EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Odg: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Joj ne bi ovi priznali da nisu u pravu nema sanse.
Hvala na cestitkama raja, bogami ne znam di sam, ovo je ludilo!
Hvala na cestitkama raja, bogami ne znam di sam, ovo je ludilo!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Čovjek reko "Zahvaljujem svom prijatelju Isusu"xaves je napisao/la:Sta je to bilo kakav je intervju bio
Momački mentalitet, nema priče. Svaka čast!
''Neka me mrze samo da me se boje''
Hrvatska ako ovo ne osvoji ne znam ko kada će više! Idemoooo
"We need to suffer. And we need to fight."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad se posljednji put desilo polufinale nekog prvenstva bez Danske i Francuske, haman od onog rivalstva Šveda i Rusa sa kraja prošlog stoljeća 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedino ko se tu može nazvati istinski velesilom je Francuska. Hrvati, bar po meni, iza te trojke i realan plasman je između 4. i 7-8. pozicije.akisarajevo92 je napisao/la:@unofficial
Hrvatska jeste rukometna velesila, postoji ta velika cetvorka: Spanija, Francuska, Danska i Hrvatska.
Realan odnos snaga između Hrvatske i Poljske nije ovaj večeras već nekih par golova što za jednu što za drugu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Cestitke Hrvatima svaka cast nema sta.

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 27 jan 2016, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
samo budala moze reci da hrvatska nije rukometna velesila !!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da, 1998 na EP, a 1999 na SP.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kad se posljednji put desilo polufinale nekog prvenstva bez Danske i Francuske, haman od onog rivalstva Šveda i Rusa sa kraja prošlog stoljeća
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Njemacka je stara hrvatska musterija, one pobjede u Atini 2004. i Portugalu 2003. na vrhuncu one Njemacke generacije sa Kehrmanom, Kretschmarom, Schwarzerom i Baurom su mi prve rukometne utakmice ...
Komsije su vrh Euro rukometa i samo neznalice mogu suprotno tvrditi.
Inace zanimljiv je ovaj Virtu, optuzuje Lillarda npr da mu pada mrak na oci kad neko Srbiju spomene, a covjeku se sve u stomaku okrene kad samo vidi natpis Hrvatska.
Komsije su vrh Euro rukometa i samo neznalice mogu suprotno tvrditi.
Inace zanimljiv je ovaj Virtu, optuzuje Lillarda npr da mu pada mrak na oci kad neko Srbiju spomene, a covjeku se sve u stomaku okrene kad samo vidi natpis Hrvatska.
Virtual eno spominje te neki lik na klixu,psuje ti u komentarima nesto.
- samo_lijevo
- Kontakt:

Lagano po medalju sa drugim sastavom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Za mene je ovo kompleksaski mentalitet, i za eventualnu medalju mogu zahvaliti samo norvezanima .. i ako osvoje zlato to će biti više sreća nego neki pobjednički mentalitet, sutra da igraju sa francuskom rasuli bi ih francuzi 10+ razlike bez pola muke jer su ovi igrači piccke, a to ćeš već vidjeti nadam se protiv njemačke.. nemam ništa protiv komšija stvarno samo mi idu na qrac ovi igrači jer su pickemarconato je napisao/la:Uci u utakmicu sa spoznajom da te dalje vodi samo 11+ i dobijes 14+ je yebacki mentalitet! 99 % reprezentacija bi izaslo samo da otalja posao, a ne da juri 11 razlike...Momciluk je napisao/la:Kakav qrcevi mentalitet, njihov pravi mentalitet si vidio protiv francuza.. luzeri i kompleksasi, da igraju sa francuskom 15 utakmica sve bi ih izgubili..marconato je napisao/la:Bravo Hrvati, kakav mentalitet!![]()
![]()
Poljaci![]()
To ti je kao da ti u fudbalu protiv rivala slicnog kvaliteta treba 3-0, a ti uvalis 5 komada ili u basketu da nekog odvalis 40 razlike...
This time next year we'll be millionaires.
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Uci u utakmicu sa spoznajom da te dalje vodi samo 11+ i dobijes 14+ je yebacki mentalitet! 99 % reprezentacija bi izaslo samo da otalja posao, a ne da juri 11 razlike...![]()
To ti je kao da ti u fudbalu protiv rivala slicnog kvaliteta treba 3-0, a ti uvalis 5 komada ili u basketu da nekog odvalis 40 razlike...
Ne dešava se ovakva situacija svaki dan, kad su Balkanci u pitanju, mada Hrvati će reći da i nisu na Balkanu.
Bio je onajjedan slučaj kad je mlada reprezentacija Srbije u baražu za ep izgubila kući 3:0 od Švedske pa onda u gostima nabili Švede 5:0.
Virtu4l je napisao/la:Večeras je odlučio mentalitet Poljske, hrvati su samo uzeli ono što im se ponudilo.
Hrvati su odigrali fenomenalno, tu nema priče, ali su Poljaci mnogo više doprinijeli tome, pa oni u drugom pol baš ništa nisu odigrali osim onih par crnih minuta Hrvata pred kraj. Nije mi jasan ovakav raspad Poljaka jer im je Švabo selektor. Da se ovo desilo Bosni ili Srbiji, pa da čovjek kaže, a ovako...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Virtu je napisao šta misli o ovoj Hrvatskoj na početku ove teme dok se vodila ozbiljna diskusija.Epidaurus je napisao/la:Inace zanimljiv je ovaj Virtu, optuzuje Lillarda npr da mu pada mrak na oci kad neko Srbiju spomene, a covjeku se sve u stomaku okrene kad samo vidi natpis Hrvatska.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko god pokusava umanjit ovu pobjedu Hrvata i svalit na losu igru Poljaka nije normalan. Poljaci su igrali koliko su im ovi dozvolili. Odbrana,napad,kontra,golman,borba sve perfektno. Silovase ih u sred Poljske. Svaka cast i cestitke
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav kompleksaski mentalitet??
Ima svaka ekipa,neku drugu,koja im ne lezi i od koje imaju komplekse zbog raznoraznih situacija iz proslosti.U svakom sportu je tako.Iako navijam za Francuze,veci su oni kompleks veceras pokazali.Treba ti pobjeda,a tvoj pivot max 5 lopti dobije,najbolji igrac ti daje prvi gol u 40min,i tek kad da taj gol i nekako te krene,ti njega izbacis
Hrvatima svaka cast,protiv domacina uci sa mislima da moras 11 razlike stizat,i ti dobijes 14,neovisno o tome kakvi tvoji protivnici bili,je za skidanje kape i svakog moguceg respekta.
Sto se tice nastavka,za Njemacku sam
Ima svaka ekipa,neku drugu,koja im ne lezi i od koje imaju komplekse zbog raznoraznih situacija iz proslosti.U svakom sportu je tako.Iako navijam za Francuze,veci su oni kompleks veceras pokazali.Treba ti pobjeda,a tvoj pivot max 5 lopti dobije,najbolji igrac ti daje prvi gol u 40min,i tek kad da taj gol i nekako te krene,ti njega izbacis
Hrvatima svaka cast,protiv domacina uci sa mislima da moras 11 razlike stizat,i ti dobijes 14,neovisno o tome kakvi tvoji protivnici bili,je za skidanje kape i svakog moguceg respekta.
Sto se tice nastavka,za Njemacku sam
ma drug znas sta je ironija,neki ovdje sto su napisali da je ovo sreca i omalovazavaju komsije,ti isti slave bod nase repke protiv velesile litvanije....tako da ignorisi toCocaine je napisao/la:Ko god pokusava umanjit ovu pobjedu Hrvata i svalit na losu igru Poljaka nije normalan. Poljaci su igrali koliko su im ovi dozvolili. Odbrana,napad,kontra,golman,borba sve perfektno. Silovase ih u sred Poljske. Svaka cast i cestitke
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakav povratak Njemacke u sami vrh svijetskog rukometa
Ukoliko jos uzmemo u obzir da su na ovom prvenstvu bili osakaceni povredama te da se radi o jednoj veoma mladoj reprezentaciji onda mozemo ocekivati da ce narednih godina biti opasna konkurencija Francuzima kada je borba za zlato u pitanju.
Ukoliko jos uzmemo u obzir da su na ovom prvenstvu bili osakaceni povredama te da se radi o jednoj veoma mladoj reprezentaciji onda mozemo ocekivati da ce narednih godina biti opasna konkurencija Francuzima kada je borba za zlato u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.