Da,ali obzirom da Wolfsburgu pare i nisu prioritet, vrlo je moguce da sutra obestecenje bude puno vece od dosadasnjih 40 miliona.sony_91 je napisao/la:ljudi, prelazni rok još nije ni počeo, ako ne ode do sutra ima još čitava 3 mjeseca da negdje ode. Ja mislim da će se po isteku ovog aneksa koji Džeko ima u ugovoru pojaviti još klubova koji će biti zainteresovani za usluge BH reprezentativca i na kraju će otići ja mislim i za manje od 40.000.000,00 €, mislim da ni u Wolfsburgu nisu toliko zainteresovani da Džeku zadrže još jednu sezonu, i da će na kraju prihvatiti i manju ponudu. Ipak Wolfsburg nije izborio nastupe na Euro sceni u sljedećoj sezoni i mislim da im je Džeko preskup da ga zadrže.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
buduci da je fakticki vlasnik wolfsburga Volkswagen, onda mozes zamisliti koliko su im pare potrebne... Oni imaju para da naprave prejak tim ali nece niko da ide u "selo"... oni se mogu samo smilovati dzeki pa ga pustiti poslije ovog roka, a da ce ga prodati radi kesha, u to nemoj biti siguran ni sekunde burazeru moj. nazalost je tako.sony_91 je napisao/la:ljudi, prelazni rok još nije ni počeo, ako ne ode do sutra ima još čitava 3 mjeseca da negdje ode. Ja mislim da će se po isteku ovog aneksa koji Džeko ima u ugovoru pojaviti još klubova koji će biti zainteresovani za usluge BH reprezentativca i na kraju će otići ja mislim i za manje od 40.000.000,00 €, mislim da ni u Wolfsburgu nisu toliko zainteresovani da Džeku zadrže još jednu sezonu, i da će na kraju prihvatiti i manju ponudu. Ipak Wolfsburg nije izborio nastupe na Euro sceni u sljedećoj sezoni i mislim da im je Džeko preskup da ga zadrže.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Hehe, evo gledam na sajtu Dzeke, i 2 od 3 prve vijesti su "Portsmouth Looking to sign Dzeko" i "Blacburn move for Dzeko"
Bog zna otkad je to.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eto ako ne ode do sutra vidjeti ćeš da će na kraju otići za nekih 30.000.000,00 €, mislim ipak da Wolfsburg nema toliki budžet koliki vi mislite da ima.neko_iz_mase je napisao/la:Da,ali obzirom da Wolfsburgu pare i nisu prioritet, vrlo je moguce da sutra obestecenje bude puno vece od dosadasnjih 40 miliona.sony_91 je napisao/la:ljudi, prelazni rok još nije ni počeo, ako ne ode do sutra ima još čitava 3 mjeseca da negdje ode. Ja mislim da će se po isteku ovog aneksa koji Džeko ima u ugovoru pojaviti još klubova koji će biti zainteresovani za usluge BH reprezentativca i na kraju će otići ja mislim i za manje od 40.000.000,00 €, mislim da ni u Wolfsburgu nisu toliko zainteresovani da Džeku zadrže još jednu sezonu, i da će na kraju prihvatiti i manju ponudu. Ipak Wolfsburg nije izborio nastupe na Euro sceni u sljedećoj sezoni i mislim da im je Džeko preskup da ga zadrže.
Realno Edin ce otici za cjenu od nekih 30-35m max. jer je i u interesu Wolfsburga da ga proda jer realno ako ostane jos tesko da ce ga moci prodati sljedeceg prelaznog roka po ovoj cjeni.
Moje misljenje da ce neka 32-33 miliona biti njegova cijena za koju ce ga neko kupiti
Moje misljenje da ce neka 32-33 miliona biti njegova cijena za koju ce ga neko kupiti

Mes Que Un Club
Tacno,ako ga puste zaradit ce neki novac ali ni upola koliko bi zaradili sa njim._dreamer_ je napisao/la:buduci da je fakticki vlasnik wolfsburga Volkswagen, onda mozes zamisliti koliko su im pare potrebne... Oni imaju para da naprave prejak tim ali nece niko da ide u "selo"... oni se mogu samo smilovati dzeki pa ga pustiti poslije ovog roka, a da ce ga prodati radi kesha, u to nemoj biti siguran ni sekunde burazeru moj. nazalost je tako.sony_91 je napisao/la:ljudi, prelazni rok još nije ni počeo, ako ne ode do sutra ima još čitava 3 mjeseca da negdje ode. Ja mislim da će se po isteku ovog aneksa koji Džeko ima u ugovoru pojaviti još klubova koji će biti zainteresovani za usluge BH reprezentativca i na kraju će otići ja mislim i za manje od 40.000.000,00 €, mislim da ni u Wolfsburgu nisu toliko zainteresovani da Džeku zadrže još jednu sezonu, i da će na kraju prihvatiti i manju ponudu. Ipak Wolfsburg nije izborio nastupe na Euro sceni u sljedećoj sezoni i mislim da im je Džeko preskup da ga zadrže.
Ekipa ce vjerovatno preko Engleza trenera dovesti jednog ili dva drvosjece iz premier lige.Sto znaci beton u odbrani.Sredina im je dobra o napadu sa Dzekom da ne govorim.da samo odu opet u LS to su ogromne pare.
A mogucnost postoji.Jer osim Bajerna i nema neke ekstra klase ekipe u BL.
Wolfsburg ima veci budzet,samo sto nece da trose pare uzalud.
ja vjerujem da ce bezimeni morati da spremi hotel u Zenici ili makar Visokom da te ugosti.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
naleti i ti na pivuharishp je napisao/la:ja vjerujem da ce bezimeni morati da spremi hotel u Zenici ili makar Visokom da te ugosti._dreamer_ je napisao/la:buduci da je fakticki vlasnik wolfsburga Volkswagen, onda mozes zamisliti koliko su im pare potrebne... Oni imaju para da naprave prejak tim ali nece niko da ide u "selo"... oni se mogu samo smilovati dzeki pa ga pustiti poslije ovog roka, a da ce ga prodati radi kesha, u to nemoj biti siguran ni sekunde burazeru moj. nazalost je tako.sony_91 je napisao/la:ljudi, prelazni rok još nije ni počeo, ako ne ode do sutra ima još čitava 3 mjeseca da negdje ode. Ja mislim da će se po isteku ovog aneksa koji Džeko ima u ugovoru pojaviti još klubova koji će biti zainteresovani za usluge BH reprezentativca i na kraju će otići ja mislim i za manje od 40.000.000,00 €, mislim da ni u Wolfsburgu nisu toliko zainteresovani da Džeku zadrže još jednu sezonu, i da će na kraju prihvatiti i manju ponudu. Ipak Wolfsburg nije izborio nastupe na Euro sceni u sljedećoj sezoni i mislim da im je Džeko preskup da ga zadrže.![]()

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jakako, da prokabulimo ko' stare kuke po par pametnih ili blentavih i par vlaznih........piva 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- moustapha
- Kontakt:
Ja mislim da ce on najprije u Portsmouth. Njima pare nisu problem, jer para nemaju.Cartman je napisao/la:Hehe, evo gledam na sajtu Dzeke, i 2 od 3 prve vijesti su "Portsmouth Looking to sign Dzeko" i "Blacburn move for Dzeko"Bog zna otkad je to.

#divovi
22-year-old Bosnia internationalCartman je napisao/la:Hehe, evo gledam na sajtu Dzeke, i 2 od 3 prve vijesti su "Portsmouth Looking to sign Dzeko" i "Blacburn move for Dzeko"Bog zna otkad je to.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- -Paja
- Kontakt:
Dzeko nece zavrsiti u nekom velikom klubu jer je jasno kao dan da ima nesposobnog menadzera koji ga koristi za svoju promociju i koji mu je sigurno nasavjetovao da potpise taj ugovor sa tom klauzulom kako bi doticni uzeo neki procenat od novog ugovora jer novi ugovor vise love a vise love veci procenat za menadjera.
Dio Arsenala
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
City ?BoSna_pLayA je napisao/la:Jos 3 sata do odluke.
Iako mislim da je vec odluceno

-
- Kontakt:
u 11h ce biti i sluzbeno dzeko prelazi u bayern i bit ce predstavljen u petak poslije utakmice izmedju njemacke i BIH 

Ko je rekao da će to tačno biti u 0:00. Ovako je isto za Kaku bilo, ja čekao do 0:00 i onda su objavili da će u Real Madrid, a tamo mu danas menedžer govori da nije ništa ni blizu dogovora. Ne znam odakle vam ideja da će se to danas riješiti. Rekli su u ponedeljak, a sada u 0.00, to je već utorak. 

Tevez----Dzeko--Adebayor
ufff...
ufff...
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
-
- Kontakt:
ribery-Džeko-robben
e to je uuuh
e to je uuuh

- Principatus
- Kontakt:
Kao sto citam pojedini ovdje misle, da Wolfsburg samo igra poker i hoce Dzeku skupo da proda. Varate se.
Oni samo cekaju da istakne danasnji dan, da mogu sa njim planirati ili bez njega. Edin im vise vrijedi od tog novca. Kako klubu, navijacima, treneru, menadjeru i treneru. Navijaci Wolfsburga broje dane kao i mi, samo sto se nadaju suprotnom. Ako sad ne ode, on ostaje u Wolfsburgu. Osim ako se odluci da ih nekako bojkotuje, sto ne bi bilo fer niti posteno, jer imaju ugovor i to valja postovati, ne mogu se na jednu stranu pare ubirati, a na drugu raditi drugacije nego po dogovoru.
Oni samo cekaju da istakne danasnji dan, da mogu sa njim planirati ili bez njega. Edin im vise vrijedi od tog novca. Kako klubu, navijacima, treneru, menadjeru i treneru. Navijaci Wolfsburga broje dane kao i mi, samo sto se nadaju suprotnom. Ako sad ne ode, on ostaje u Wolfsburgu. Osim ako se odluci da ih nekako bojkotuje, sto ne bi bilo fer niti posteno, jer imaju ugovor i to valja postovati, ne mogu se na jednu stranu pare ubirati, a na drugu raditi drugacije nego po dogovoru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Je ima navijaci Wolfsburg u sportsport.ba?
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ono što je interesantno da se za Wolfsburg ovih dana vežu velika evropska imena i još uvijek niko ne zna koliko će novca Mclaren dobiti za pojačanja.Sa njim ili bez njega Wolfsburg će biti puno jača ekipa nego ove godine.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ja sam samo zaboravio tu njegovu izjavu da će reći 31, ili 1 da li će ostati ili ići. No, baš je ono cool da igramo sa Njemačkom ako Bog da uskoro, a da je Edin najvjerovatnije baš tu s njima a ne tamo negdje po Engleskoj.
Edin u Bayern. Ako Bog da:mrgreen:
Edin u Bayern. Ako Bog da:mrgreen:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.