Izgleda potvrdjeno,dobar posao mozda i bolji nego da je otisao u Liverpool,ovako sada ce sa Cuchom Benitezom ciniti udarni dvojac,ima iza sebe dobrog trenera i verujem da moze postici bar 10 golova sledece sezone.Takodje ovo je dobar posao za nas jer verovatno vise nece grejati klupu u Valenciei nego ce imati utakmice u nogama kada krenu kvalifikacije.alan_kardec je napisao/la:Nikola Žigić u Birmingem sitiju??!!!
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ivanovic u evropskom timu sezone za 2009-2010 god. po goal.com
http://www.goal.com/en-us/news/1944/goa ... the-season
http://www.goal.com/en-us/news/1944/goa ... the-season
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/spor ... e%22!.html
...Primera radi, na treningu u ponedeljak pojavio se hrvatski državljanin sa kačketom i ostalim obeležjima zagrebačkog Dinama, a viđen je i mladić u dresu reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeka. Srećom, sem tih neobičnih detalja ništa više nije mirisalo na incident. Kako nam je rekao jedan od srpskih policajaca, koji ne voli da se eksponira, do sada nisu imali nijedan problem...
...Primera radi, na treningu u ponedeljak pojavio se hrvatski državljanin sa kačketom i ostalim obeležjima zagrebačkog Dinama, a viđen je i mladić u dresu reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeka. Srećom, sem tih neobičnih detalja ništa više nije mirisalo na incident. Kako nam je rekao jedan od srpskih policajaca, koji ne voli da se eksponira, do sada nisu imali nijedan problem...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- M. Scofield
- Kontakt:
Ne javljate se posle utakmice sa Novim Zelandom nije valjda da ste izgubili, ha ha, nemojte se ljutiti al stvarnom sramotan rezultat
Audere est Facere
Pa da malo bolje citas forum video bi da diskutujemo na temi predvidjenoj na SP jer gle slucaja nasli smo se tamo.M. Scofield je napisao/la:Ne javljate se posle utakmice sa Novim Zelandom nije valjda da ste izgubili, ha ha, nemojte se ljutiti al stvarnom sramotan rezultat

Jbg, ljudi bolji, sta sad...M. Scofield je napisao/la:Ne javljate se posle utakmice sa Novim Zelandom nije valjda da ste izgubili, ha ha, nemojte se ljutiti al stvarnom sramotan rezultat

Mah, budimo realni, za reprezentaciju Srbije je uspjeh što je u grupi sa Francuskom uspjela izboriti direktan plasman na SP. Na samom SP sve osim blamaže je uspjeh, poznavajući naš mentalitet. Previše puta sam se nadao i bio razočaran.
YNWA!
Slazem se! Da je bar izvuc jedan bod...
Jedan navijac Srbije preminuo od posledica srcanog udara veceras na tekmi.
R.I.P.
R.I.P.
-
- Kontakt:
nisam dosao da provociram ali kako ste mogli od Kameruna primit 3 komada to je puno ebote ako vako nastave crno im se pise na SP
Kakve veze to ima,i Francuska je izgubila od Kine,a Italija igrala 1-1 sa Svicarskom.Ipak su ovo samo prijateljske utakmice.AC_Milan4ever je napisao/la:nisam dosao da provociram ali kako ste mogli od Kameruna primit 3 komada to je puno ebote ako vako nastave crno im se pise na SP
Robijaši - Zenica
Eto zavrsena je za nas jos jedan fudbalski karneval.nazalost ponovo u grupnoj fazi.No bilo je to puno bolje nego 2006.
Imali smo zelju,imali smo snagu,kvalitet,ali nismo imali srece,nazalost.Tokom Sp mnoge price su kruzile po medijima da je atmosfera losa,puna klanova,no ko je imalo detaljnije prateo ovu repku zna da to nije istina,sto su potvrdeli i sami igraci.Sada dali je to uticalo na ekipu,tesko je za proceneti.
Sto se utakmica tice ostaje zal za prolaskom dalje no ja sam veoma zadovoljan igrom repke.
Protiv Ghane ne tako dobra partija,slabo trcanje,hteli su igraci vise no kao da nisu mogli,onda crveni za Lukovica koji je iskreno po meni prestrog i moze se svirati i nemora ali eto odluceli su da sviraju.Onda glup penal i to je kraj.
Protiv Nemaca fenomenalno,jednostavno svi su bili na nivou,odlicna partija i zasluzena pobeda za vracanje samopouzdanja.
I onda protiv Australije slag na tortu sto se igre tice,strasna partija no nesretno izgubeli i vracamo se kuci nazalost.
Sto se individualnog kvaliteta tice:
Stojkovic-Sjajan,pokazuje da njegove greske u klubovima nisu plod nekvaliteta,nego nekocentracije
Lukovic-Vrlo dobar,crveni karton kvari utisak no vrlo dobar
Vidic-Dobar takodje,kod njega penal kvari utisak,no dobro odradeo posao
Kolarov-Solidan i nista vise,nije bilo njegovih prodora po strani kako smo navikli
Subotic-Dobro je uradeo svoj posao sto je igrao
Ivanovic-Imao je i boljih partija no dobro je bilo
OBradovic-Jedna tekma nije bila dovoljna da pokaze svoje kvalitete
Stanka-Zna on puno bolje nego ovo,jedan od slabih na SP
Lane-Jedan od najboljih,tri podjedanko dobre tekme
Krasic-Prvu tekmu se pogubeo,drugo tekmu silovao Badstubera,trecu dobro igrao dok nije upao u kanal nakon promasene sanse
Ninkovic-Odlican,prijatno iznenadjenje turnira
Milijas-Prvu tekmu veoma los ostalo presedeo na klupi
Kuzmanovic.Krivac za poraz od Ghane protiv Australije dobro odradeo posao kao i protiv Nemaca
Tosic-Malo igrao da bi se nesta reklo
LAzovic-Slicno kao Tosic
Petrovuc-Isto kao predhodna dva
Pantelic-Ne toliko dobar,dao gol ali nije to to
Ziga-Takodje jedan od boljih,odlicna kretnja,trudio se no sam u napadu nije mogao
Nakon ovoga netreba pasti,treba samo nastaviti igrati kao i dosada i okrenuti se sto boljoj igri u kvalifikacijama da konacno zaigramo i na Euru.
Imali smo zelju,imali smo snagu,kvalitet,ali nismo imali srece,nazalost.Tokom Sp mnoge price su kruzile po medijima da je atmosfera losa,puna klanova,no ko je imalo detaljnije prateo ovu repku zna da to nije istina,sto su potvrdeli i sami igraci.Sada dali je to uticalo na ekipu,tesko je za proceneti.
Sto se utakmica tice ostaje zal za prolaskom dalje no ja sam veoma zadovoljan igrom repke.
Protiv Ghane ne tako dobra partija,slabo trcanje,hteli su igraci vise no kao da nisu mogli,onda crveni za Lukovica koji je iskreno po meni prestrog i moze se svirati i nemora ali eto odluceli su da sviraju.Onda glup penal i to je kraj.
Protiv Nemaca fenomenalno,jednostavno svi su bili na nivou,odlicna partija i zasluzena pobeda za vracanje samopouzdanja.
I onda protiv Australije slag na tortu sto se igre tice,strasna partija no nesretno izgubeli i vracamo se kuci nazalost.
Sto se individualnog kvaliteta tice:
Stojkovic-Sjajan,pokazuje da njegove greske u klubovima nisu plod nekvaliteta,nego nekocentracije
Lukovic-Vrlo dobar,crveni karton kvari utisak no vrlo dobar
Vidic-Dobar takodje,kod njega penal kvari utisak,no dobro odradeo posao
Kolarov-Solidan i nista vise,nije bilo njegovih prodora po strani kako smo navikli
Subotic-Dobro je uradeo svoj posao sto je igrao
Ivanovic-Imao je i boljih partija no dobro je bilo
OBradovic-Jedna tekma nije bila dovoljna da pokaze svoje kvalitete
Stanka-Zna on puno bolje nego ovo,jedan od slabih na SP
Lane-Jedan od najboljih,tri podjedanko dobre tekme
Krasic-Prvu tekmu se pogubeo,drugo tekmu silovao Badstubera,trecu dobro igrao dok nije upao u kanal nakon promasene sanse
Ninkovic-Odlican,prijatno iznenadjenje turnira
Milijas-Prvu tekmu veoma los ostalo presedeo na klupi
Kuzmanovic.Krivac za poraz od Ghane protiv Australije dobro odradeo posao kao i protiv Nemaca
Tosic-Malo igrao da bi se nesta reklo
LAzovic-Slicno kao Tosic
Petrovuc-Isto kao predhodna dva
Pantelic-Ne toliko dobar,dao gol ali nije to to
Ziga-Takodje jedan od boljih,odlicna kretnja,trudio se no sam u napadu nije mogao
Nakon ovoga netreba pasti,treba samo nastaviti igrati kao i dosada i okrenuti se sto boljoj igri u kvalifikacijama da konacno zaigramo i na Euru.
Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA), drakonski je kaznila selektora Srbije Radomira Antića zabranom vođenja reprezentacije na četiri zvanične utakmice i novčanom kaznom od 14.000 evra.
Selektor Srbije kažnjen je ovom oštrom kaznom zbog, kako se navodi, neprimerenog ponašanja posle utakmice protiv Australije.
U svojoj odluci FIFA nije objasnila u čemu se konkretno sastoji krivica Radomira Antića, već je samo saopšteno da je kazna u sklаdu sа člаnom 38, stаv 2а FIFA disciplinskog prаvilnikа. Pretpostavlja se da je Antić kažnjen zbog kritikovanja sudije Horhea Larionde, koji je na odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva protiv Australije (1:2), grubo oštetio reprezentaciju Srbije, ne dosudivši očigledan penal zbog igranja rukom australijskog fudbalera u kaznenom prostoru.
"Iznenаđeni smo rigorznom kаznom, tim pre što su nаši fudbаleri i rukovodstvo pokаzаli visok nivo sportskog ponаšаnjа i tolerаncije tokom kvаlifikаcijа i sаmog turnirа Svetskog kupа u Južnoj Africi. Ovim nije kаžnjen sаmo selektor Antić, već i nаšа reprezentаcijа i srpski fudbаl u celini, jer se nаlаzimo nа prаgu kvаlifikаcijа zа Evropsko prvenstvo 2012. U cilju zаštite sportske prаvde i fudbаlskih interesа, Prаvni i аdministrаtivni tim Fudbаlskog sаvezа Srbije spremаn je dа se zbog ovаko oštre i grube kаzne žаli čаk i Nezаvisnom sudu zа sportsku аrbitrаžu u Lozаni, ukoliko bude neophodno", saopštio je Fudbalski savez Srbije.
Znaci strasno,ne mogu da verujem sta lopovi iz FIFE rade "malim"zemljama.A Maradonu ne sme ili nece da kazni.Strasno.
Selektor Srbije kažnjen je ovom oštrom kaznom zbog, kako se navodi, neprimerenog ponašanja posle utakmice protiv Australije.
U svojoj odluci FIFA nije objasnila u čemu se konkretno sastoji krivica Radomira Antića, već je samo saopšteno da je kazna u sklаdu sа člаnom 38, stаv 2а FIFA disciplinskog prаvilnikа. Pretpostavlja se da je Antić kažnjen zbog kritikovanja sudije Horhea Larionde, koji je na odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva protiv Australije (1:2), grubo oštetio reprezentaciju Srbije, ne dosudivši očigledan penal zbog igranja rukom australijskog fudbalera u kaznenom prostoru.
"Iznenаđeni smo rigorznom kаznom, tim pre što su nаši fudbаleri i rukovodstvo pokаzаli visok nivo sportskog ponаšаnjа i tolerаncije tokom kvаlifikаcijа i sаmog turnirа Svetskog kupа u Južnoj Africi. Ovim nije kаžnjen sаmo selektor Antić, već i nаšа reprezentаcijа i srpski fudbаl u celini, jer se nаlаzimo nа prаgu kvаlifikаcijа zа Evropsko prvenstvo 2012. U cilju zаštite sportske prаvde i fudbаlskih interesа, Prаvni i аdministrаtivni tim Fudbаlskog sаvezа Srbije spremаn je dа se zbog ovаko oštre i grube kаzne žаli čаk i Nezаvisnom sudu zа sportsku аrbitrаžu u Lozаni, ukoliko bude neophodno", saopštio je Fudbalski savez Srbije.
Znaci strasno,ne mogu da verujem sta lopovi iz FIFE rade "malim"zemljama.A Maradonu ne sme ili nece da kazni.Strasno.

-
- Kontakt:
Zato treba sve protivnike pobediti u kvalifikacijama za vreme selektorovog odsustvaDevil je napisao/la:Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA), drakonski je kaznila selektora Srbije Radomira Antića zabranom vođenja reprezentacije na četiri zvanične utakmice i novčanom kaznom od 14.000 evra.

Ja navijam za reprezentaciju Senegambije! Senegal i Gambija se nakon dugogodišnjeg natezanja nisu ujedinili, ali 'emebliga opet navijam za Senegambiju (World of ilusion).
- Konstantin
- Kontakt:
Bravo za Fifu, jest da su preterali i da imaju licemeran odnos ,al ovo podrzavam samo iz razloga da ova baba od selektora ode iz repke.Jako los trener, jako los covek.Ej ,10 godina nije nikog trenirao,dosao kao zvezda i sad mu posle njegovog kukavicluka svi drugi krivi,ne moze da pobedi svoj ego i da prizna krivicu i preuzme odgovornost
Izgubio od katastrofalno losih Francuza,u Bgd igrao nereseno, Austrijanci nas razbili u BGD, cak i oni konobari nas dobise zadnju u kvalifikacijama,na mundijalu 60 minuta sa igracem vise se braniti i uz dosta srece dobiti Nemce.... sta si ti to uradio Anticu sa ovako dobrom generacijom??!!?!
Odlazi,ako imas obraza, al ipak nemas jer ces ostati

Izgubio od katastrofalno losih Francuza,u Bgd igrao nereseno, Austrijanci nas razbili u BGD, cak i oni konobari nas dobise zadnju u kvalifikacijama,na mundijalu 60 minuta sa igracem vise se braniti i uz dosta srece dobiti Nemce.... sta si ti to uradio Anticu sa ovako dobrom generacijom??!!?!

Ova baba od selektora je jedan od 2 najbolja selektora koja bi mogla napraviti nesta sa ovom repkom(tu jos samo Rajevac).Sta kada bi on otisao,dosao bi ti neki novi Clemente,Djukic,pa i Petkovic.Konstantin je napisao/la:Bravo za Fifu, jest da su preterali i da imaju licemeran odnos ,al ovo podrzavam samo iz razloga da ova baba od selektora ode iz repke.Jako los trener, jako los covek.Ej ,10 godina nije nikog trenirao,dosao kao zvezda i sad mu posle njegovog kukavicluka svi drugi krivi,ne moze da pobedi svoj ego i da prizna krivicu i preuzme odgovornost![]()
Ja sam uvek za to da on ostane sto ce se aBd i desiti,bar se nadam jer on nas u ovome trenutku moze konacno odvesti na Euro koje tako dugo cekamo,jer ako on ode cika Tole ce ponovo dovesti nekoga Partizanovca a takvih kalibara za repku trenutno nema.
- Konstantin
- Kontakt:
Cekaj covece,jel imao sansu koju nije znao da iskoristi, pa dokle ce pojedinac biti iznad kolektiva?Koliko je covek uvodio Mrdju,Tosica i Kacara koji razbijaju? O cemu mi pricamo,o babi demagogu.....Daleko mu kuca, jest da je Tole takav kakav je, al Antara je jos veci grobar od njega(figurativno receno) 

- alan_kardec
- Kontakt:
Konstantin je napisao/la:Bravo za Fifu, jest da su preterali i da imaju licemeran odnos ,al ovo podrzavam samo iz razloga da ova baba od selektora ode iz repke.Jako los trener, jako los covek.Ej ,10 godina nije nikog trenirao,dosao kao zvezda i sad mu posle njegovog kukavicluka svi drugi krivi,ne moze da pobedi svoj ego i da prizna krivicu i preuzme odgovornost![]()
Tipičan primjer Balkanca kojem nikad ništa ne valja. Prvo pročitaj Antićevu biografiju pa onda reci da je "jako loš trener", naravno, ako imaš hrabrosti. O njegovim ljudskim kvalitetima ja ne bih puno jer ga ne poznajem dovoljno. Ko bi bio dobra zamjena po tvom mišljenju? Rajevac? Nemoj molim te!
Antića cijenim jer je uzeo repku kad niko drugi nije htio, vratio je Krasića i od njega preko reprezentacije napravio boljeg igrača, otkrio je Jovanovića, Ninkovića pa i Petrovića, razbio je kompleks švaba i velikih repki, prošetao se kroz kvalifikacije, pobijedio dva puta Rumune koji su na ep 2008 pokazali koliko su jaki... Jel dovoljno? I na kraju je kriv zato što je imao sreće protiv švaba

Poznajući Srbe i "velike znalce" u vidu neprevaziđenog Živadinovića, Đorića, Kosana, Antić će otići, a da li će taj neko novi biti bolji, to je druga stvar.
p.s.
Kačar nije mnogo forsiran jer je bio povrijeđen skoro čitavu prošlu sezonu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Konstantin
- Kontakt:
Smeta ti balkansKi mentalitet kad tako zboris,da nisi mozda Europejac, to je tako biti" in"alan_kardec je napisao/la:Konstantin je napisao/la:Bravo za Fifu, jest da su preterali i da imaju licemeran odnos ,al ovo podrzavam samo iz razloga da ova baba od selektora ode iz repke.Jako los trener, jako los covek.Ej ,10 godina nije nikog trenirao,dosao kao zvezda i sad mu posle njegovog kukavicluka svi drugi krivi,ne moze da pobedi svoj ego i da prizna krivicu i preuzme odgovornost![]()
Tipičan primjer Balkanca kojem nikad ništa ne valja. Prvo pročitaj Antićevu biografiju pa onda reci da je "jako loš trener", naravno, ako imaš hrabrosti. O njegovim ljudskim kvalitetima ja ne bih puno jer ga ne poznajem dovoljno. Ko bi bio dobra zamjena po tvom mišljenju? Rajevac? Nemoj molim te!
Antića cijenim jer je uzeo repku kad niko drugi nije htio, vratio je Krasića i od njega preko reprezentacije napravio boljeg igrača, otkrio je Jovanovića, Ninkovića pa i Petrovića, razbio je kompleks švaba i velikih repki, prošetao se kroz kvalifikacije, pobijedio dva puta Rumune koji su na ep 2008 pokazali koliko su jaki... Jel dovoljno? I na kraju je kriv zato što je imao sreće protiv švaba))))))))))).
Poznajući Srbe i "velike znalce" u vidu neprevaziđenog Živadinovića, Đorića, Kosana, Antić će otići, a da li će taj neko novi biti bolji, to je druga stvar.
p.s.
Kačar nije mnogo forsiran jer je bio povrijeđen skoro čitavu prošlu sezonu.

Elem, da se vratimo temi...
Kakva mu je biografija, sta to toliko njega izbacuje od ostalih, covek koji je u svojoj "bogatoj trenerskoj karijeri" samo jedne godine osvojio dva trofeja...u pm, zaista zavidan uspeh.Nije bitno koga je on vodio,vec sta je napravio kao trener.u Sportu su rezultati bitni, trofeji, a ne to sto je nekad neko vodio Barselonu ili Real.I Zvezda je nekad bila sampion Evrope i sveta,al vise nije.Od stare slave se ne zivi.
Ninkovic i Petovic su igrace osrednje klase inace da nesto vrede igrali bi u boljim klubovima i jacim ligama, tako da je iluzorno o tome i pricati.
I nije Antic preuzeo repku kad je niko nije hteo,vec jednostavno kad je osetio da je trenutak da bi mogao sebe da eksponira preko generacije koja ima sve.Seti se tog velikog rodoljuba koliko je proteklih godina odbio savez.O utakmici sa Nemackom mogu samo da kazem bruka i sreca,da je Podolski dao gol primili bi jos tri komada.O rumunima nesto pricas koji su bili 4 u grupi, a priseti se lose francuske u BGD KOJA JE IMALA IGRACA MANJE skoro celu tekmu i jedva 1:1, Austrije koja nas je ubila na sred Mare, prijateljskih tekmi i jedne pobede u 4 utakmice....

Slabusna Australija, zadnja repka mundijala nas poedi, i takvom coveku koji jos ne zeli da preuzme odgovornost za svoj neuspeh da se pruzi sansa, ma daj molim te..po cemu je on bolji od kosana zivadinoviva i ostalih,jel igrao mozda napadacki??
I zasto mora selektor da bude domaci strucnjak, ka mi to i nemamo?Nek savez plati Mancinija, ili Murinja, kad su vec imali za ono kepeca Klementea.
Inace, nadam se da ce u sledecem ciklusu Mihajlovic biti "ime" i da ce on voditi repku, sad ima autoritet,al nema iskustvo.

Kakvo razmisljanje u pm.
Njega citava javnost u Srbiji zeli ali i svi koji prate fudbal i zele uspeh repki.
Antic je uzeo repku kada joj je samopouzdanje bilo na 0% kada nakon debakla na SP pod vodstvom Petkovica,pa nakon toga dolaska Clementea i njegovog dugogodisnjeg zadrzavanja na klupi
pa nakon toga raspalog Djukica koji nije uspeo ni mnogo slabije repke nego sto su bile u ovim kvalifikacijama(osim FO)da pobedi.
I zatim dolazi Radomir,covek koji vraca na tribine navijace.Dovoljno se setiti Marakane u zavrsnoj tekmi protiv Poljske kada je bilo vise Poljaka nego nas na tribinama.Da bi zatim protiv FO na tribinama bilo oko 40000,ej protiv jedne ispodprosecne repke toliko,videlo se odmah da Antic dobija poklonike i istinske ljubitelje fudbala.Posle toga niti jedna tekma nije bila ispod 50000.
Dalje pricas o tome kako nas je Austrija ubila na Marakani,a ne spominjes kako smo mi tu istu Austriju ubili na Ernst HAppelu,gde je retko ko onako odigrao protiv njih kuci,o tome se i u svetskim medijima pricalo.
Govoris o nekim igracima srednjih kvaliteta,dobro oni to jesu,ali taj Ninkovic je bio najbolji igrac protiv Nemacke,jedan od najboljih igraca ukrajinske lige,tesko se uopste izboriti za mesto u timu Dynama a kamoli da bude jedan od najboljih.
Govorimo o Ninkovicu koji je pre 2 godine dobio ukrajinsko drzavljanstvo,kojeg su zvali uporno iz ukrajinskog saveza da igra u repki,pored tada jos uvek aktivnog Rebrova koji je imao zacementirano mesto u repki,pored jednog GAia,pored jednog Ruslana Rotana,Olega Husyeva sve odlicni igraci bez kojih se igra ne moze zamisliti,ali eto skoro pa na kolenima trazeli da igra Milos.
Raca Petrovic i ja kazem da je on jedan igrac srednjih kvaliteta,igrac za kojeg sam uporno verovao da ga neko drzi u repki,ali u poslednjih pola godine je taj igrac strasno napredovao,zato se sada oko njega otimaju mnogi klubovi,najvise WHU.
Dalje ako Antic ode(pu,pu,pu)ko ce da ga nasledi?Nemas niti jedno ime da moze nesta znacajnije uradeti.
Mihajlovic nema sanse da dodje tek je potpisao ugovor sa Violama,Rajevac?Nema sanse ni on novi ugovor sa Ghanom.
Ostali su svi strucnjaci koji ni cak po tvom veoma zahtevnom kriteriju(da mora da ima uspeha,i da je u bliskoj buducnosti trenirao neki tim)ne bi prosli.

Njega citava javnost u Srbiji zeli ali i svi koji prate fudbal i zele uspeh repki.
Antic je uzeo repku kada joj je samopouzdanje bilo na 0% kada nakon debakla na SP pod vodstvom Petkovica,pa nakon toga dolaska Clementea i njegovog dugogodisnjeg zadrzavanja na klupi

I zatim dolazi Radomir,covek koji vraca na tribine navijace.Dovoljno se setiti Marakane u zavrsnoj tekmi protiv Poljske kada je bilo vise Poljaka nego nas na tribinama.Da bi zatim protiv FO na tribinama bilo oko 40000,ej protiv jedne ispodprosecne repke toliko,videlo se odmah da Antic dobija poklonike i istinske ljubitelje fudbala.Posle toga niti jedna tekma nije bila ispod 50000.
Dalje pricas o tome kako nas je Austrija ubila na Marakani,a ne spominjes kako smo mi tu istu Austriju ubili na Ernst HAppelu,gde je retko ko onako odigrao protiv njih kuci,o tome se i u svetskim medijima pricalo.
Govoris o nekim igracima srednjih kvaliteta,dobro oni to jesu,ali taj Ninkovic je bio najbolji igrac protiv Nemacke,jedan od najboljih igraca ukrajinske lige,tesko se uopste izboriti za mesto u timu Dynama a kamoli da bude jedan od najboljih.
Govorimo o Ninkovicu koji je pre 2 godine dobio ukrajinsko drzavljanstvo,kojeg su zvali uporno iz ukrajinskog saveza da igra u repki,pored tada jos uvek aktivnog Rebrova koji je imao zacementirano mesto u repki,pored jednog GAia,pored jednog Ruslana Rotana,Olega Husyeva sve odlicni igraci bez kojih se igra ne moze zamisliti,ali eto skoro pa na kolenima trazeli da igra Milos.
Raca Petrovic i ja kazem da je on jedan igrac srednjih kvaliteta,igrac za kojeg sam uporno verovao da ga neko drzi u repki,ali u poslednjih pola godine je taj igrac strasno napredovao,zato se sada oko njega otimaju mnogi klubovi,najvise WHU.
Dalje ako Antic ode(pu,pu,pu)ko ce da ga nasledi?Nemas niti jedno ime da moze nesta znacajnije uradeti.
Mihajlovic nema sanse da dodje tek je potpisao ugovor sa Violama,Rajevac?Nema sanse ni on novi ugovor sa Ghanom.
Ostali su svi strucnjaci koji ni cak po tvom veoma zahtevnom kriteriju(da mora da ima uspeha,i da je u bliskoj buducnosti trenirao neki tim)ne bi prosli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.