Prodat ce se neko sig na ljetoVirtu4l je napisao/la:Ja sam čuo čovjeka koji je kao papagaj ponavljao da je sve budžetirano, pokriveno i da ne zavisimo od Evrope, tako da mi nije jasno to što pričaš. Znači dovešćemo ovoliko igrača i svjesno ući u rizik da za šest mjeseci nemamo za plate?Gator je napisao/la:Ovu treba halaliti ? Ako ne izboris Evropu plan za sljedeću sezonu propada ili ćeš prodati Memiju i Amira da bi bio i mogucnosti sprovesti ga u djelo.
Neki dan na onoj emisiji.
Razmisli malo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Re: FK Željezničar
Malo manje radi nego ranije, a u ovakvoj konkurenciji to mu neće proći.DooVe je napisao/la:Šta je sa njim sad?Ipee je napisao/la:Tiago ako ovako nastavi raditi na treninzima, prvi je kandidat za klupu.
zato je konkurencija i dovedena. pa neka rade koliko hoće. jesenas je 10 od 11 mjesta bilo bukvalno garantovano i zato smo i gledali šta jesmo.
- GoodisonPark
- Kontakt:
Stariji Željovci pričaju da su u onoj našoj šampionskoj generaciji kod pokojnog Ribara neki igrači čak krili da su povrijeđeni da ne bi izgubili mjesto u prvom timu jer je konkurencija bila paklena i jako se teško ulazilo u prvih 11.
Ono što je nam falilo je da niko nema sigurno mjesto od prve minute, svi će morati debelo zapeti da dokažu da su spremni, da mogu odgovoriti zadatku i da kad istrče na teren u dresu Želje znaju da moraju ginuti za svaku loptu jer igrači na klupi jedva čekaju da dobiju svoju šansu. Nećemo morati trpiti po pola sezone hoće li neko nadoći ili ne a zato vrijeme bodovi odlaze u nepovrat. Imaju treninzi, nemoj izlaziti u grad nego treniraj individualno pa se vraćaj u formu, a ne na zvaničnim utakmicama gdje nam je dobar rezultat uvijek neophodan.
"Ko nije spreman da pogine za Želju taj je na Grbavicu zalutao" Edis Mulalić
Podrška je neophodna za sve igrače jer im to podiže moral i daje snagu da se dignu na jedan veći nivo, ali da vam pravo kažem meni apsolutno nije važno ko ispada iz ekipe, da li je to Tiago, Đelmić, Memija, Amir, Bekrić ili Kosorić ako nisi spreman ima klupa i čekaj šansu, ni jedan igrač kao pojedinac nije nezamjenjiv jer fudbal je kolektivna igra. Ja brate volim samo Želju a dobar rezultat i dobra igra na terenu je ono što moj klub čini još većim. Nadam se da je prošlo je vrijeme kada smo morali trpiti raznorazne poluigrače u našem dresu, zarad sanacije dugova i postavljanja zdravih temelja našeg Želje. Od proljeća se moramo koncentrisati samo na igru i rezultat, to je ono što će nam biti neophodno u ostvarenju ciljeva a igrači dolaze i prolaze samo je Željo vječan!
Ono što je nam falilo je da niko nema sigurno mjesto od prve minute, svi će morati debelo zapeti da dokažu da su spremni, da mogu odgovoriti zadatku i da kad istrče na teren u dresu Želje znaju da moraju ginuti za svaku loptu jer igrači na klupi jedva čekaju da dobiju svoju šansu. Nećemo morati trpiti po pola sezone hoće li neko nadoći ili ne a zato vrijeme bodovi odlaze u nepovrat. Imaju treninzi, nemoj izlaziti u grad nego treniraj individualno pa se vraćaj u formu, a ne na zvaničnim utakmicama gdje nam je dobar rezultat uvijek neophodan.
"Ko nije spreman da pogine za Želju taj je na Grbavicu zalutao" Edis Mulalić

Podrška je neophodna za sve igrače jer im to podiže moral i daje snagu da se dignu na jedan veći nivo, ali da vam pravo kažem meni apsolutno nije važno ko ispada iz ekipe, da li je to Tiago, Đelmić, Memija, Amir, Bekrić ili Kosorić ako nisi spreman ima klupa i čekaj šansu, ni jedan igrač kao pojedinac nije nezamjenjiv jer fudbal je kolektivna igra. Ja brate volim samo Želju a dobar rezultat i dobra igra na terenu je ono što moj klub čini još većim. Nadam se da je prošlo je vrijeme kada smo morali trpiti raznorazne poluigrače u našem dresu, zarad sanacije dugova i postavljanja zdravih temelja našeg Želje. Od proljeća se moramo koncentrisati samo na igru i rezultat, to je ono što će nam biti neophodno u ostvarenju ciljeva a igrači dolaze i prolaze samo je Željo vječan!
povratak otpisanih!
Kad igramo s Veležom?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Petakshzna je napisao/la:Kad igramo s Veležom?
Inače Velez je igrao nedavno protiv svojih juniora, juniori vodili 1-0, ali su morali izgubiti..
Ovaj ZELJO sve ce je*atiiii
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
u petak u 14 sati
-
- Kontakt:
Danas sam ocekivao da neko mrtav hladan napise nešto u stilu da Uprava moze komotno kupiti prnje ako u roku par dana ne dovedu Medunjanina i Spahica. Izgleda da se raspust nekima bas oduzio. Ili Abdulah I. pise na nasoj temi maskiran iza plavih avatara
"Oholost (također arogancija) je ljudski stav kojeg karakterizira prenaglašena samouvjerenost i isticanje vlastitih vrijednosti".
I pored extra stvari koje se desavaju nema potrebe za time, to nije odlika Plavih. Nase je da napravimo huk sa sjevera i Juga ako Bog da i da tu budemo oholi
"Oholost (također arogancija) je ljudski stav kojeg karakterizira prenaglašena samouvjerenost i isticanje vlastitih vrijednosti".
I pored extra stvari koje se desavaju nema potrebe za time, to nije odlika Plavih. Nase je da napravimo huk sa sjevera i Juga ako Bog da i da tu budemo oholi
05. - 07. Oktobar 1992
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jel to nismo nikoga doveli danas? sramota za klub... uprava napolje... katastrofa...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Može Edis biti potencijalno dobar trener, ali u ovom momentu čini mi se da on sam nema dovoljno trenerskog i pedagoškog iskustva da od ovog vrlo solidnog rostera raspoloživih igrača , a pod nemalim pritiskom da se izbori nastup u Evropi , ukomponuje tim koji će sigurno izboriti taj nastup.
Zato se slažem sa onim forumašima koji smatraju da definitivno mora imati nekog iskusnijeg pored sebe u stručnom štabu.
Zato se slažem sa onim forumašima koji smatraju da definitivno mora imati nekog iskusnijeg pored sebe u stručnom štabu.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
hhaha.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 apr 2016, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Finih igrača se doveli, popunjene su sve ili gotovo sve pozicije sa 2+ igrača tako da će sigurno biti žestoka konkurencija za prvi tim.
Ono što bih ja volio vidjeti je da Mulalić u ovim test utakmicama kombinuje više početni sastav, da ne počinju isti, da nema već sad 2 tima već da niti jedan igrač ne zna gdje je.
A takođe bih volio vidjeti nešto tipa onog Gredićevog intervjua o financijskom stanju (plate, prihodi/rashodi itd), čisto onako radi reda
Ovo što uprava radi je tačno ono što svaki normalni željovac traži, pa i više od toga. Svaka im čast za sve do sad što su uradili i samo nek nastave ovim tempom.
Ono što bih ja volio vidjeti je da Mulalić u ovim test utakmicama kombinuje više početni sastav, da ne počinju isti, da nema već sad 2 tima već da niti jedan igrač ne zna gdje je.
A takođe bih volio vidjeti nešto tipa onog Gredićevog intervjua o financijskom stanju (plate, prihodi/rashodi itd), čisto onako radi reda

Ovo što uprava radi je tačno ono što svaki normalni željovac traži, pa i više od toga. Svaka im čast za sve do sad što su uradili i samo nek nastave ovim tempom.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Tiha voda brijegove valja

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Fino je nama Fahro govorio da će se grudva zakotrljati, ko zna koliko puta ponovio da će se desiti cunami, a mi ni habera..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Zakotrljala se ona Ajzea nas napustio, jos da nam SIPA uleti radi ovih transfera.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Jašta bolan, sve po nevinima..Elegant je napisao/la:Zakotrljala se ona Ajzea nas napustio, jos da nam SIPA uleti radi ovih transfera.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- GoodisonPark
- Kontakt:
Nevini uvijek i stradaju.PipiDugaCarapa je napisao/la:Jašta bolan, sve po nevinima..Elegant je napisao/la:Zakotrljala se ona Ajzea nas napustio, jos da nam SIPA uleti radi ovih transfera.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 35 gostiju.