Hoce na ovom site-ucrozzer je napisao/la:Hoce li biti sutra kakav stream ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rekli su da hoce, u 1 meni se cinicrozzer je napisao/la:Hoce li biti sutra kakav stream ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Danas dolazi brat blizanac od onog igraca sto nam je jucer dosao.Besic je napisao/la:Da čujem koga danas nećemo dovest ?
- PitarBordo
- Kontakt:
Nego ako se ne uzme titula i recimo ne izbori evropa, hoćete li halaliti Miodragu?
Samo Saraj'vo.
- crozzer
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Nego ako se ne uzme titula i recimo ne izbori evropa, hoćete li halaliti Miodragu?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Najmanji je problem sto je probijen budjet,problem ce upravi biti ako ne ostvare niti jedan cilj,prvi je bio 3 pretkolo lige prvaka.Znaci ostala su jos 2 cilja,kup ili titula nesto se mora uzeti.Tan je kad je tek preuzeo rekao da sarajevo dok je on mu svake sezone mora jedan trofej uzeti,a on je ozbiljan covjek koliko sam vidio.To je moja analiza,a ovdje se smatra da igraci koji trenutno nose dres nisu u stanju iznijeti to, vidjecemo uskoro.
pitanje je da li će mu poslodavac halaliti i ostaviti ga na platnom spisku....PitarBordo je napisao/la:Nego ako se ne uzme titula i recimo ne izbori evropa, hoćete li halaliti Miodragu?
naše mišljenje je irelevantno u vezi toga, neko bi , neko ne bi, mislim da uveliko zavisi i od načina igre i zalaganja....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
To je drugo pitanje, poslodavac i platni spisak nisu baš na istoj talasnoj dužini do dolaska Miodraga bili.DenchiNL je napisao/la:pitanje je da li će mu poslodavac halaliti i ostaviti ga na platnom spisku....PitarBordo je napisao/la:Nego ako se ne uzme titula i recimo ne izbori evropa, hoćete li halaliti Miodragu?
naše mišljenje je irelevantno u vezi toga, neko bi , neko ne bi, mislim da uveliko zavisi i od načina igre i zalaganja....
Samo Saraj'vo.
to je dodatni argument za moju tvrdnju ondaPitarBordo je napisao/la:
To je drugo pitanje, poslodavac i platni spisak nisu baš na istoj talasnoj dužini do dolaska Miodraga bili.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
meme pitar
- Kontakt:
Nisam siguran da su ovdje na forumu svi dobronamjerni. Neznam ali meni izgleda kao da pojedinci prizivaju poraze i već kao ptice zloslutnice "šta ako???"
I svi su realni i svi imaju neko svoje mišljenje. Mene interesuje kako se radi na pripremama i dali ima povrijeđenih. Moje Sarajevo je najbolji klub na svijetu i ima najbolje igrače i najbolji stručni štab. Načuo sam i da se pravi projekat za obnovu stadiona koji će biti natkriven. Više nećemo kisnuti. U zadnje dvije godine uzeli smo kup i aktuelni smo prvaci BiH. Iz kupa smo izbacili Zrinjskog i u igri smo za oba pehara. Doveli smo trenera sa respektabilnim znanjem i mislim da nema oraha u džepu. Rastjerao je one koji se nisu zalagali i radi prve pripreme sa kadrom za koji on smatra da je dobar. Meni dosta! A vama??
I svi su realni i svi imaju neko svoje mišljenje. Mene interesuje kako se radi na pripremama i dali ima povrijeđenih. Moje Sarajevo je najbolji klub na svijetu i ima najbolje igrače i najbolji stručni štab. Načuo sam i da se pravi projekat za obnovu stadiona koji će biti natkriven. Više nećemo kisnuti. U zadnje dvije godine uzeli smo kup i aktuelni smo prvaci BiH. Iz kupa smo izbacili Zrinjskog i u igri smo za oba pehara. Doveli smo trenera sa respektabilnim znanjem i mislim da nema oraha u džepu. Rastjerao je one koji se nisu zalagali i radi prve pripreme sa kadrom za koji on smatra da je dobar. Meni dosta! A vama??
Ja necu.PitarBordo je napisao/la:Nego ako se ne uzme titula i recimo ne izbori evropa, hoćete li halaliti Miodragu?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Bitno je da je Salem tu!BitiSrcemVezan je napisao/la:ne dolazi said, ne dolazi aleksandrov, ne dolazi lede, nema ko ne dolaziHigh je napisao/la:Saida.Besic je napisao/la:Da čujem koga danas nećemo dovest ?
- PitarBordo
- Kontakt:
Bolanos je napisao/la:Ja necu.PitarBordo je napisao/la:Nego ako se ne uzme titula i recimo ne izbori evropa, hoćete li halaliti Miodragu?

Samo Saraj'vo.
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Titula mu se moze halaliti, jer je zatekao prelose stanje u ekipi, i sto se tice atmosfere, klanova i sto se tice fizicke spreme, ali kup se mora uzeti, jer je dobio ekipu koja u 1/4 finalu i koja je izbacila Zrinjski na njihovom terenu i jednostavno sam ubjedjen da u dvije utakmice niko nije jaci od Sarajeva.PitarBordo je napisao/la:Nego ako se ne uzme titula i recimo ne izbori evropa, hoćete li halaliti Miodragu?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- sarajevo46
- Kontakt:
I ja sam tako bio prošle godine, pa nas Borac izbaci. Samo lagan od utakmice do utakmice.ultrasegamega je napisao/la: Titula mu se moze halaliti, jer je zatekao prelose stanje u ekipi, i sto se tice atmosfere, klanova i sto se tice fizicke spreme, ali kup se mora uzeti, jer je dobio ekipu koja u 1/4 finalu i koja je izbacila Zrinjski na njihovom terenu i jednostavno sam ubjedjen da u dvije utakmice niko nije jaci od Sarajeva.
Ne obraćaj pažnju na te dugobojaše,zbog takvih,sve je manje pravih,istinskih navijača F.K.S. na našim temama..meme pitar je napisao/la:Nisam siguran da su ovdje na forumu svi dobronamjerni. Neznam ali meni izgleda kao da pojedinci prizivaju poraze i već kao ptice zloslutnice "šta ako???"
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ajmo insajderi kako idu treninzi u hercegovini,ko je najbolji na treninzima,kakvi su nam brazilci
Samo Sarajevo
Pomeni najaci je unas tim
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- sarajevo46
- Kontakt:
"Braco obisli smo nase drugove kojima je stvarno potrebna pomoc u ovim trenutcima. Posto se raja javlja na razne nacine da pomogne ukratko cemo u par recenica reci sta je najpotrebnije jer smo u dogovoru sa momcima odlucili da ciljano pomognemo za neke stvari.
Ispod ce biti spisak najpotrebnijeg i sta smo obecali da cemo pomocI!
- racun za struju 471.00 KM sa dugovima
- hrana koja moze malo duze stajati
- cizme tene 44 br. 46 br. I ostale stvari zima proljece itd STO SE TICE STVARI I HRANE AKO BUDE PREVISE PROSLIJEDIT CE SE ISTO U AKCIJI HZ KOME JE POTREBNO.
- gradjevinski materijal ili novac za isti da osposobimo sprat kuce i osnovne uslove za zivot u tom prostoru prozori kreveti kauc ormar itd i postoje instalacije za manji wc da se ne misli da je nesto aman i previse to su dvije sobice male koje se i nekako daju obnoviti sadasnje prostorije gdje borave u prizemlju su pune vlage itd jednostavno najbolje rijesenje se trazilo sa sto manje sredstava da se moze uraditi.
- ako bude viska novca napravit ce se ili racun ili preko Hz da se svako malo poguraju momci dok ne nadju neko zanimanje.
- Posao za ubuduce kad se ovo rijesi moraju nastaviti od necega a voljni su da rade.
- TO JE TO NAJBITNIJE DA SE OMOGUCI DA NE IDE DALJE OVO DA SE NE RAZBOLE NEDO BOG ILI DA SE NESTO NE SRUSI ITD ONI NI NE TRAZE TOLIKO ALI SU DOSLI DO TOG MOMENTA GDJE NISU MOGLI VISE SAMI KO GOD JE BIO I BUDE UVJERIT CE SE SVE.
- PRIKUPLJANJE CE BITI ORGANIZOVANO U SUBOTU OD 11h do 16 h ispred Cafe Red Point radi lakseg prilaza autom i prostora za prikupljanje.
- JOS JEDNOM PONAVLJAMO AKO NESTO OSTANE IDE DALJE U AKCIJU HZ ZA SVOJU BRACU I ZA DJECU OVOG GRADA I OVAJ GRAD NAKON DOMA POFALIĆI , DARIVANJA KRVI KOJE JOS TRAJE, OVE AKCIJE KOJU CEMO ABD USPJESNO ZAVRSITI IDEMO DALJE BRACO !! SARAJEVO TO SMO MI A VI **** PAPCI"
Horde Zla Sarajevo 1987!!
Ispod ce biti spisak najpotrebnijeg i sta smo obecali da cemo pomocI!
- racun za struju 471.00 KM sa dugovima
- hrana koja moze malo duze stajati
- cizme tene 44 br. 46 br. I ostale stvari zima proljece itd STO SE TICE STVARI I HRANE AKO BUDE PREVISE PROSLIJEDIT CE SE ISTO U AKCIJI HZ KOME JE POTREBNO.
- gradjevinski materijal ili novac za isti da osposobimo sprat kuce i osnovne uslove za zivot u tom prostoru prozori kreveti kauc ormar itd i postoje instalacije za manji wc da se ne misli da je nesto aman i previse to su dvije sobice male koje se i nekako daju obnoviti sadasnje prostorije gdje borave u prizemlju su pune vlage itd jednostavno najbolje rijesenje se trazilo sa sto manje sredstava da se moze uraditi.
- ako bude viska novca napravit ce se ili racun ili preko Hz da se svako malo poguraju momci dok ne nadju neko zanimanje.
- Posao za ubuduce kad se ovo rijesi moraju nastaviti od necega a voljni su da rade.
- TO JE TO NAJBITNIJE DA SE OMOGUCI DA NE IDE DALJE OVO DA SE NE RAZBOLE NEDO BOG ILI DA SE NESTO NE SRUSI ITD ONI NI NE TRAZE TOLIKO ALI SU DOSLI DO TOG MOMENTA GDJE NISU MOGLI VISE SAMI KO GOD JE BIO I BUDE UVJERIT CE SE SVE.
- PRIKUPLJANJE CE BITI ORGANIZOVANO U SUBOTU OD 11h do 16 h ispred Cafe Red Point radi lakseg prilaza autom i prostora za prikupljanje.
- JOS JEDNOM PONAVLJAMO AKO NESTO OSTANE IDE DALJE U AKCIJU HZ ZA SVOJU BRACU I ZA DJECU OVOG GRADA I OVAJ GRAD NAKON DOMA POFALIĆI , DARIVANJA KRVI KOJE JOS TRAJE, OVE AKCIJE KOJU CEMO ABD USPJESNO ZAVRSITI IDEMO DALJE BRACO !! SARAJEVO TO SMO MI A VI **** PAPCI"
Horde Zla Sarajevo 1987!!
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, boki86, BordoAhbab, DoktorXabaras, Hajdeee, haklamas, Lecler, napoleon72, NazorUso, OldTownDistrict, riki46, SilaMoc1946, Svire, teamnorth1989, Vanja8, ŠTA_JE i 142 gosta.