EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Sad, najgora, to je sve relativno, ovo je nova generacija sa 6 debitanata.
A Kozina koji je jučer odigrao prvu tekmu na prvenstvu igra za Flensburg, Brozović za HSV (prešao u Kiel sada), Stevanović, Šebetić i Kovačević u Zagrebu, Mamić u Švicarskoj. Još nema Stepančića.
Mlada momčad, povratak 5-1 obrane i konačno igra s pivotom što nismo imali već par godina. Štrlek jučer imao 11/11, bit će sigurno u najboljoj momčadi prvenstva, a Dibirov i Eggert su toliko bolji od njega, ma jasno. S druge strane, nije mi jasno zašto Čupić igra ispred Horvata kad Zlaja nikad ne zakaže, ali nikad. I mogu sa svima korektno raspravljat, ali kad mi neko omalovažava uspjeh kao virtual ili onaj unoficiall onda me to strašno živcira. Francuzi nas razbiju, klasa su za nas, prejaki. Mi razbijemo Poljake, oni su bili loši, uzeli smo pnuđeno, pa ajde ne brukaj se.
Protiv Španjolske će bit teška utakmica, ali moram priznat da mi je draže to nego da igramo protiv Njemačke sada. Švabe su u naletu, igra im je vrhunska, užitak gledat. Španjolci su jako dorbri, standardni, ali mislim da njih čak možemo lakše pobijedit.
Na ovom prvenstvu jedino sa Norvežanima je bila egal tekma. Ostale:
Bjelorusija +6
Island +9
Makedonija +10
Poljska +14
Francuska -8
Ali ovo je odlična stvar za rukomet, barem reprezentativni. Nema Danske i Francuske, tu je nova Njemačka i Norveška. I njihovo polufinale će bit bolje utakmica, garantiram.
A Kozina koji je jučer odigrao prvu tekmu na prvenstvu igra za Flensburg, Brozović za HSV (prešao u Kiel sada), Stevanović, Šebetić i Kovačević u Zagrebu, Mamić u Švicarskoj. Još nema Stepančića.
Mlada momčad, povratak 5-1 obrane i konačno igra s pivotom što nismo imali već par godina. Štrlek jučer imao 11/11, bit će sigurno u najboljoj momčadi prvenstva, a Dibirov i Eggert su toliko bolji od njega, ma jasno. S druge strane, nije mi jasno zašto Čupić igra ispred Horvata kad Zlaja nikad ne zakaže, ali nikad. I mogu sa svima korektno raspravljat, ali kad mi neko omalovažava uspjeh kao virtual ili onaj unoficiall onda me to strašno živcira. Francuzi nas razbiju, klasa su za nas, prejaki. Mi razbijemo Poljake, oni su bili loši, uzeli smo pnuđeno, pa ajde ne brukaj se.
Protiv Španjolske će bit teška utakmica, ali moram priznat da mi je draže to nego da igramo protiv Njemačke sada. Švabe su u naletu, igra im je vrhunska, užitak gledat. Španjolci su jako dorbri, standardni, ali mislim da njih čak možemo lakše pobijedit.
Na ovom prvenstvu jedino sa Norvežanima je bila egal tekma. Ostale:
Bjelorusija +6
Island +9
Makedonija +10
Poljska +14
Francuska -8
Ali ovo je odlična stvar za rukomet, barem reprezentativni. Nema Danske i Francuske, tu je nova Njemačka i Norveška. I njihovo polufinale će bit bolje utakmica, garantiram.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa sinoc je Horvat mogo je.at tekmu...prestup u kontri, pa promasen sedmerac...Cupko je ipak po meni klasa iznad, bez obzira na formu..
a ovo ostalo, hoce to kod nas, dobro nisu rekli samo daj i Hrvate u barazu- glat prolazimo...mozda je ko i rekao jer nisam se na vrijeme ukljucio na temu
a ovo ostalo, hoce to kod nas, dobro nisu rekli samo daj i Hrvate u barazu- glat prolazimo...mozda je ko i rekao jer nisam se na vrijeme ukljucio na temu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
@lilard ti si mlad možda se ne sjećaš, ekipa 2003 je bila najgora. otišli ljudi onako, prvi meč i poraz protiv silne argentine. svi su mislili to je to od hr rukometa. ep 2002 je bio užas. sve porazi plus onaj najbolniji od nas čak 12 razlike.
i nakon meča sa argentinom mislim da niko više nije ni pratio reprezentaciju. a onda dobijete rusiju gol razlike. pa francusku takođe. i polako odete dalje. ostalo je istorija.
ono što vama nikad nije ležalo su fizički moćne ekipe, a sada u 1/2 takvih nema. bar ne u mjeri onih teškaša
i nakon meča sa argentinom mislim da niko više nije ni pratio reprezentaciju. a onda dobijete rusiju gol razlike. pa francusku takođe. i polako odete dalje. ostalo je istorija.
ono što vama nikad nije ležalo su fizički moćne ekipe, a sada u 1/2 takvih nema. bar ne u mjeri onih teškaša
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
+1Lillard je napisao/la: I mogu sa svima korektno raspravljat, ali kad mi neko omalovažava uspjeh kao virtual ili onaj unoficiall onda me to strašno živcira.
Lako je moguce da sad Spanjolska pregazi Hrvatsku zato sto su ovi emocionalno prazni (kao Makedonci nakon utakmice protiv Srbije) a vidjet ces onda "jesam rekao da je Hrvatska za qurac" pametovanja na iducih 10 stranica.
Ovo je finale pre finala, obe selekcije su u poslednjih par godina redovni ucesnici zavrsnica.Uvek su ili Francuzi ili Danci stale na put tim selekcijama na putu do finala uz par izuzetaka.Ostaje nam samo da vidimo ko ce bolje da iskoristi datu situaciju, blagu prednost dajem Spancima.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
nije istina bjezalo se iz skola da se gleda saudijska arabija u 2. koluDANTES je napisao/la:@lilard ti si mlad možda se ne sjećaš, ekipa 2003 je bila najgora. otišli ljudi onako, prvi meč i poraz protiv silne argentine. svi su mislili to je to od hr rukometa. ep 2002 je bio užas. sve porazi plus onaj najbolniji od nas čak 12 razlike.
realno nikad izjednacenije prvenstvo a daleko najbitniji element u svemu je psiholoska pripremljenost. recimo hrvatska od (po imenima) nikad losije francukse (gledano zadnjih 10ak godina) glatko izgubi i to sve zbog omeyera koji poskida prvih par suteva i ostalo odlazi u povijest.
jucer stevanovic poljacima skine prva 3-4 suta, poljulja ih mada realno su imali komfornu situaciju jos do poluvremena ali glava je cudo. rijesen slucaj.
nisma gledao spanjolce ali citam da je ekipa manje-vise ista kao prethodnih godina pa ocekujem da ce bit dosta nezgodno. favoriti su ali bili su i poljaci pa su popusili 15 razlike
Virtual, polufinala velikih takmicenja razdvajaju velike od malo manje velikih. doci medju 4 , posebno na ep koje je kvalitetom najjace takmicenje , je izuzetno tesko. vec u ovoj sad fazi puno toga znaju presuditi ozljede jer 7-8 utakmica u 15 dana je daleko previse. zato su francuzi nedodirljivi i klasa iznad svih ostalih.
hrvatska , spanjolska i danaska su od nestanka svedjana i rusa korak iza francuske. svi ostali su daleko ispod.
hrvatska da nije taoc menadzerskih mucki i manipulacija one spodobe gobca mogla je bit jos uspjesnija ali sta je tu je.
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 28 jan 2016, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Alilovic je dobar golman ,al ne tolika prevaga ko sto su bilu Losert i Sola
ma sve mi je jasno ali odakle mirko na utakmici švedska -danska
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Olimpijske kvale, prve dvije ekipe sa svakog turnira idu u Rio:
1 - Hrvatska uzima zlato, ide izravno na OI
A Poljska, Makedonija, Čile, Afrikanci
B Španija, Slovenija, Švedska, Iran
C Danska, Njemačka, Norveška, Bahrein
2 - Norveška uzima zlato, ide izravno na OI
A Poljska, Slovenija, Čile, Afrikanci
B Španija, Njemačka, Rusija , Iran
C Danska, Hrvatska, Švedska, Bahrein
3 - Španija uzima zlato, ide izravno na OI
B Danska, Slovenija, Švedska , Iran
C Hrvatska, Njemačka, Norveška, Bahrein
4 - Njemačka uzima zlato, ide izravno na OI
B Španija, Slovenija, Švedska , Iran
C Danska, Hrvatska, Norveška, Bahrein
1 - Hrvatska uzima zlato, ide izravno na OI
B Španija, Slovenija, Švedska, Iran
C Danska, Njemačka, Norveška, Bahrein
2 - Norveška uzima zlato, ide izravno na OI
A Poljska, Slovenija, Čile, Afrikanci
B Španija, Njemačka, Rusija , Iran
C Danska, Hrvatska, Švedska, Bahrein
3 - Španija uzima zlato, ide izravno na OI
B Danska, Slovenija, Švedska , Iran
C Hrvatska, Njemačka, Norveška, Bahrein
4 - Njemačka uzima zlato, ide izravno na OI
B Španija, Slovenija, Švedska , Iran
C Danska, Hrvatska, Norveška, Bahrein
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo upravo ide snimka od sinoć na RTL-u kome treba. Zanima me kako bi tek Drago Ćosić odradio onakvu utakmicu kad je Filip Brkić onako poludio 
''Neka me mrze samo da me se boje''
Onaj silni talenat koji Marino ima i koji je se negdje usput pogubio je opet tu. Malo je ovako napadački jaki pivota.
[youtube][/youtube]
Ovo prvenstvo je stvarno na visokom nivou.brzi je napisao/la:Onaj silni talenat koji Marino ima i koji je se negdje usput pogubio je opet tu. Malo je ovako napadački jaki pivota.
tomsonove obrade nisu zabavne. bar ne meni.espresso je napisao/la:[youtube][/youtube]
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: Odg: RE: Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
+1brzi je napisao/la:Onaj silni talenat koji Marino ima i koji je se negdje usput pogubio je opet tu. Malo je ovako napadački jaki pivota.
Marić nije onaj klasični pivot, brz je, zna pogoditi iz daljine... Dobar igrač.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
U kakvim je uvjetima stasao vrh je. ali opet daleko od onih francuskih zvijeri recimo. Vori iz boljih dana + maric bili bi idealan tandem. nek se snalaze sad..
Dobro veče.Ima li odučenih od rukometa?
Izbori
Izbori
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izvinit ćeš ali ja ne omalovažavam uspjeh Hrvatske. Meni je stvarno žao ako si stekao taj utisak ali ako kažem da niste na nivou Francuske, već za jednu stepenicu niže nije omalovažavanje. Svakako da ste TOP 8 ekipa svijeta, što je sami vrh rukometa.Lillard je napisao/la:I mogu sa svima korektno raspravljat, ali kad mi neko omalovažava uspjeh kao virtual ili onaj unoficiall onda me to strašno živcira. Francuzi nas razbiju, klasa su za nas, prejaki. Mi razbijemo Poljake, oni su bili loši, uzeli smo pnuđeno, pa ajde ne brukaj se.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zašto ne voliš slavljeničku muziku iz Međugorja, odmor za uši. Čilićev omiljeni pjevač.DANTES je napisao/la:tomsonove obrade nisu zabavne. bar ne meni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.