Ne prizivaj AldinaChoks je napisao/la:Da li je u klubu na nekoj funkciji ostao Almir Gredić ? . Čini se da je i on dobar posao uradio , zna lik sa parama .
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Životni saputnik! 1921
Naravno da imamo razloga za optimizam jer vidimo da klub napreduje u svakom segmentu. Međutim te najave "šetanja po ligi", "pišanja po sirotinji" treba ostaviti za one što su to navikli da rade jer naš stil to nikad nije bio niti će biti. Od prijateljskih još imamo Velež, Vitez, Žepče te ona 3 protivnika u Antaliji. Da li će to biti dosta da se ekipa koliko toliko uigra vidjećemo. Ono što nas treba radovati je da se sa ovim dovođenjem rješava igrački kadar i pred narednu sezonu. Na ljeto moguće da bude prodaja nekog od igrača ali će svakako biti manje turbulencija nego sada. Sljedeće godine će i ovi naši omladinci biti zreliji pa je za očekivati i bolje partije od njih. Nikada nisam volio ovaj zimski prelazni rok i dovođenje previše igrača ali mi smo jednostavno bili u takvoj situaciji da smo morali dovesti veći broj igrača. Sve u svemu trebamo biti optimistični zbog same atmosfere u klubu ali ostati čvrsto na zemlji jer je još mnogo posla pred nama! VOLIM TE ŽELJO!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
DooVe je napisao/la:Naravno da imamo razloga za optimizam jer vidimo da klub napreduje u svakom segmentu. Međutim te najave "šetanja po ligi", "pišanja po sirotinji" treba ostaviti za one što su to navikli da rade jer naš stil to nikad nije bio niti će biti. Od prijateljskih još imamo Velež, Vitez, Žepče te ona 3 protivnika u Antaliji. Da li će to biti dosta da se ekipa koliko toliko uigra vidjećemo. Ono što nas treba radovati je da se sa ovim dovođenjem rješava igrački kadar i pred narednu sezonu. Na ljeto moguće da bude prodaja nekog od igrača ali će svakako biti manje turbulencija nego sada. Sljedeće godine će i ovi naši omladinci biti zreliji pa je za očekivati i bolje partije od njih. Nikada nisam volio ovaj zimski prelazni rok i dovođenje previše igrača ali mi smo jednostavno bili u takvoj situaciji da smo morali dovesti veći broj igrača. Sve u svemu trebamo biti optimistični zbog same atmosfere u klubu ali ostati čvrsto na zemlji jer je još mnogo posla pred nama! VOLIM TE ŽELJO!

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- Idemoplavi
- Kontakt:
salemprolic je napisao/la:Brate ti o svom stadu brini, nezgodni su ovi tasmanijski kad ogladne...hz1987 je napisao/la:kazu ovaj vas tasmanijac moze jedino utakmicu voditi kako treba kad se popenje na krov.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

1921
Idemoplavi je napisao/la:salemprolic je napisao/la:Brate ti o svom stadu brini, nezgodni su ovi tasmanijski kad ogladne...hz1987 je napisao/la:kazu ovaj vas tasmanijac moze jedino utakmicu voditi kako treba kad se popenje na krov.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Stana legendo dobrodošao nam, dobrodošao svojoj kući.
Neki mu zamjeraju što je razbio staklo kad je bio izmijenjen u ranoj fazi utakmice. Meni je upravo taj detalj otkriva koliko je njemu stalo i koliko voli ovaj klub.
Ovo je meni za dušu, HVALA UPRAVI!
Neki mu zamjeraju što je razbio staklo kad je bio izmijenjen u ranoj fazi utakmice. Meni je upravo taj detalj otkriva koliko je njemu stalo i koliko voli ovaj klub.
Ovo je meni za dušu, HVALA UPRAVI!

Da ne bude nisam najavioKrajPrice je napisao/la:Eto i Bekrica, bice pravo pojacanje.
Evo da Vam najavim da dolazi jos jedan provjeren igrac, igrao u ligi petice
Bekric se dogovorio prije 2 mjeseca, samo je cekao da sredi papire na sadasnjim klubom.

Moram Vam reci da se vode pregovori sa jos jednim igracem koji je igrao ligu petice

Stanic je nas, Ugljesa se zavrsava.
Ajzea izdrzi !
Ajzea izdrzi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nama još samo treba neko da sve ovo drži pod kontrolom, da ne bi došli u situaciju kao pitari. Nadam se da Sablja ima znanja i živaca da ovo sve posloži jer u ovom trenutku njegovo deranje na terenu samo može biti kontraproduktivno. Ima mnogo boljih načina da komuniciraš sa igračima jer on će sada biti pod največim pritiskom. Kao igrač je bio eksplozivan, na krampon je glavom išao a kao trener sada mora biti sve drugo. Svlačionica je vrlo hebena u ovom trenutku jer ćeš imati puno veću konkurenciju a samim time i veći broj nezadovoljnih, odnosno klanova. I zapad bi mogao malo spustiti lopticu na zemlju jer mu neće biti lako.
Je li se meni čini ili nam je stil igre ostao isti?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Ma buraz nije potrebno mjenjati stil igre, pa da smo realizovali bar polovinu zicera, prvi bi nam bjezao 2-3 boda ...
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
dobro dosta je nemoj viseKrajPrice je napisao/la:Da ne bude nisam najavioKrajPrice je napisao/la:Eto i Bekrica, bice pravo pojacanje.
Bekric se dogovorio prije 2 mjeseca, samo je cekao da sredi papire na sadasnjim klubom.
Moram Vam reci da se vode pregovori sa jos jednim igracem koji je igrao ligu petice![]()

nije dosta, trpaj dok mozeDR.HOUSE je napisao/la:dobro dosta je nemoj viseKrajPrice je napisao/la:Da ne bude nisam najavioKrajPrice je napisao/la:Eto i Bekrica, bice pravo pojacanje.
Moram Vam reci da se vode pregovori sa jos jednim igracem koji je igrao ligu petice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja cu tebe vodit na janjeKrajPrice je napisao/la:Da ne bude nisam najavioKrajPrice je napisao/la:Eto i Bekrica, bice pravo pojacanje.

" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
sta taj igra znas li mislim na poziciju ?
Mislis igra bez igreDolina je napisao/la:Nama još samo treba neko da sve ovo drži pod kontrolom, da ne bi došli u situaciju kao pitari. Nadam se da Sablja ima znanja i živaca da ovo sve posloži jer u ovom trenutku njegovo deranje na terenu samo može biti kontraproduktivno. Ima mnogo boljih načina da komuniciraš sa igračima jer on će sada biti pod največim pritiskom. Kao igrač je bio eksplozivan, na krampon je glavom išao a kao trener sada mora biti sve drugo. Svlačionica je vrlo hebena u ovom trenutku jer ćeš imati puno veću konkurenciju a samim time i veći broj nezadovoljnih, odnosno klanova. I zapad bi mogao malo spustiti lopticu na zemlju jer mu neće biti lako.

Jedno je sigurno ovo je najbolja uprava poslije rata i kako god da se zavrsi ova sezona ja im skidam kapu na trudu

Samo je dilema kolio je Mulalic spreman ovo sve posloziti.
Mi navijaci sada moramo ispostovati ovo maksimalno.
...i od mene janje kraljusz21 je napisao/la:Ja cu tebe vodit na janjeKrajPrice je napisao/la:Da ne bude nisam najavioKrajPrice je napisao/la:Eto i Bekrica, bice pravo pojacanje.

-
- Kontakt:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Florentino Misimorez

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Šta je, tj "tko je to" "GS" ? 

Re: RE: Re: FK Željezničar
Generalni sponzor?MATORI je napisao/la:Šta je, tj "tko je to" "GS" ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 25 gostiju.