FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Smiluj se Miodraze, jesmo mi virsle, ali imamo osjecanja i hocemo pojacanja!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Imamo :
4 Golmana : Pavlovic, Delac, Plakalo, Trifkovic
3 centralna odbrambena : Barbaric, Kovacevic, Mihojevic
2 lijeva beka : Kramar, Bekic
2 desna beka : Kadusic, Kallasi
2 zadnja vezna : Radovac, Rustemovic
1 prednjeg veznog : Emerson Reis Tito
2 lijeva vezna : Duljevic, Kouadio
2 desna vezna : Simeunovic, Okic
4 napadaca s tim da Bekic i Velkoski igraju cesto na lijevom ili desnom veznom : Bekic, Benko, Velkoski, Cezar
+ nekoliko juniora i Dzemu Berberovica...
Ne znam stvarno na kojoj poziciji ocekivati pojacanje, mislim da na svakoj imamo po 2 jednako dobra igraca... Puno mi je draze da mali Veladzic mijenja emersona na prednjem veznom, nego da dovedemo nekog novog Alispahica i sl...
4 Golmana : Pavlovic, Delac, Plakalo, Trifkovic
3 centralna odbrambena : Barbaric, Kovacevic, Mihojevic
2 lijeva beka : Kramar, Bekic
2 desna beka : Kadusic, Kallasi
2 zadnja vezna : Radovac, Rustemovic
1 prednjeg veznog : Emerson Reis Tito
2 lijeva vezna : Duljevic, Kouadio
2 desna vezna : Simeunovic, Okic
4 napadaca s tim da Bekic i Velkoski igraju cesto na lijevom ili desnom veznom : Bekic, Benko, Velkoski, Cezar
+ nekoliko juniora i Dzemu Berberovica...
Ne znam stvarno na kojoj poziciji ocekivati pojacanje, mislim da na svakoj imamo po 2 jednako dobra igraca... Puno mi je draze da mali Veladzic mijenja emersona na prednjem veznom, nego da dovedemo nekog novog Alispahica i sl...
1946~
ma Medunjanin ce u SloboduZip je napisao/la:I Vranjes razmisljao, i valjda ga Halilovic na jedvite jade ubjedi da ode u Spaniju.. Malo falilo da potpisee..muhamedhulk je napisao/la:Nama ostaju virsle Ovako.
Sta je sa Medunjaninom? To nece kod nas ili se predomislja![]()
Fuck youu Aleneee...
A Medunjanin ne voli zimu, zato nece da dodje.. Kaze da je Sarajevo na Majorci, nebi ni razmisljao
Pyro is not a crime !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mislim da smo se 'dogovorili' svi da nam je potreban CM koji ce niti najjaci u ligi. Tacka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ma otprilike nam je to i najpotrebnije u ovom trenutku, naravno ako ne ode niko vise, ostale pozicije manje vise je to sasvim dovoljno za ove lige
Pyro is not a crime !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ali dolaskom tog CM-a ko ide na klupu ?muhamedhulk je napisao/la:Mislim da smo se 'dogovorili' svi da nam je potreban CM koji ce niti najjaci u ligi. Tacka.
1946~
Rustem instagram model, ko ce drugi?? Na toj poziciji nam treba beton igrac, zadnji vezni koji zna lopte!ThrillerHz je napisao/la:Ali dolaskom tog CM-a ko ide na klupu ?muhamedhulk je napisao/la:Mislim da smo se 'dogovorili' svi da nam je potreban CM koji ce niti najjaci u ligi. Tacka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
ajdohordas
- Kontakt:
Vratite nam Radulović Marka na beka, da pišamo po sirotinji... 
- ThrillerHz
- Kontakt:
Slazem se, sad vidim koliko glupo sam pitanje postaviojoker90 je napisao/la:Rustem instagram model, ko ce drugi?? Na toj poziciji nam treba beton igrac, zadnji vezni koji zna lopte!ThrillerHz je napisao/la:Ali dolaskom tog CM-a ko ide na klupu ?muhamedhulk je napisao/la:Mislim da smo se 'dogovorili' svi da nam je potreban CM koji ce niti najjaci u ligi. Tacka.
Odma sam se bacio na trazenje : Centralni Vezni : http://www.transfermarkt.de/spieler/ver ... 0=Anzeigen
Zadnji vezni :http://www.transfermarkt.de/spieler/ver ... 0=Anzeigen
Prednji Vezni : http://www.transfermarkt.de/spieler/ver ... 0=Anzeigen
Ima ih dosta s Balkana bez kluba
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 27 jan 2016, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
koliko se razumijem u fudbal zadnji vezni je svugdje razbijac, a centralni vezni je taj kreator, tako da nesto ne vjerujem da ce Rustem na klupu, Dzemo i Radovac ce prije njega, svakako to je sve od veznjaka sto imamo uopsteno, ne racunajuci Reisa jer je on ofanzivniji:D
Pyro is not a crime !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Joj da je Football Manager kakvu bi ekipu sklopio od ovih igraca bez klubaTHEC je napisao/la:koliko se razumijem u fudbal zadnji vezni je svugdje razbijac, a centralni vezni je taj kreator, tako da nesto ne vjerujem da ce Rustem na klupu, Dzemo i Radovac ce prije njega, svakako to je sve od veznjaka sto imamo uopsteno, ne racunajuci Reisa jer je on ofanzivniji:D
1946~
Radovac je mlađi od Rustema 3 godine, a bolji fudbaler neuporedivo. Ja bih njega upario sa ovim zadnjim veznim klasom kojeg treba dovesti, Rustem za rotacije.THEC je napisao/la:koliko se razumijem u fudbal zadnji vezni je svugdje razbijac, a centralni vezni je taj kreator, tako da nesto ne vjerujem da ce Rustem na klupu, Dzemo i Radovac ce prije njega, svakako to je sve od veznjaka sto imamo uopsteno, ne racunajuci Reisa jer je on ofanzivniji:D
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
kakvi su ovo fazoni s virslama

Rustemovic nece na klupu pa makar nas Jajalo opet pojacao..
Jednostavno Rustem je taj igrac kojeg se gura da se zarade pare.
NO 4 je sljedeci koji nas napusta za finu lovu
ja nesto ne vidjeh to neuporedivo bolje od Rustema u ovoj sezoni al eto vidjecemo sta ce Jesic napraviti, ovisit ce sigurno i od toga da li ce doci taj neki vezni ili nece
Pyro is not a crime !
E jbg brate!Zip je napisao/la:Rustemovic nece na klupu pa makar nas Jajalo opet pojacao..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobro se razumijes ali bitna stvar je sa Jesic igra sa dva klasicna napadaca i sa krilima sto znaci da bi oba zadnja vezna mogla biti sa karakteristikama cmf-a, dakle Radovac i neko iskusniji takodje cmf. Evidentno je da ne mozemo ostvariti posjed lopte i kombinatoriku u sredini sto je logicno jer nam fali igrc tu u toj formaciji.THEC je napisao/la:koliko se razumijem u fudbal zadnji vezni je svugdje razbijac, a centralni vezni je taj kreator, tako da nesto ne vjerujem da ce Rustem na klupu, Dzemo i Radovac ce prije njega, svakako to je sve od veznjaka sto imamo uopsteno, ne racunajuci Reisa jer je on ofanzivniji:D
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mislim da je Rustem zahvalan tip igraca, kojeg mnogi treneri vole i cijene, igrac koji nije Bog zna kakav kvalitet, ali ce dat sve od sebe da ispuni svoje zadatke... Realno mu i jest mjesto na klupi, ali... Radovac je puno bolji igrac, ali nema tu zahvalnost, nije uopste profesionalac prije svega...
1946~
Jel moguce da brazilci jos nisu registrovani ? mislim nije cudno za nas al previse je brate mili , Zuka javi se dezinformiši me...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: amkegoat, GokuSSJG, Laganini1986, OzmoodPinglewood, rimljanin90, Serha, siroliver69, Tatamata1946, tenpenny, zagorski i 64 gosta.