Od čovjeka koji podržava 10+ godina pljačke nekad velikog kluba te ne treba ništa čudit,a još manje se zbog njih treba nervirat.Samo sprdanje.Svi su na isti kalup što si se i sam mogao već masu puta uvjeriti.Lillard je napisao/la:I mogu sa svima korektno raspravljat, ali kad mi neko omalovažava uspjeh kao virtual ili onaj unoficiall onda me to strašno živcira. Francuzi nas razbiju, klasa su za nas, prejaki. Mi razbijemo Poljake, oni su bili loši, uzeli smo pnuđeno, pa ajde ne brukaj se.
Za izvlacenje onih informacija o golmanima
Imam informacije da Ivic nije otpao zbog ozljede nego ovako nekih mucki.Alilović je kao siguran broj 1,a ovaj je trebao biti broj 2,ali je upao Stevanovic jer ga pojedini više vole.Istina na kraju ovaj opravdava izbor,ali lijepo bi bilo da je Ivic isao umjesto Alilovića za kojeg ne znam kad je zadnji put nesto posteno odigrao.FaustinoAsprilla je napisao/la:hrvatska da nije taoc menadzerskih mucki i manipulacija one spodobe gobca mogla je bit jos uspjesnija ali sta je tu je.
Inače,jučerašnji susret nije prošao bez huliganskog ispada za kojeg se pobrinula instalirana ovca poletjevši nakon utakmice na teren.Mogu mislit reakcije da je slučajno koji "običan navijac" isto napravio,a ovako vjerojatno nema nikih problema.
Izbori