FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 27 jan 2016, 18:11

Francuski: Saucisse
Poljski: kiełbasa
Ruski: ?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jan 2016, 18:16

uNbx je napisao/la:Francuski: Saucisse
Za sada imamo na 6 jezika, ucite braco pitari, trebat ce nam!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 27 jan 2016, 18:25

jurisicduska je napisao/la:@Majkl

Na Rustemovića i Berberovića ?
Vidjecemo ubrzo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jan 2016, 18:27

Majkl je napisao/la:Evo ovi delegati na **** napisase da ne dolazi ni Muhremovic.Super ,znači na nekog opasnog računamo u vezi.
Pa ne dolazi nam ni Messi, ali to ne znači da na nekog opasnog računamo na njegovoj poziciji.
Samo Saraj'vo.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 27 jan 2016, 19:00

Ma mi necemo nikog dovest u pm vise

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jan 2016, 19:07

Trebalo je Burekovica i Redzica dovesti,steta je da ih ko drugi pokupi.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 27 jan 2016, 19:08

Sto se prije pomirimo da pojačanja nema lakše će nam biti tako da boriti se valja sa onim čime raspolažemo

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 27 jan 2016, 19:09

Budu li Rustem i Marlboro igrali zajedno u vezi, onda ocekujem poraz u Mostaru, hladno 2 razlike

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 27 jan 2016, 19:18

Daj boze da grijesim ali sa ovom ekipom prvaci necemo biti, cak i za euro takmicenja mi je prpa.. vi pricajte sta hocete ali zrinja i plavi su dobro odradili transfere u zimskom plus sloboda sto ima bodovni zaliha..tesko bogami
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2016, 19:21

Fudo je napisao/la:Daj boze da grijesim ali sa ovom ekipom prvaci necemo biti, cak i za euro takmicenja mi je prpa.. vi pricajte sta hocete ali zrinja i plavi su dobro odradili transfere u zimskom plus sloboda sto ima bodovni zaliha..tesko bogami
Ne zaboravi sta sam ti jutros rekao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 27 jan 2016, 19:24

joker90 je napisao/la:
Kakva je ovo retardirana zajebancija sramota kakvi sve balavci navijaju za nas klub u zadnje vrijeme.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 jan 2016, 19:25

Ama ljudi kako ne kontakte,
Naše naj pojačanje (u odnosu na druge) je stručni štab...

Boga mi u ovog reisu noga nabijena ko u malo koga u BiH

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jan 2016, 19:25

soe je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Kakva je ovo retardirana zajebancija sramota kakvi sve balavci navijaju za nas klub u zadnje vrijeme.
Stavis nas obojicu na ignore, ima i ta opcija i ne moras nas vrijeđati ako ti smetamo. Ja tebe uvrijedit necu, pozdrav! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 27 jan 2016, 19:27

Nije fazon u tome da vas stavim na ignore ja vam onako prijateljski savjetujem da prestanete sa tim glupostima jer se brukate a i klub brukate.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jan 2016, 19:35

Ima nas klub dosta bruke u zadnje vrijeme, ali ne dolazi sa foruma, jer ovdje niko nece obrukati klub obicnom zajebancijom. Ako ti je do bruke trebao si pisati kad smo kadete slali na Hasetov turnir da se brukaju, to je npr bruka, ili ova sarena oprema od Haadalja, bez slova, razlicitih nijansi, presmijesnog dizajna, to je isto bruka. A to sto se mi salimo na racun virsli je obicna zajebancija u moru negative na forumu ovih dana. Ako pocnem ozbiljno pisati, bit ce da pljujem, pa ni to nece valjati. Ako ti se zavukao pijesak znas vec gdje, ne moras na meni to danas istresati.
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jan 2016, 19:41

joker90 je napisao/la:Ima nas klub dosta bruke u zadnje vrijeme, ali ne dolazi sa foruma, jer ovdje niko nece obrukati klub obicnom zajebancijom. Ako ti je do bruke trebao si pisati kad smo kadete slali na Hasetov turnir da se brukaju, to je npr bruka, ili ova sarena oprema od Haadalja, bez slova, razlicitih nijansi, presmijesnog dizajna, to je isto bruka. A to sto se mi salimo na racun virsli je obicna zajebancija u moru negative na forumu ovih dana. Ako pocnem ozbiljno pisati, bit ce da pljujem, pa ni to nece valjati. Ako ti se zavukao pijesak znas vec gdje, ne moras na meni to danas istresati.

Haj legendo reci ,sta je po tebi resenje. :idea:
Haj da ove levate sto šalju kadete na Hasetov turnir da ih otjeramo.Sta je po tebi alternativa. :idea: :?: Ko ga dovesti da nam vodi klub.? Daj da prestanemo da sve redom kritikujemo ,sta imamo od toga, daj nesto da konkretno uradimo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 jan 2016, 19:43

soe je napisao/la:Nije fazon u tome da vas stavim na ignore ja vam onako prijateljski savjetujem da prestanete sa tim glupostima jer se brukate a i klub brukate.
nista vise od onih koji najavljuju ratove i kojekakve zabrane pa se fino popisaju na sve to, ovo je cisto neka ironicna zajebancija jer nema pojacanja kao proslih godina i ne vidim da ce to sto se neko zajebava na forumu da steti ugledu kluba
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jan 2016, 19:44

Sta je ba pitati, kakva je prpa ba?
Nama NATO nemRe nista, a kamoli Dimitrijevici...
Rustemovic ce biti najbolji igrac proljetnog dijela, a Radovac ce dati gol za pobjedu u Mostaru... :kafa:

I nisam uopste sarkastican

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 27 jan 2016, 19:47

zagorski je napisao/la:Trebalo je Burekovica i Redzica dovesti,steta je da ih ko drugi pokupi.
Daj ba ,oni nisu na našem levelu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jan 2016, 19:48

amypitar je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ima nas klub dosta bruke u zadnje vrijeme, ali ne dolazi sa foruma, jer ovdje niko nece obrukati klub obicnom zajebancijom. Ako ti je do bruke trebao si pisati kad smo kadete slali na Hasetov turnir da se brukaju, to je npr bruka, ili ova sarena oprema od Haadalja, bez slova, razlicitih nijansi, presmijesnog dizajna, to je isto bruka. A to sto se mi salimo na racun virsli je obicna zajebancija u moru negative na forumu ovih dana. Ako pocnem ozbiljno pisati, bit ce da pljujem, pa ni to nece valjati. Ako ti se zavukao pijesak znas vec gdje, ne moras na meni to danas istresati.

Haj legendo reci ,sta je po tebi resenje. :idea:
Haj da ove levate sto šalju kadete na Hasetov turnir da ih otjeramo.Sta je po tebi alternativa. :idea: :?: Ko ga dovesti da nam vodi klub.? Daj da prestanemo da sve redom kritikujemo ,sta imamo od toga, daj nesto da konkretno uradimo.
Vidi legendo, nikog mi ne tjeramo i tesko da mozemo preko foruma otjerati. Nisam nikad ni predlagao imena koja treba da dođu umjesto ovih sad. Ali kad nesto se radi lose, to treba kritikovati, jer sutra ta kritika mozda dođe do tih ljudi, da znaju da se prati njihov rad, da raste nezadovoljstvo navijaca npr, da ne mogu raditi sta hoce. Da znaju da nije FKS nicija prcija, i da se mora raditi KONSTANTNO dobro, a ne odraditi par dobrih stvari, pa onda opet koracati unazad. Puno vise ljudi cita ovaj forum nego sto ima nas registrovanih, ja sam ga podugo citao prije nego sto napravih profil, pa znam. Brzo se procuje sta se ovdje pise, ja kad bih pisao sve sto zelim kritikovati ili sve stvari koje su u zadnje vrijeme urađene mutno ili lose, pa ne znam kad bih stao, ali znam neke granice. Ako se bude sutilo kad ti Bulici budu dovodili igrace, brukao Hase na turniru njegovom, kvarilo se sve fino sto je urađeno u prethodnom periodu, onda ne ocekuj nikad napredak ni odgovoran rad.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 27 jan 2016, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []