FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pogledajte na ovom klipu gore na 6.19 kako se lik odbi od Reisa ko da je u zid udario i kazete nek smrsa.
Da mi sad nude 3000km ili da Reis razmontira Zrinjevce, ne bih na pare ni pomislio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Eki 76 kila
Pa ja imam 20 kila vise od njega.
Pa ja imam 20 kila vise od njega.
Iskreno, ja nisam previse razocaran prelaznim rokom, i kad bi ostalo ovako. Jedva smo se rijesili 'mrtvog tereta' nema smisla da se ponovo nagomilava isti, ako se uopste misli davati sansa mladim igracima. Upravo iz toga razloga mislim da je fula dovodjenje Kramara, jer njegovu minutazu vidim jedino na ustrb Mihojevica, koji jednostavno mora igrati u ovom trenutku, ako ne zelimo da unistimo ogroman potencijal.
Puno toga ce zavisiti od 2 brazilca, koji su svima apsolutna nepoznanica. Ovo se narocito odnosi na Reisa, koji bi mogo biti ta prijeko potrebna 10-ka ili potpuno neupotrebljiv.
Cak i ukoliko bi Reis bio pun pogodak, kao kreativac, ocigledno je da se od njega ne moze ocekivati neka velika trka. Neophodna su jos dva igraca iza njega u sredini kako bi smo tu dominirali.
Sa trenutnim igrackim kadrom, meni bi idelna formacija bila 3-5-2... Sa Kovom u ulozi defanzivnog veznog, umjesto stopera.
Ovako otprilike:
Golman (bilo ko)
Kadusic Barbaric Almir
Kovacevic Rustemovic
Simeunovic Reis Duljevic
Benko Cesar
Znaci totalno ofanzivna varijanta, sa jakom sredinom, ekstremno brzim bokovima, i 2 klasicna spica. U nasem prvenstvu ne vidim potrebu za dva klasicna stopera, ukoliko nametnemo kontrolu na sredini, kad se vec 80% protivnika brani.
Puno toga ce zavisiti od 2 brazilca, koji su svima apsolutna nepoznanica. Ovo se narocito odnosi na Reisa, koji bi mogo biti ta prijeko potrebna 10-ka ili potpuno neupotrebljiv.
Cak i ukoliko bi Reis bio pun pogodak, kao kreativac, ocigledno je da se od njega ne moze ocekivati neka velika trka. Neophodna su jos dva igraca iza njega u sredini kako bi smo tu dominirali.
Sa trenutnim igrackim kadrom, meni bi idelna formacija bila 3-5-2... Sa Kovom u ulozi defanzivnog veznog, umjesto stopera.
Ovako otprilike:
Golman (bilo ko)
Kadusic Barbaric Almir
Kovacevic Rustemovic
Simeunovic Reis Duljevic
Benko Cesar
Znaci totalno ofanzivna varijanta, sa jakom sredinom, ekstremno brzim bokovima, i 2 klasicna spica. U nasem prvenstvu ne vidim potrebu za dva klasicna stopera, ukoliko nametnemo kontrolu na sredini, kad se vec 80% protivnika brani.
Ni Guardiola ne igra sa jednim odbrambenim igračem, neće valjda ni Ješićhase73 je napisao/la:Iskreno, ja nisam previse razocaran prelaznim rokom, i kad bi ostalo ovako. Jedva smo se rijesili 'mrtvog tereta' nema smisla da se ponovo nagomilava isti, ako se uopste misli davati sansa mladim igracima. Upravo iz toga razloga mislim da je fula dovodjenje Kramara, jer njegovu minutazu vidim jedino na ustrb Mihojevica, koji jednostavno mora igrati u ovom trenutku, ako ne zelimo da unistimo ogroman potencijal.
Ovako otprilike:
Golman (bilo ko)
Kadusic Barbaric Almir
Kovacevic Rustemovic
Simeunovic Reis Duljevic
Benko Cesar
Lede i Vesovic bekovi.ElCartel11 je napisao/la:Nasa trenutna pojacanjahalalite ako sam koga zaboravio
![]()
...............x.................
x....Ivanov.....Terziev......x
...........Kranjcar.............
Aleksandrov..Babovic..Obasi
........Cleo......Vukusic......
klupa: Husejinovic, Muharemovic
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
[/quote]
Ni Guardiola ne igra sa jednim odbrambenim igračem, neće valjda ni Ješić[/quote]
Tacno. Ovo je cisto moje misljenje, da mi vise ispastamo sa igracem manje u sredini nego u odbrani (nema vise Cimija da radi za dvoicu
). Druga opcija je naravno igranje sa jednim spicem. U tom slucaju su Benko ili Cesar na klupi a stoperski par na terenu. Koliko to ima smisla protiv bunkera, vidjecemo.
Ni Guardiola ne igra sa jednim odbrambenim igračem, neće valjda ni Ješić[/quote]
Tacno. Ovo je cisto moje misljenje, da mi vise ispastamo sa igracem manje u sredini nego u odbrani (nema vise Cimija da radi za dvoicu
Sarajevo šampion, izraziti favorit!
1:4 u Mostaru hladno!
Cezar hattrick

1:4 u Mostaru hladno!
Cezar hattrick
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Jedva cekam sutra da vidim brazilce i denija

Joj da mogu malo virnut u buducnost da ih vidim samo 20 sekundi u Mostaru J*** ti sunce
- sarajevo46
- Kontakt:
GREŠKA 24. KOLO SMO DOMACINI

Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 28 jan 2016, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Da čujem koga danas nećemo dovest ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Saida.Besic je napisao/la:Da čujem koga danas nećemo dovest ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Burekovica. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Necemo dovesti igraca koji nece biti pojacanje i ne samo danas nego nikada vise... Imamo trenera koji ce se pobrinuti za to i ne vidim fakat potrebu za ovolikim vapajem za pojacanjima... Dovoljno smo jaki za naredni cilj a poslije toga ide priprema za onaj sljedeci i to je to...Besic je napisao/la:Da čujem koga danas nećemo dovest ?
Sent from my ST23i using Tapatalk
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ne dolazi said, ne dolazi aleksandrov, ne dolazi lede, nema ko ne dolaziHigh je napisao/la:Saida.Besic je napisao/la:Da čujem koga danas nećemo dovest ?
1946
BitiSrcemVezan je napisao/la:ne dolazi said, ne dolazi aleksandrov, ne dolazi lede, nema ko ne dolaziHigh je napisao/la:Saida.Besic je napisao/la:Da čujem koga danas nećemo dovest ?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ako ništa bar su ostali igrači koji su iznijeli teret prve polusezone. Uh kako bi legao jedan vezni, tehničar koji može trčati za dvojicu..
Medunjanin bi baš bio taj tip igrača koji bi najviše odgovarao da dijeli lopte Dulji, Deniju i Benki.
Medunjanin bi baš bio taj tip igrača koji bi najviše odgovarao da dijeli lopte Dulji, Deniju i Benki.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koudio jel prosao probu?
- crozzer
- Kontakt:
Hoce li biti sutra kakav stream ?
Trenutno korisnika/ca: General505, Jaled7, mosarajvosa83 i 72 gosta.