NEKO KO JE OČIGLEDNO SHVATIO ŠTA RADIMO I ČEMU SE TEZI !?SaltCityAttack je napisao/la:Super napokon cemo imati ligu 12 koja ce biti jaka drama sa vez i od ranije jakim i ambicijoznim Zeljom, sa Sarajevom koje ce sa Tanom sigurno pokusat sto prije i izboriti mozda i grupnu fazu, Zrinjski, Siroki, Sloboda koja ce isplivat iz tih dugova pa ce Azmir jos vise ulagati...Volio bih da se Borsc izvuce kao klub, ali me njihovi navijaci odvracaju da se nadam tome..Velez takodjer da se sto prije vrati nazad( sumnjam da ce se izvuci od ispadanja ove godine), jer klub sa tradicijom i navijacima treba da cini tu ligu 12 ..ali i ovaj nastavak sezone ce biti svakako paklenpile87 je napisao/la:Niko i ne ocekuje da uzmemo titulu bar niko realan nama bi uspjeh bio plasman u evropu, ova ekipa se sprema za slijedecu sezonu i imamo pola godine da se uigramo.Svi smo mi svjesni sta znaci veliki broj igraca u prevodu odustalo se od svega ove sezone jer smo imali los start ali se sprememo za iducu ali remont ekipe je bio neminiovan. Euforija nije zbog igraca nego zbog toga sto se neke stvari mjenjaju u klubu na bolje.SaltCityAttack je napisao/la:Jest jarane ali tesko cete stici 12 bodova ako o tome razmisljate..kup je realno ocekivati, ali govorim opet treba to u igrat, ali svakako da bi vi bili spremni za onu ligu 12..svakako da se ocekuje od Zelje da ima uspjesno proljece sa ovom ekipom ali vidjet cemo kako ce to izgledati..ali vec sam rekao ljepo ste se pojacali mozda ovo i nama godi jer nasi konkurenti ce mozda se okliznut protiv vas..evo vec ako uzmete Siroki nama bi to skiro pa znacilo da smo blizu evrope sto je po meni od nas realno ocekivat
Svaka ti čast !!