Ali, tačno svi imaju ogromnu zavist, da ti je to za nepovjerovati i jedno vrijeme to nekako sakrivaju, ali ispolje oni to, ne može pod kožu. Tuzlak prošle godine sliku četonje i Grbavice kako gori okači, kao ono - asocijacija, onaj solinas bi da sravni cijelo Sarajevo, hiljade mrtvih pitara, šta već, evo i ovaj sad avionsku nesreću priželjkuje. Kako bolesni umovi, tačno ću prestati konzumirati so.Bolanos je napisao/la:NaCl-irani.shzna je napisao/la:Ne zna se, vala, niko prosuti kao ovi posoljeni.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
shzna je napisao/la: Ali, tačno svi imaju ogromnu zavist, da ti je to za nepovjerovati i jedno vrijeme to nekako sakrivaju, ali ispolje oni to, ne može pod kožu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
shzna je napisao/la:Ali, tačno svi imaju ogromnu zavist, da ti je to za nepovjerovati i jedno vrijeme to nekako sakrivaju, ali ispolje oni to, ne može pod kožu. Tuzlak prošle godine sliku četonje i Grbavice kako gori okači, kao ono - asocijacija, onaj solinas bi da sravni cijelo Sarajevo, hiljade mrtvih pitara, šta već, evo i ovaj sad avionsku nesreću priželjkuje. Kako bolesni umovi, tačno ću prestati konzumirati so.Bolanos je napisao/la:NaCl-irani.shzna je napisao/la:Ne zna se, vala, niko prosuti kao ovi posoljeni.
Vecinom su bili ok dok nisu ostali duze na prvom mjestu.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Tuzlaci, zašto niko ne komentariše i iz kojeg razloga se niko ne pronalazi, u svim onim hvalospjevkama Stevanoviću, dok god je povezivan sa vama?
Tuzlaci, zašto niko ne komentariše i iz kojeg razloga se niko ne pronalazi, u svim onim hvalospjevkama Stevanoviću, dok god je povezivan sa vama?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nismo mi losi uopste vec pricamo previse.
Daj nam jedan trofej sad ovu sezonu dosao bi nam kao apaurin..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Nismo mi losi uopste vec pricamo previse.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
kako znam da postoji ovaj forum,citam ga skoro od pocetka konstantno se pljuje po Tuzli i Tuzlacima.shzna je napisao/la:Ali, tačno svi imaju ogromnu zavist, da ti je to za nepovjerovati i jedno vrijeme to nekako sakrivaju, ali ispolje oni to, ne može pod kožu. Tuzlak prošle godine sliku četonje i Grbavice kako gori okači, kao ono - asocijacija, onaj solinas bi da sravni cijelo Sarajevo, hiljade mrtvih pitara, šta već, evo i ovaj sad avionsku nesreću priželjkuje. Kako bolesni umovi, tačno ću prestati konzumirati so.Bolanos je napisao/la:NaCl-irani.shzna je napisao/la:Ne zna se, vala, niko prosuti kao ovi posoljeni.
i kada neko napise nesto normalno,to se gleda da popljuje,ismijava,omalovazava..
i onda te cude te reakcije...
pa koliko transfera je propalo vama,pitarima,a kolektivno svrsavate po podforumima jbt...
sta je smijesno matere ti sto je steva presao kod vas....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Koliko ste se vi **** što ste potpisali nekakvog poluinvalida Govedaricu koji promaši go sa po' metra, a sad kao normala, ništa strašno što Stevanović nije potpisao za vas nego za Želju. Šatro vi otimate Želji igrače
Pa ste se fol smijali kad je onaj idiot Janković iz Veleža dogovorio 99% sve sa Željom pa ne dođe, kad ono i vama se sad ista scena desi sa Husićem.
Kakvi ba vi, samo ste za sprdnju.
DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta ces se sa nama sprdat za Husica, sprdaj se za njega jer on je kriv sto je propao posao. A ne nasi ljudi..bagrcavi je napisao/la:Koliko ste se vi **** što ste potpisali nekakvog poluinvalida Govedaricu koji promaši go sa po' metra, a sad kao normala, ništa strašno što Stevanović nije potpisao za vas nego za Želju. Šatro vi otimate Želji igračePa ste se fol smijali kad je onaj idiot Janković iz Veleža dogovorio 99% sve sa Željom pa ne dođe, kad ono i vama se sad ista scena desi sa Husićem.
Igrac kreten i manager.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pa ti si još luđi, nego što sam ja mislio !
Koja provokacija bilo kog od nas, navijača Sarajeva, Veleža, nije bitno, tebe može navesti na nekakve želje o sravnjenom Sarajevu, nestanku Sarajlija, i želju za Grbavicom u plamenu, ponovo?! Ako mi kažeš samo jednu izrečenu provokaciju, koja bi opravdala sve navedeno, nećeš više imati priliku da se susrećeš sa mojim nickom ili mojim postovima, obećavam ti
Nema potrebe da se generalizuju Tuzlaci, nije korektno sa naše strane, definitivno imaju par momaka sa kojima je gušt raspravljati, provocirati se do određene granice, danima ubijeđivati oko eventualne snage kluba općenito ili prvog tima, šta ja znam.. Međutim, sigurno je da imaju nekoliko njih, koji kvare cijelokupnu sliku s obzirom da sadržaj njihovog posta u nekim situacijama bude toliko degutantan, da toliko izlaze iz okvira razumnog i da je uvreda za iole pametnu osobu, čitati iste.
Karma je ****
AZMIRAMI.AKO DŽELMIČ POTPIŠTE BUTE ZADOVOJENI.ŠO PUSTI SMO VAMA JENOG.JA KONTOAO POTPISA T ČE MO SVE IJEDNOG
Koja provokacija bilo kog od nas, navijača Sarajeva, Veleža, nije bitno, tebe može navesti na nekakve želje o sravnjenom Sarajevu, nestanku Sarajlija, i želju za Grbavicom u plamenu, ponovo?! Ako mi kažeš samo jednu izrečenu provokaciju, koja bi opravdala sve navedeno, nećeš više imati priliku da se susrećeš sa mojim nickom ili mojim postovima, obećavam ti
Nema potrebe da se generalizuju Tuzlaci, nije korektno sa naše strane, definitivno imaju par momaka sa kojima je gušt raspravljati, provocirati se do određene granice, danima ubijeđivati oko eventualne snage kluba općenito ili prvog tima, šta ja znam.. Međutim, sigurno je da imaju nekoliko njih, koji kvare cijelokupnu sliku s obzirom da sadržaj njihovog posta u nekim situacijama bude toliko degutantan, da toliko izlaze iz okvira razumnog i da je uvreda za iole pametnu osobu, čitati iste.
Ovaj je baš sjeo na volej..[/quote]staragarda je napisao/la:J e b a n i smo a i razotkrivenisamke12345 je napisao/la:http://****/clanak/9830/azmir-h ... -pojacanje eto ko je M.S![]()
![]()
...sta se izlijeces Husicu,pa dal si normalan jbt
![]()
...pa sad ce seljo da nam ga skine....garant
![]()
...ovo ako zavrsimo bit ce to dobro i za cijelu PL....bitno je da sto vise klubova dovede kakva takva zvucna imena jer je to impuls i ostalim malo zvucnijim i trazenijim igracima da i ovdje ima kesha i napredka
Karma je ****
AZMIRAMI.AKO DŽELMIČ POTPIŠTE BUTE ZADOVOJENI.ŠO PUSTI SMO VAMA JENOG.JA KONTOAO POTPISA T ČE MO SVE IJEDNOG
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 jan 2016, 01:01, ukupno mijenjano 2 puta.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
asmira mi dolazi djelmic
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
AZMIRAMI AKO DŽELMIČ DODŽE LUDILOfedeltafrotta je napisao/la:asmira mi dolazi djelmic
DRUG NEBI TI PUNCA
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
tuslanska svona svone da posdrave sampijone
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a vi ste kao ta neka ozbiljabagrcavi je napisao/la:Koliko ste se vi **** što ste potpisali nekakvog poluinvalida Govedaricu koji promaši go sa po' metra, a sad kao normala, ništa strašno što Stevanović nije potpisao za vas nego za Želju. Šatro vi otimate Želji igračePa ste se fol smijali kad je onaj idiot Janković iz Veleža dogovorio 99% sve sa Željom pa ne dođe, kad ono i vama se sad ista scena desi sa Husićem.
nema trofejnijeg a smjesnijeg kluba na svijetu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nista to dok se lutvom ne zakunesbagrcavi je napisao/la:AZMIRAMI AKO DŽELMIČ DODŽE LUDILOfedeltafrotta je napisao/la:asmira mi dolazi djelmic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neko natkriva tribinu, neko pravi arenu 
Šta ti je kozojebu ni za sto godina vi nećete doći na Željin nivo AZMIRAMI.staragarda je napisao/la:a vi ste kao ta neka ozbiljabagrcavi je napisao/la:Koliko ste se vi **** što ste potpisali nekakvog poluinvalida Govedaricu koji promaši go sa po' metra, a sad kao normala, ništa strašno što Stevanović nije potpisao za vas nego za Želju. Šatro vi otimate Želji igračePa ste se fol smijali kad je onaj idiot Janković iz Veleža dogovorio 99% sve sa Željom pa ne dođe, kad ono i vama se sad ista scena desi sa Husićem.
Kakvi ba vi, samo ste za sprdnju.![]()
![]()
nema trofejnijeg a smjesnijeg kluba na svijetu..pocevsi od drvenog stadiona sa lokomotivom koji je u stanju raspadanja a vamo se tornjevi crtaju i prave stadioni od 50 miliona maraka pa preko navijaca,raspada tribine i postavljanja bombi po stadionu do brukanja po predkolima predkola evrope
![]()
![]()
...smijurija ste teska i zbog vaseg fakinluka nikad necete biti veliki klub
![]()
...jos samo da se lutvo i leotar vrate pa ce bit opet titula
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ovakvi se likvidiraju u slučaju rata.staragarda je napisao/la:a vi ste kao ta neka ozbiljabagrcavi je napisao/la:Koliko ste se vi **** što ste potpisali nekakvog poluinvalida Govedaricu koji promaši go sa po' metra, a sad kao normala, ništa strašno što Stevanović nije potpisao za vas nego za Želju. Šatro vi otimate Želji igračePa ste se fol smijali kad je onaj idiot Janković iz Veleža dogovorio 99% sve sa Željom pa ne dođe, kad ono i vama se sad ista scena desi sa Husićem.
Kakvi ba vi, samo ste za sprdnju.![]()
![]()
nema trofejnijeg a smjesnijeg kluba na svijetu..pocevsi od drvenog stadiona sa lokomotivom koji je u stanju raspadanja a vamo se tornjevi crtaju i prave stadioni od 50 miliona maraka pa preko navijaca,raspada tribine i postavljanja bombi po stadionu do brukanja po predkolima predkola evrope
![]()
![]()
...smijurija ste teska i zbog vaseg fakinluka nikad necete biti veliki klub
![]()
...jos samo da se lutvo i leotar vrate pa ce bit opet titula
![]()
J.ebo vas Fahro, sa ovim na slobodi, još više je ugrožena sigurnost države. Procesuirajte ga, molim lijepo !
Eh, tu je i Krleža da nam malo prozbori o velikograđanskim manirima. Priključuj Sidrana na haparate, trebat će mu dok bude čitao, zavist je čudo
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 jan 2016, 01:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.