Cocaine je napisao/la:To je samo Krleza mogao pogledat. Ovom drugom kundi zena ostavi upali kompjuter sa sematskim prikazom napisanom na papiru kako ce doci do foruma ss.baAdo76 je napisao/la:I gledati vrijednost na TM, ekipe naravnoCocaine je napisao/la:Ja mislim da su pojedini retardi tipa taksista romske klijentele i krleza poceli sinoc razmjenjivat pp poruke i guglat raspitivajuci se za IF Probajmojkarnu i moguce pojacanje![]()
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet ti o Slobodi uhljupe nedorasli ...De nam malo za promjenu napisi sta o svom klubcicu dok se još nije ugasio...naprimjer dal će ona djeca iz teretane čije si slike postavljao ostati tamo dok ne poumiru od gladi il idete na RUJISTE da pripreme odradite.... Hajde sad očistit klozet iza pretilih svaba pa pravac na recepcijuCocaine je napisao/la:Ja mislim da su pojedini retardi tipa taksista romske klijentele i krleza poceli sinoc razmjenjivat pp poruke i guglat raspitivajuci se za IF Probajmojkarnu i moguce pojacanje![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kad bi se uživo upoznale ove zaraćene strane, siguran sam da se od šege i zezancije ne bi imali kad ni potući. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Srećom biti ćeš na ovoj temi još 2-3 mjeseca, pa ćeš se onda prepucavati sa niže ligašima.Cocaine je napisao/la:![]()
evo ga ponavlja isto od 2013-te oca mi
sir maslo i domaci proizvodi mu izgradili dobar imunitet i rumenilo na licu ali zato ostavili posljedice na smanjenom kapacitetu mozga. Ne moze sve
Sloboda je cijeli život moj !
Sve si rekao kuknjava i ne brini care imamo mi svoju kucuAdmirLav je napisao/la:Srećom biti ćeš na ovoj temi još 2-3 mjeseca, pa ćeš se onda prepucavati sa niže ligašima.Cocaine je napisao/la:![]()
sir maslo i domaci proizvodi mu izgradili dobar imunitet i rumenilo na licu ali zato ostavili posljedice na smanjenom kapacitetu mozga. Ne moze sve
Da srećom po nas sve, jer ti kolko si naporan to je neopisivo.Cocaine je napisao/la:Sve si rekao kuknjava i ne brini care imamo mi svoju kucuAdmirLav je napisao/la:Srećom biti ćeš na ovoj temi još 2-3 mjeseca, pa ćeš se onda prepucavati sa niže ligašima.Cocaine je napisao/la:![]()
- Evolution87
- Kontakt:
Ovi slani uvijek predmet sprdancije

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ću,plijevit tribinuProbisvjet je napisao/la:Jeste ako treba plijeviti tribinu i gurati lokomotivu da upali.Lakoste je napisao/la:Kvantitet nije kvalitet.
I pancir.staragarda je napisao/la:Ću,plijevit tribinuProbisvjet je napisao/la:Jeste ako treba plijeviti tribinu i gurati lokomotivu da upali.Lakoste je napisao/la:Kvantitet nije kvalitet.![]()
... Najtrofenijem klubu kad ulaziš na stadion moraš tetanus zaduzit
![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
A tek vi, mitomani.Evolution87 je napisao/la:Ovi slani uvijek predmet sprdancije![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pomiješao si ti ovo...ovi su DIVOVIAdmirLav je napisao/la:A tek vi, mitomani.Evolution87 je napisao/la:Ovi slani uvijek predmet sprdancije![]()
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ko u stara dobra vremena, pljušte šamari sa svih strana. Ima nade za ovaj forum
PS Grudva je krenula.

PS Grudva je krenula.
Cocaine je napisao/la:To je samo Krleza mogao pogledat. Ovom drugom kundi zena ostavi upali kompjuter sa sematskim prikazom napisanom na papiru kako ce doci do foruma ss.baAdo76 je napisao/la:I gledati vrijednost na TM, ekipe naravnoCocaine je napisao/la:Ja mislim da su pojedini retardi tipa taksista romske klijentele i krleza poceli sinoc razmjenjivat pp poruke i guglat raspitivajuci se za IF Probajmojkarnu i moguce pojacanje![]()
![]()
![]()
![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Pogrešna tema al hajde

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Osttribine
- Kontakt:
E svasta ces od ovih slanih procitati, cuj Zeljo miki maus klub, pa sta li je onda tek Sloboda majka mu stara 
Kao je taksista romske klijentele rumen u licu kad se porezao bicem pri brijanju morali ga u hitnu vodit

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ma pusti ga brato, koliko to spominje toliko ja i vidim, da je njemu zelja da navija za Zeljezničar.. Zeljo kad zaigra, baci ovaj piš iz Tuzle do Mihrivoda 
Uziva on dok ga Zeljini forumaši trpaju, samo ne ispoljava emocije ili ih bar dobro prikriva, a znaju mu ga načepiti da mu na usta izađe
PS
Čeka se Krleza i njegov dubokoumni post, na temi koja sluzi samo navijačima Slobode, da objavi kako se čuo sa Sisojem i kako mu je ovaj jasno rekao da postoji mogućnost dolaska onog iz IF Probajmojukarnu. Počastvovan je kazu Sisoje, što komunicira i razmjenjuje poruke sa Krlezom. Eh, da mi je da mi jednu poruku s posvetom pošalje..

Uziva on dok ga Zeljini forumaši trpaju, samo ne ispoljava emocije ili ih bar dobro prikriva, a znaju mu ga načepiti da mu na usta izađe
PS
Čeka se Krleza i njegov dubokoumni post, na temi koja sluzi samo navijačima Slobode, da objavi kako se čuo sa Sisojem i kako mu je ovaj jasno rekao da postoji mogućnost dolaska onog iz IF Probajmojukarnu. Počastvovan je kazu Sisoje, što komunicira i razmjenjuje poruke sa Krlezom. Eh, da mi je da mi jednu poruku s posvetom pošalje..
Kako si ti majstore fulio temu, svjestan nisi. Pa ovdje ti je sve go ološwobly92 je napisao/la:Pogrešna tema al hajde![]()
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 jan 2016, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kazu kasnije nesto mi, a vidi ih opsjednuti Slobodom. Ustanu niti zube ne operu odmah sjednu na racunar i opletu 
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Kakav klub takva pojačanja, Fc ProbajMojuKarnu je sada aktuelan dok Tuzlaci misle da će titulu uzeti 
Meziti slance uz sabrana djela Krleže, neprocjenjivoEvolution87 je napisao/la:Ovi slani uvijek predmet sprdancije![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.