Reci mu da se nadas da necete pasti na taj njihov nivo..A ti njemu odgovori da na njih necete bacati bombe, nego cete ih gadjati peharima..Odoh ja po kokice..bagrcavi je napisao/la:Šta ti je kozojebu ni za sto godina vi nećete doći na Željin nivo AZMIRAMI.staragarda je napisao/la:a vi ste kao ta neka ozbiljabagrcavi je napisao/la:Koliko ste se vi **** što ste potpisali nekakvog poluinvalida Govedaricu koji promaši go sa po' metra, a sad kao normala, ništa strašno što Stevanović nije potpisao za vas nego za Želju. Šatro vi otimate Želji igračePa ste se fol smijali kad je onaj idiot Janković iz Veleža dogovorio 99% sve sa Željom pa ne dođe, kad ono i vama se sad ista scena desi sa Husićem.
Kakvi ba vi, samo ste za sprdnju.![]()
![]()
nema trofejnijeg a smjesnijeg kluba na svijetu..pocevsi od drvenog stadiona sa lokomotivom koji je u stanju raspadanja a vamo se tornjevi crtaju i prave stadioni od 50 miliona maraka pa preko navijaca,raspada tribine i postavljanja bombi po stadionu do brukanja po predkolima predkola evrope
![]()
![]()
...smijurija ste teska i zbog vaseg fakinluka nikad necete biti veliki klub
![]()
...jos samo da se lutvo i leotar vrate pa ce bit opet titula
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- GoodisonPark
- Kontakt:
http://www.balkansport.*****/ Momčad Slobode iz Tuzle dovodi u svoje redove dvadesetogodišnje desno krilo Stefano Vecchia koji je u prošloj sezoni nosio dres švedske ekipe "IF Probbajmojkarna" koja nastupa u Division 1 Norra u Švedskoj i kako ne zvanično saznajemo taj transfer bi se trebao realizirati u narednih nekoliko dana, ovo je potvrdio i S.Vugdalić direktor tuzlanskog kluba koji je za naš portal samo kratko prokomentarisao da je transfer u završnoj fazi i da će mediji biti blagovremeno obavješteni!!!
Slučajno naletim na ovo, vidjeli da je vrag odnio šalu i sad daj i nama pojačanja
Mačak u vreći, ali je prednost što je jako mlad igrač
Slučajno naletim na ovo, vidjeli da je vrag odnio šalu i sad daj i nama pojačanja
povratak otpisanih!
- GoodisonPark
- Kontakt:
Kažu neke nene očevidci tog događaja da tako brzo nije trčao ni Ben Johnson s'dopingom
povratak otpisanih!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Čuvaj se da ti naglo ne iskoči još kakav Bulićev pulenRinuka je napisao/la: Reci mu da se nadas da necete pasti na taj njihov nivo..A ti njemu odgovori da na njih necete bacati bombe, nego cete ih gadjati peharima..Odoh ja po kokice..
Fukare - brži od Simbe, agresivniji od Lakoste, dok ne nabasaju na nekog. Zbog do sada neviđene vještine i sposobnosti skrivanja po vlastitom gradu, Fukare će biti glavni akteri u filmskom nastavku Potraga za Nemom.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Šta da ti kažem, living on the edge
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Prema tm-u ima samo jos nekakav Pavicevic pa sto da ne.PipiDugaCarapa je napisao/la:Čuvaj se da ti naglo ne iskoči još kakav Bulićev pulenRinuka je napisao/la: Reci mu da se nadas da necete pasti na taj njihov nivo..A ti njemu odgovori da na njih necete bacati bombe, nego cete ih gadjati peharima..Odoh ja po kokice..![]()
Fukare - brži od Simbe, agresivniji od Lakoste, dok ne nabasaju na nekog. Zbog do sada neviđene vještine i sposobnosti skrivanja po vlastitom gradu, Fukare će biti glavni akteri u filmskom nastavku Potraga za Nemom.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
azmirami sta vam se desaje sloboda je sampijon
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- SaltCityAttack
- Kontakt:
A izgubljen trans sa ograde 2000te ?shzna je napisao/la:Šta da ti kažem, living on the edge
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vidim aktivirali se ljubitelji lika i djela Azmira Husica, iz plavog djela Sarajeva
Klub im doveo 11 igraca ali oni i dalje brinu o Slobodi

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
A svejendo im nece moci igrati poslije marta, da ne izlapi u nasim sparinama. A dok se privikne na klimu, istece mu ugovor.GoodisonPark je napisao/la:http://www.balkansport.*****/ Momčad Slobode iz Tuzle dovodi u svoje redove dvadesetogodišnje desno krilo Stefano Vecchia koji je u prošloj sezoni nosio dres švedske ekipe "IF Probbajmojkarna" koja nastupa u Division 1 Norra u Švedskoj i kako ne zvanično saznajemo taj transfer bi se trebao realizirati u narednih nekoliko dana, ovo je potvrdio i S.Vugdalić direktor tuzlanskog kluba koji je za naš portal samo kratko prokomentarisao da je transfer u završnoj fazi i da će mediji biti blagovremeno obavješteni!!!
Slučajno naletim na ovo, vidjeli da je vrag odnio šalu i sad daj i nama pojačanja![]()
![]()
![]()
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Znaci opet nije bilo spavanja
Aj blago vama kad ne morate raniti u pola 6 
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Lutvini puleni nikako da skontaju da njima ama bas niko nema na čemu biti zavidan i da bar sto se tice navijača Slobode svi mole Boga da nikada i ni po čemu ne licimo na taj miki maus klub....amava mi i ivice u paketu sa lutvom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
GoodisonPark je napisao/la:http://www.balkansport.*****/ Momčad Slobode iz Tuzle dovodi u svoje redove dvadesetogodišnje desno krilo Stefano Vecchia koji je u prošloj sezoni nosio dres švedske ekipe "IF Probbajmojkarna" koja nastupa u Division 1 Norra u Švedskoj i kako ne zvanično saznajemo taj transfer bi se trebao realizirati u narednih nekoliko dana, ovo je potvrdio i S.Vugdalić direktor tuzlanskog kluba koji je za naš portal samo kratko prokomentarisao da je transfer u završnoj fazi i da će mediji biti blagovremeno obavješteni!!!
Slučajno naletim na ovo, vidjeli da je vrag odnio šalu i sad daj i nama pojačanja![]()
![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
zato modrica I jes trofejnija od vas azmiramistaragarda je napisao/la:Lutvini puleni nikako da skontaju da njima ama bas niko nema na čemu biti zavidan i da bar sto se tice navijača Slobode svi mole Boga da nikada i ni po čemu ne licimo na taj miki maus klub....amava mi i ivice u paketu sa lutvom
nasa noc traje danima
I gledati vrijednost na TM, ekipe naravnoCocaine je napisao/la:Ja mislim da su pojedini retardi tipa taksista romske klijentele i krleza poceli sinoc razmjenjivat pp poruke i guglat raspitivajuci se za IF Probajmojkarnu i moguce pojacanje![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Jeste ako treba plijeviti tribinu i gurati lokomotivu da upali.Lakoste je napisao/la:Kvantitet nije kvalitet.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
To je samo Krleza mogao pogledat. Ovom drugom kundi zena ostavi upali kompjuter sa sematskim prikazom napisanom na papiru kako ce doci do foruma ss.baAdo76 je napisao/la:I gledati vrijednost na TM, ekipe naravnoCocaine je napisao/la:Ja mislim da su pojedini retardi tipa taksista romske klijentele i krleza poceli sinoc razmjenjivat pp poruke i guglat raspitivajuci se za IF Probajmojkarnu i moguce pojacanje![]()
![]()
![]()
Nemoj da te krleža ganja po googlu,znaš kakav je kad odlijepi ne pita za mjestoCocaine je napisao/la:To je samo Krleza mogao pogledat. Ovom drugom kundi zena ostavi upali kompjuter sa sematskim prikazom napisanom na papiru kako ce doci do foruma ss.baAdo76 je napisao/la:I gledati vrijednost na TM, ekipe naravnoCocaine je napisao/la:Ja mislim da su pojedini retardi tipa taksista romske klijentele i krleza poceli sinoc razmjenjivat pp poruke i guglat raspitivajuci se za IF Probajmojkarnu i moguce pojacanje![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.