FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Realno, realizacija je loša i nije da nam ne treba napadač bar pola klase bolji od Krpića ,ali i od Ahmetovića .Imali smo stvarno brdo jedno dobrih izrađenih akcija čitavu jesen,ali golovi su izostajali, i to nas je koštalo bar 6-7 bodova .Borac smo trebali dobit ,Mladost je bila zrela da ih trehnemo,bar po tom nekom broju stvorenih gol-šansi, Široki je bio na ivici isto da ih dobijemo,al hajd' lako je pametovat ovdje. Nadam se da će sredina terena počet malo zabijat , ima tu uvijek prostora . Doduše i Murinjo je sve titule uzeo na 1-0 ...
Zgazili smo ih, bili su zreli da prime 6-7 komada, al' ih je golman izvadio da valja. Mehidić, Efendić i Ordagić nizali levate, a i svi ostali su bili odlični. Haurda je zemlja, i Lakičević dobar. Ahmet doktor, Krpić danas nije imao sreće, odlično se otvarao. Pirija i Mirza čitali novine na golu. Pršo dobar u veznom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Eh kad bi nam recimo jos dosao Bilbina i Djelmic mislim da bi bili top
..ali Djelmic samo on i mozemo biti zadovoljni

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dobro je da smo pobijedili pa makar minimalno, važno je da smo ostali na prvom mjestu 

Jesmo losi. Pa Slobodina djeca bi Podrinju utrpala tri komada. Ispast cemo iz lige. Ali, hajde. Bodovi su najbitniji 

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Ako si ozbiljan onda smaras, kako ti više ne **** taj pesimizam?Pređi navijaj za Selju oni su doveli puno prinova al dal su i pojačanja?harry_90 je napisao/la:Uze nam i Zrinjski Colica,a bili smo zainteresovani za njega..kako zanimljivo,opet nam ukrali igraca..
Zrinjski napravio najbolji posao do sad..4 dobra igraca,provjerena za ove lige..dok mi doveli indisponiranog Haurdica i Lakicevica..bilo bih vise dovedenih,al nam ih drugi klubovi uzeli.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Navikli smo na to da se ekipa mijenja, svakih 6 mjeseci. xD
-
- Kontakt:
Haurdić če po danas pokazan biti pojačanje.Samo nek ovako nastavi
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- Beduin
- Kontakt:
Odigrali protiv Janje i vec znaju da ce Haurdic biti pojacanje. Bizi, odoh sa foruma dok se ne otputuje u Antaliju. Selam i pozdrav Fukare moje crveno-crne.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dok nabije malo snage i udje u kakvu takvu formu bice od koristi za ekipu.i nista vise.VelikiKemo je napisao/la:Haurdić če po danas pokazan biti pojačanje.Samo nek ovako nastavi
Beduin brate pocekaj odoh po bambucu eto i mene.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Zar ti stvarno misliš da su oni htjeli da utrpaju više golovakatarakta je napisao/la:Jesmo losi. Pa Slobodina djeca bi Podrinju utrpala tri komada. Ispast cemo iz lige. Ali, hajde. Bodovi su najbitniji

- Suljo20002
- Kontakt:
Solinas zaboravljas ko je davo golove po prvoligaskim blatusama.Njegov sam fan i uvjek ce mi mi ostat jedan od drazih napadaca Slobode
Znaci sef mi daje priliku i znaci ja dajem sve od sebe znaci navijaci znaci

Mi smo znali sta nam ta pobjeda znaci znaci
.

Ma drag mi je lik u pm.ozbiljno.Suljo20002 je napisao/la:Solinas zaboravljas ko je davo golove po prvoligaskim blatusama.Njegov sam fan i uvjek ce mi mi ostat jedan od drazih napadaca Slobode![]()

Ali sta znam,igracki mi ne lezi nikako.
Mozda nas sve razuvjeri i postigne gol za titulu nikada ne znas

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
On ako zabije Za titulu platit ćemo mu logopedaAgamemnon je napisao/la:Ma drag mi je lik u pm.ozbiljno.Suljo20002 je napisao/la:Solinas zaboravljas ko je davo golove po prvoligaskim blatusama.Njegov sam fan i uvjek ce mi mi ostat jedan od drazih napadaca Slobode![]()
Znaci sef mi daje priliku i znaci ja dajem sve od sebe znaci navijaci znaci![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Suljo20002
- Kontakt:
Ja naviko kod Cire igra se svodila na centarsuteve na Krpu sto je znacilo ili on suta glavom ili spusta za Redzepija i Brzog da sutaju.Sad me ova tika taka nervira vise nego ono kod Sadikovica nabij - izbij 

Lezi malo golmane.

Brate moj on kad bi zabio za titulu kupio bi mu ja lično cisternu tuzlanskog jbtstaragarda je napisao/la:On ako zabije Za titulu platit ćemo mu logopedaAgamemnon je napisao/la:Ma drag mi je lik u pm.ozbiljno.Suljo20002 je napisao/la:Solinas zaboravljas ko je davo golove po prvoligaskim blatusama.Njegov sam fan i uvjek ce mi mi ostat jedan od drazih napadaca Slobode![]()
Znaci sef mi daje priliku i znaci ja dajem sve od sebe znaci navijaci znaci![]()
[/quote]Coraco je napisao/la:Brate moj on kad bi zabio za titulu kupio bi mu ja lično cisternu tuzlanskog jbtSuljo20002 je napisao/la:Solinas zaboravljas ko je davo golove po prvoligaskim blatusama.Njegov sam fan i uvjek ce mi mi ostat jedan od drazih napadaca Slobode![]()
ahaaaaaaaaaa, pa da napraviš alkosa od Krpe i sjebeš mu karijeru

Bolje počasti raju na tribinama sa tom cisternom

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
NISMO NIKOGA DOVELI
I ROMA SE POJACALA, DOVELA ZUKANOVICA
AZMIRE STIPSO..... HUSREFE ODLAAAAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
I ROMA SE POJACALA, DOVELA ZUKANOVICA
AZMIRE STIPSO..... HUSREFE ODLAAAAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.