FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
memiju i amira mi prodajemo i ovako i onako. ne po svaku cijenu, ne hitno, ne da opstanemo, ali prodajemo, jer pet klubova na svijetu može da ne prodaje igrače. šta god se desilo u evropi, mi ne možemo odbiti prave ponude za njih. niko neće odbiti tri frtalja za memiju ili milion za amira. bilo bi suludo.
Receno je da ne ovisimo o evropi uopste i ja vjerujem onima koji su to rekli. Naravno da ce se probati izboriti i vjerujem da je hocemo izboriti evropu ali nece biti katastrofa ako ostanemo bez nje jednu godinu.Gator je napisao/la:ZZtop10 je napisao/la:Receno je milion puta da se pravi ekipa za iducu sezonu. Kakva rasprodaja ? Ne razumijem kako neko moze biti nezadovoljan ovim prelaznim rokom.Citam i na ovom drugom forumu neki seru, previse im igraca za samo 12 kola. Kao da nakon ove sezone klub prestaje postojati. Nevjerovatno !
Ovu treba halaliti ? Ako ne izboris Evropu plan za sljedeću sezonu propada ili ćeš prodati Memiju i Amira da bi bio i mogucnosti sprovesti ga u djelo.
Jesam napisao da sam nezadovoljan ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ja sam čuo čovjeka koji je kao papagaj ponavljao da je sve budžetirano, pokriveno i da ne zavisimo od Evrope, tako da mi nije jasno to što pričaš. Znači dovešćemo ovoliko igrača i svjesno ući u rizik da za šest mjeseci nemamo za plate?Gator je napisao/la:Ovu treba halaliti ? Ako ne izboris Evropu plan za sljedeću sezonu propada ili ćeš prodati Memiju i Amira da bi bio i mogucnosti sprovesti ga u djelo.
Neki dan na onoj emisiji.
Razmisli malo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Jaozinho22
- Kontakt:
DAJ NAM MLADENOVIĆE,HAUBICE TIPA BAJRE SPAHIĆA, BOLJE NE ZASLUŽUJEMO JER SMO STOKA ! Dođe ti igrač koji je igrao za Sevillu,koji je reprezentativac i opet ne valja,dođe ti doktor ove lige Bekrić i opet ne valja dođe ti Zola koji tek ima 20 godina i opet ne valja,dođe ti spejs šatl na bekovima umjesto ispodprosječnog Livaje i Mladenovića kojem je vrhunac bio Rudar iz Prijedora i opet ne valja, pa dokle više sunce vam ljubim ćete srat i naprđivat se ? Sjetite se šprdancije kona kad je Kramarić došao napravili budalom prvo supera pa onda nas sve kolektivno ismijavali se a sad se puše i čekaju neke Kramare, pa su nam se Tuzlaci smijali a dovode igrače iz klubova koji su već ispali i naše otpatke,DA. Đelmić je naš otpadak, ako i njega uspiju dovest. Napričah se ja,puk'o sam danas,daj nam još Burekovića i Radinovića i kakvog pomoćnog trenera i možemo da počnemo ! 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
[youtube][/youtube]
Prepreke uvijek svladaćemo smjelo
U našoj igri pobjeda je cilj
Bodreni uvijek od vjernih navijača
Za Želju časno borimo se mi

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ja mislim da je rekao da postoji plan kako i šta ukoliko se ne bi izborila Evropa, ne u smislu da neće biti plata već općenito.Virtu4l je napisao/la:Ja sam čuo čovjeka koji je kao papagaj ponavljao da je sve budžetirano, pokriveno i da ne zavisimo od Evrope, tako da mi nije jasno to što pričaš. Znači dovešćemo ovoliko igrača i svjesno ući u rizik da za šest mjeseci nemamo za plate?Gator je napisao/la:Ovu treba halaliti ? Ako ne izboris Evropu plan za sljedeću sezonu propada ili ćeš prodati Memiju i Amira da bi bio i mogucnosti sprovesti ga u djelo.
Neki dan na onoj emisiji.
Razmisli malo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Onda se zalis na pogrešnoj adresi..Gator je napisao/la:
@Hadzijalagicu
Lisom i jaguarom
BUDI ŽELJO !!!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Kjosevski/Fejzić
Stevanović/Stanić - Bogičević/Hodžurda - Kosorić/Bogdanović - Mailson/Kramarić
Zolotić/Blagojević - Sadiković/Hadžiahmetović
Stevanović/Memija - Bekrić/Beganović - Tiago
Đermanović/Lendrić
+ Mujagić, Žerić, Hasanović, Osmanković, Duraković, Halvadžić.. Nek halali neko ako sam ga zaboravio (I ENIS SADIKOVIĆ, NAJBOLJE ZA KRAJ)
Đermanović/Lendrić
+ Mujagić, Žerić, Hasanović, Osmanković, Duraković, Halvadžić.. Nek halali neko ako sam ga zaboravio (I ENIS SADIKOVIĆ, NAJBOLJE ZA KRAJ)
Zadnja izmjena: jaludovolimte, dana/u 27 jan 2016, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- LARSSONCHE
- Kontakt:
okle hadzic sadjaludovolimte je napisao/la:Kjosevski/Hadžić
Đermanović/Lendrić
Imamo li mi neki procenat od Zukine posudbe ako ode za ovu cifru od 500.000 eura?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Ja subotu i dolazak čekat ne mogu,bujrum u petak ko hoće,palim makinu,garažiran,i na tekmu..pa nije ni medjugorje preko svijeta 
- jaludovolimte
- Kontakt:
Moja greškaLARSSONCHE je napisao/la: okle hadzic sad
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ako imamo onda oko 15.000 €, a ako se proda za 3mil€ onda bi dobili 90.000€DooVe je napisao/la:Imamo li mi neki procenat od Zukine posudbe ako ode za ovu cifru od 500.000 eura?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
neki bi bili nezadovoljni taman Benzemu da dovedemo,neki su pogresno shvatili ekipa se ne pravi za evropu nego za sljedecu sezonu,ako se izbori evropa to je dodatni bonus,ekipa ce jos biti pojacana i ukrasena u ljetnom prelaznom roku ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
gramparada
- Kontakt:
DooVe je napisao/la:[youtube][/youtube]
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Čuo sam informaciju da nam Luka Toni zajedno sa Zvjezdanom dolazi 
oni ce kod divova kao i StevanovicPlavaPorodica je napisao/la:Čuo sam informaciju da nam Luka Toni zajedno sa Zvjezdanom dolazi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Doveden je iz Olimpica, dobra opcija za klupu.LARSSONCHE je napisao/la:okle hadzic sadjaludovolimte je napisao/la:Kjosevski/Hadžić
Đermanović/Lendrić
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Mislio je na FejzicaOmark je napisao/la: Doveden je iz Olimpica, dobra opcija za klupu.
I ja sam mislio na njegaLARSSONCHE je napisao/la:Mislio je na FejzicaOmark je napisao/la: Doveden je iz Olimpica, dobra opcija za klupu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 24 gosta.