FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako osvojimo željeno 3. mjesto, pozvani ste u mejhanu. Častimo vas @jocker i ja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma past ce Sloboda, nama je jedini konkurent Zrinjski za titulu.
Komsinice najavljuju povratak Fergija na klupu iz Qatra gdje je pred nogom
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 27 jan 2016, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
A mene ko šljivi, to što bih i ja možda častio, je8eš to, a?High je napisao/la:Ako osvojimo željeno 3. mjesto, pozvani ste u mejhanu. Častimo vas @jocker i ja.
Samo Saraj'vo.
Bujrum!PitarBordo je napisao/la:A mene ko šljivi, to što bih i ja možda častio, je8eš to, a?High je napisao/la:Ako osvojimo željeno 3. mjesto, pozvani ste u mejhanu. Častimo vas @jocker i ja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Slazem se ...mislim da je prva utakmica sa Zrinjskim kljucna na nastavak polusezone ....bodi123 je napisao/la:Ma past ce Sloboda, nama je jedini konkurent Zrinjski za titulu.
A komsinice ko komsinice ...plavo proljece
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Citao forum, zgadio mu se fudbal, razmislja da okonca karijeru.Burberry46 je napisao/la:Izgleda nista od Muharemovica
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Molim vas ne pisite o tom klubu barem na ovoj temi, ne zagadjujte je. Samim tim sto ih pominjete pokazujete da vas pogadja. Imamo svoje oni svoje i cao, ne treba da nas zanimaju.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zadnji vezni 
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Hoćemo titulu, titulu na Koševu. 2x 
Da je do trece pozicije, pa cemo detalje razraditi kad dođe vrijeme..PitarBordo je napisao/la:A mene ko šljivi, to što bih i ja možda častio, je8eš to, a?High je napisao/la:Ako osvojimo željeno 3. mjesto, pozvani ste u mejhanu. Častimo vas @jocker i ja.
@High, ima li sta novo od nase eminentne umjetnice Zuhre Ramizaj poznatije kao Seka?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

- kenanbrajic
- Kontakt:
Ima li ko info, jel' se snasao onaj nas ugljesa u Orebru?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ne bude li Sucre brat pojacanje, tek smo onda najeb. Gledam jucer video sa treninga, ne moze da cucne od stomaka, pravi mali medo!High je napisao/la:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tu je Rustemović da povuče loptu i nabije je u Koševski potok.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
High je napisao/la:Tu je Rustemović da povuče loptu i nabije je u Koševski potok.
Kaze Ibrak imamo mi nasljednika za Cimirota
Tad mi je sve bilo jasno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Evo ovi delegati na **** napisase da ne dolazi ni Muhremovic.Super ,znači na nekog opasnog računamo u vezi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne znam samo na osnovu čega si zaključio to da ako ne dolazi Muharemović na nekog ozbiljno računamo u vezi. Po mojoj logici samo ne dolazi Muharemović.Majkl je napisao/la:Evo ovi delegati na **** napisase da ne dolazi ni Muhremovic.Super ,znači na nekog opasnog računamo u vezi.
- sarajevo46
- Kontakt:
kenanbrajic je napisao/la:Ima li ko info, jel' se snasao onaj nas ugljesa u Orebru?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Računamo ,računamo.jurisicduska je napisao/la:Ne znam samo na osnovu čega si zaključio to da ako ne dolazi Muharemović na nekog ozbiljno računamo u vezi. Po mojoj logici samo ne dolazi Muharemović.Majkl je napisao/la:Evo ovi delegati na **** napisase da ne dolazi ni Muhremovic.Super ,znači na nekog opasnog računamo u vezi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 17 gostiju.