FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jan 2016, 19:49

Majkl je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Trebalo je Burekovica i Redzica dovesti,steta je da ih ko drugi pokupi.
Daj ba ,oni nisu na našem levelu.
Ali je zato Husejinovic ovakav kakav jeste trenutno nas level?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

RuleHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RuleHz » 27 jan 2016, 19:51

Husejinovic i Suljic na Kosevu do 2018!
izvor: BH Super Sport.
Ako ima istine, Suljic bu bio veliko pojacanje, a Husejinovic ne moze igrati svakako, tako da u to ne vjerujem..
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 27 jan 2016, 19:53

joker90 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ima nas klub dosta bruke u zadnje vrijeme, ali ne dolazi sa foruma, jer ovdje niko nece obrukati klub obicnom zajebancijom. Ako ti je do bruke trebao si pisati kad smo kadete slali na Hasetov turnir da se brukaju, to je npr bruka, ili ova sarena oprema od Haadalja, bez slova, razlicitih nijansi, presmijesnog dizajna, to je isto bruka. A to sto se mi salimo na racun virsli je obicna zajebancija u moru negative na forumu ovih dana. Ako pocnem ozbiljno pisati, bit ce da pljujem, pa ni to nece valjati. Ako ti se zavukao pijesak znas vec gdje, ne moras na meni to danas istresati.

Haj legendo reci ,sta je po tebi resenje. :idea:
Haj da ove levate sto šalju kadete na Hasetov turnir da ih otjeramo.Sta je po tebi alternativa. :idea: :?: Ko ga dovesti da nam vodi klub.? Daj da prestanemo da sve redom kritikujemo ,sta imamo od toga, daj nesto da konkretno uradimo.
Vidi legendo, nikog mi ne tjeramo i tesko da mozemo preko foruma otjerati. Nisam nikad ni predlagao imena koja treba da dođu umjesto ovih sad. Ali kad nesto se radi lose, to treba kritikovati, jer sutra ta kritika mozda dođe do tih ljudi, da znaju da se prati njihov rad, da raste nezadovoljstvo navijaca npr, da ne mogu raditi sta hoce. Da znaju da nije FKS nicija prcija, i da se mora raditi KONSTANTNO dobro, a ne odraditi par dobrih stvari, pa onda opet koracati unazad. Puno vise ljudi cita ovaj forum nego sto ima nas registrovanih, ja sam ga podugo citao prije nego sto napravih profil, pa znam. Brzo se procuje sta se ovdje pise, ja kad bih pisao sve sto zelim kritikovati ili sve stvari koje su u zadnje vrijeme urađene mutno ili lose, pa ne znam kad bih stao, ali znam neke granice. Ako se bude sutilo kad ti Bulici budu dovodili igrace, brukao Hase na turniru njegovom, kvarilo se sve fino sto je urađeno u prethodnom periodu, onda ne ocekuj nikad napredak ni odgovoran rad.
Uzimajući u obzir koliko spominješ viršle (uz još nekoliko forumaša), najgori period u historiji kluba kojeg' se sigurno niko od nas koji smo ga preživjeli NE ŽELI sjećati, ne bih baš rekao da imaš granicu! :stop:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 27 jan 2016, 19:55

RuleHz je napisao/la:Husejinovic i Suljic na Kosevu do 2018!
Ako ima istine, Suljic bu bio veliko pojacanje, a Husejinovic ne moze igrati svakako, tako da u to ne vjerujem..
Pored sportsport.ba **** **** klix da ovi prvi dodu do info tesko, a do sada nisu imali neke tacne informacije.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 27 jan 2016, 19:55

ElCartel11 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Trebalo je Burekovica i Redzica dovesti,steta je da ih ko drugi pokupi.
Daj ba ,oni nisu na našem levelu.
Ali je zato Husejinovic ovakav kakav jeste trenutno nas level?
Said je svakoj ekipi u regionu pojačanje.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jan 2016, 19:57

Pod granicama mislim na ozbiljne stvari koje znam, koje nisu za foruma, a puno toga ima. A sto se tice vrisli, moze mi se da se zajebavam i boli me tuki.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 27 jan 2016, 20:01

sarajevo46 je napisao/la:
Pored sportsport.ba **** **** klix da ovi prvi dodu do info tesko, a do sada nisu imali neke tacne informacije.
Ko je ovaj super sport?Znam da se oko Saida pregovara u to da se vraća mogu povjerovati ali za onog Rusa i Suljica ne vjerujem.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 27 jan 2016, 20:06

Strašan izvor, isti od sinoc i dolazak Kirila...ne budi smijesan!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 27 jan 2016, 20:09

Osim toga Suljic je tek presao u Videoton koji ga je masno platio, i tamo redovno igra i cesto je u sastavu kola..Tako da smijerom logike mozes zakljuciti da taj portal hoce da dobije na publicitetu na lazni najavama bombi..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 jan 2016, 20:13

Sutra vraca se Jajalo, Susic i Dupovac.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 27 jan 2016, 20:15

Zukanovic je napisao/la:Sutra vraca se Jajalo, Susic i Dupovac.

:D :D
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 27 jan 2016, 20:16

joker90 je napisao/la:Pod granicama mislim na ozbiljne stvari koje znam, koje nisu za foruma, a puno toga ima. A sto se tice vrisli, moze mi se da se zajebavam i boli me tuki.
Niko ne kaže da ne možeš, ali je odvratna "zajebancija" to spominjati i podsjećati na najgore dane! :puke:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 27 jan 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 27 jan 2016, 20:17

Zukanovic je napisao/la:Sutra vraca se Jajalo, Susic i Dupovac.
Jel Safet :D
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jan 2016, 20:17

Majkl je napisao/la:Evo ovi delegati na **** napisase da ne dolazi ni Muhremovic.Super ,znači na nekog opasnog računamo u vezi.
e jes mi drago nemaš pojma , samo bez povratnika pa kako god im bilo ime i prezime.....

:njanjanja: :tokralju: :thumbup: :kafa: :zviz:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 27 jan 2016, 20:19

Eh da je sada Mato u vezi, samo još Delača na gol i Benku u napad, ostali neka su juniori i samo da trče za ovu dvojicu, mi bi nešto osvojili, ako ne ligu onda kup sigurno! :mrgreen:

moonman
Kontakt:

Post Postao/la moonman » 27 jan 2016, 20:25

Neka promjene ime u BH Super Bullshit Sport.
FK Sarajevo u srcu.
GIF

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 27 jan 2016, 20:30

Moj stav od kraja prvog dijela pa do danas je da su nama potrebna 2 igrača sa tim da kostur ekipe ostane isti. Potreban nam je jedan dobar veznjak kreator i golman.

Imamo dobru ekipu, ako ostane ova ekipa koja je sada na pripremama uz već gore navedena dva pojačanja nama više i ne treba.

Plan je da mlađi igrači dobiju priliku a talenta sigurno imaju i na kraju sezone bi mogli kroz taj sistem dobiti sigurno 2-3 dobra igrača. Na najboljem putu ka tome je sada Kadušić.

Do sada, Simeunović i Kramar su igrači za koje ne očekujem da će dobiti neku veliku minutažu odmah na početku, za brazilce ne znam šta da očekujem jer niko od nas nije upoznat sa njihovim kvalitetima. Mogu eksplodirati i dominirati ligom a isto tako i ispasti promašaj to ostaje da vidimo na terenu.
(aka. simon )

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 27 jan 2016, 20:37

Povratak Delaca je meni najveci prioritet. Ali mislim da do kraja marta nece stati na go

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 27 jan 2016, 20:51

Gary Medel dolazi na posudbu.
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jan 2016, 20:51

svetastrana je napisao/la:Povratak Delaca je meni najveci prioritet. Ali mislim da do kraja marta nece stati na go
mislim da je Pavlović doveden da bude prvi golman(tako Ješa reče na pressici), samo što niko pojma nema kakav je, može bit i da je extra dobar, sad ćemo vidjet kad tekme počnu, na šta će to da liči i formacijski i kvalitetom....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []