Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Molim vas objasnite mi intervju igraca Avdica iz FKS,osvrce se na Olimpik i predvidja mu finansijski krah a frajer nije primio platu sa novom godinom.Kolarov,kapiten Olimpika dobio majsku platu 27 ovog mjeseca.Jbt ovdje stvarno nema kraja pakosti i zeljama da se Olimpik ugasi.
- Napolitano
- Kontakt:
Ma nece valjda, Olimpik je simpa ekipa, dobar strucni, dobra ekipa, pa zavrsila je iznad Veleža na tabeli, steta bi bilo da se klub ugasi mada klub bez navijaca i nije klub, al valjda ce ih biti vise u narednim sezonama, FORZA OLIMPIK 
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
pitarska posla...herbion je napisao/la:Molim vas objasnite mi intervju igraca Avdica iz FKS,osvrce se na Olimpik i predvidja mu finansijski krah a frajer nije primio platu sa novom godinom.Kolarov,kapiten Olimpika dobio majsku platu 27 ovog mjeseca.Jbt ovdje stvarno nema kraja pakosti i zeljama da se Olimpik ugasi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
najsigurnije "gostovanje" zelje!!!! sto volim taj klub... nikad nam boda nisu iscupali, taman da se borima za 9. mjestovjeran1987 je napisao/la:i ja kazem uvijek cemo imati min 3 boda sa gostovanja xDnikad_izvini je napisao/la:Olimpik, draga ekipica, naša stalna mušterijaOtimaju bodove kome stignu. Željo ih je mlatio kad je najgori bio
Sad, jadni, došli na Grbavicu i sjebali se
Zanimljivo, tri tekme(jedna prijateljska, na poečtku sezone), svaki out po 2:0
![]()
Neka vas u ligi još dugi niz godina. Stvarno to mislim
jedini im uspjeh protiv zelje 0-0 u kupu 2001. kada smo doduse vec imali sigurnu prednost od 4-0 iz prve utakmice...
po meni, neka taj klub ostane do kraja svijeta u premijer ligi
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
soko zove herbiona
herbion javi se
zanima me kakvo je stanje sa ugovorima u olimpiku? pred pocetak sezone neki su cini mi se potpisivali i na 6-7 godina ?sta je s transferom subasica? ugovorom alimanovica? i interesuje me dali bi nam gracic dao onog brazilca a mi vama ustupimo grbavicu da igrate polusezonu 
p.s.prvenstveno me zanimaju ugovori..tacnije na koliko godina je potpisao ko ako slucajno znas
ev nasao sam nesto
11
Muhamed Subasic
Abwehr , 22 Jahre
links 1,86 450.000 € 2009 - 2011 BDL sports & economics
0
Muhamed Mujic
Mittelfeld , 19 Jahre
beidfüßig 1,79 350.000 € 2009 - 2012 11 Stars Football Management
19
Azur Velagic
Mittelfeld , 18 Jahre
rechts 1,88 300.000 € 2008 - 2014
Saban Pehilj
Sturm , 17 Jahre
1,95 50.000 € 2009 - 2013
p.s.prvenstveno me zanimaju ugovori..tacnije na koliko godina je potpisao ko ako slucajno znas
ev nasao sam nesto
11
Muhamed Subasic
Abwehr , 22 Jahre
links 1,86 450.000 € 2009 - 2011 BDL sports & economics
0
Muhamed Mujic
Mittelfeld , 19 Jahre
beidfüßig 1,79 350.000 € 2009 - 2012 11 Stars Football Management
19
Azur Velagic
Mittelfeld , 18 Jahre
rechts 1,88 300.000 € 2008 - 2014
Saban Pehilj
Sturm , 17 Jahre
1,95 50.000 € 2009 - 2013
-PAJA Fan Club!!
Igraci Olimpika imaju visegodisnje ugovore i koliko znam nijedan igrac ni za zivu glavu nece iz kluba.Zeljo i Sarajevo trenutno imaju podrsku politike i Kantona ali nemaju snage da bilo kojeg igraca Olimpika dovedu u svoje redove.Naprotiv,Bucan je u ponudi Olimpiku kao i pola ekipe Sarajeva sta Gracic razmislja ne znam ali sam misljenja da bi trebao uzeti Bucana.Sigurno ce se raditi na pojacanjima ali pojma nemam kojim.Pred Olimpikom je vrijeme i podsmjesi tipa nemaju navijaca ni stadiona ne smeta jer tek su usli u ligu a vrijednost u igrackom kadru je veca nego u vodecim klubovima,realno.Ambicije su mi poznate jer Gracica poznajem i on ce htjeti Evropu ali vidjecemo.
Kadeti Olimpika osvojili prvo mjesto i plasirali se u završnicu prvenstva Omladinske Premijer lige BiH
http://www.****/cms/index.php?id=0,879,0,0,1,0
Uspjeh vrijedan pažnje
http://www.****/cms/index.php?id=0,879,0,0,1,0
Uspjeh vrijedan pažnje
koliko ste vas dvojica dobri u svemu ovome sto iznosite stvari na forumu i branite argumenta olimpika i gracica nije provokacija nego pitanje onako jer na kojem god forumu procitam nesto protiv olimpika vas 2 stitite interese kluba 
PR kluba,mali smo ali odabrani

moze li info na koliko je vidovic potpisao?herbion je napisao/la:PR kluba,mali smo ali odabrani![]()
![]()
Ne znam tacno ali mu je ugovor na vise godina.Govori se o njegovom odlasku ali pojma nemam gdje.
Znam da je na vise, ali me interesuje koliko...herbion je napisao/la:Ne znam tacno ali mu je ugovor na vise godina.Govori se o njegovom odlasku ali pojma nemam gdje.
PS koliko su ozbiljne te price oko njegovo odlaska?
Gracic je trazio 300 000 euro.Najblizi mu je Osijek i Partizan.Jesea trazi Siroki a Subasica Udinese.Velagic i Mujic takodje odlaze ali ne znam gdje.Gracic trguje a koga ce dovesti to samo on zna.
Jesea i zeljo trazi ali vise u "privatnim pricama" nego u zvanicnim ponudama, ako shvatas...herbion je napisao/la:Gracic je trazio 300 000 euro.Najblizi mu je Osijek i Partizan.Jesea trazi Siroki a Subasica Udinese.Velagic i Mujic takodje odlaze ali ne znam gdje.Gracic trguje a koga ce dovesti to samo on zna.
Kada vidovic igra, igra i olimpik...skup je ali vrijedi...
Jel to otpalo oko sabana?
Po ovome vi ste imali ekipu za ligu sampionaherbion je napisao/la:Gracic je trazio 300 000 euro.Najblizi mu je Osijek i Partizan.Jesea trazi Siroki a Subasica Udinese.Velagic i Mujic takodje odlaze ali ne znam gdje.Gracic trguje a koga ce dovesti to samo on zna.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Saban se izgubio i ufuro poslije zime, treba ga istrpiti a i ovaj Kapic se pokazao dobrim.Tacno je da kada nema Milosa slabije se igra i veliki je problem naci igraca za njegovu poziciju.Ako i Velagic ode Olimpik osta bez oba zadnja vezna.Sampionsku ekipu nemamo ali je dosta mlada i perspektivna na sto Gracic ide.Kod njega je sve na prodaju.Seyo_TM je napisao/la:Jesea i zeljo trazi ali vise u "privatnim pricama" nego u zvanicnim ponudama, ako shvatas...herbion je napisao/la:Gracic je trazio 300 000 euro.Najblizi mu je Osijek i Partizan.Jesea trazi Siroki a Subasica Udinese.Velagic i Mujic takodje odlaze ali ne znam gdje.Gracic trguje a koga ce dovesti to samo on zna.
Kada vidovic igra, igra i olimpik...skup je ali vrijedi...
Jel to otpalo oko sabana?
cim si ti PR znas sve sta se desava u klubu,bar bi trebaoherbion je napisao/la:PR kluba,mali smo ali odabrani![]()
![]()
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Samo Gracic dovodi i prodaje igrace.Samo on finasira klub i nikoga drugog uz njega nema da odlucuje sem mene,ha,ha.Ima puno kontakata kada su igraci u pitanju i dobija info na vrijeme.Odluke sam donosi i one se moraju sprovoditi.Nema puno zaposlenih i trenutno sve dobro funkcionise.Stadion nikada necemo dobiti od Opštine N.Grad jer Damir je ocito lokaciju stadiona zamislio kao stambeno naselje koje je mnogo profitabilnije.Postoji velika zelja da se ugasi Olimpik kako bi se stvorili uslovi za gradnju par lijepih zgradica.Nema sanse da Gracic pravi stadion jer to je ozbiljna lova koju mislim da on ne moze sam isfinansirati.Sta ces moracete nas gledati na vasim terenima bar dok Damira ne sklone sa vlasti.
Ma iskreno, to je odvratna atmosfera...nikakvog kodeksa, ljubavi...igraci kao krompir...ne zamjeram jer je barem otvoren u tome kako ih "tretira"...herbion je napisao/la:Saban se izgubio i ufuro poslije zime, treba ga istrpiti a i ovaj Kapic se pokazao dobrim.Tacno je da kada nema Milosa slabije se igra i veliki je problem naci igraca za njegovu poziciju.Ako i Velagic ode Olimpik osta bez oba zadnja vezna.Sampionsku ekipu nemamo ali je dosta mlada i perspektivna na sto Gracic ide.Kod njega je sve na prodaju.
Al et skola "novi grad" ima prvi tim, pa se moze neki podmladak ocekivati, mada mislim da gracica skola ne interesuje, nego samo "skauting"...
Ja lično samo iznosim činjenice, a one kažu to što kažu. Činjenica je da je napravljen uspjeh, činjenica je da je ekipa možda i najperspektivnija u PL, činjenica je da vizija kluba funkcioniše onako kako je zacrtana, činjenica je da Gracić sam finansira cijeli klub, činjenica ima mnogo tako da ....Cuspajz je napisao/la:koliko ste vas dvojica dobri u svemu ovome sto iznosite stvari na forumu i branite argumenta olimpika i gracica nije provokacija nego pitanje onako jer na kojem god forumu procitam nesto protiv olimpika vas 2 stitite interese kluba
Najlakše je lupati se informacijama "provjerenim", kao i liječiti komplekse dokazivanjem ko je veći, dok velikani duguju svima redom i slično, ali ako pogledate i ovdje ali i u medijima, ne proziva se niko niti se bavimo tudjim problemima, što je politika kluba, ali vjerujemo da je to ispravno. Nadati se da će se i drugi povesti tim primjerom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.