Prije da je zapad..Jug nije ovako popunjenRedEvil je napisao/la:Ovo na grbavici,na juguProbisvjet je napisao/la:Lutvo na ispaši. Brajlović izgleda ukinuo dostavu čantare.![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ma jok, iznajmio komad zemlje u vašem kampu. Pa kad može Slavija, koja vas je javno optuživala za namještanje utakmice, sa Šavijom na čelu, zašto ne bi mogao i on?
Kako čujem, malouman je ispao.. Prvo je uputio poziv u Titovu 38., da obezbjedi termin na stadionu Koševo, gdje mu je jasno rečeno da vi sa istim nemate nikakve veze sem što ga iznajmljujete, tako da bi se trebao obratiti nekom od nadležnih za stadion. Tolike godine živi ovdje, a da sa tim nije bio upoznat.. Apsurd vrijedan šamara
Kako čujem, malouman je ispao.. Prvo je uputio poziv u Titovu 38., da obezbjedi termin na stadionu Koševo, gdje mu je jasno rečeno da vi sa istim nemate nikakve veze sem što ga iznajmljujete, tako da bi se trebao obratiti nekom od nadležnih za stadion. Tolike godine živi ovdje, a da sa tim nije bio upoznat.. Apsurd vrijedan šamara
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Podstanar sa kobilje glave nijedne.RedEvil je napisao/la:Ovo na grbavici,na juguProbisvjet je napisao/la:Lutvo na ispaši. Brajlović izgleda ukinuo dostavu čantare.![]()
![]()
![]()
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Jug, jasta, doveli kera da ih cuva u slucaju haosaRinuka je napisao/la:Prije da je zapad..Jug nije ovako popunjenRedEvil je napisao/la:Ovo na grbavici,na juguProbisvjet je napisao/la:Lutvo na ispaši. Brajlović izgleda ukinuo dostavu čantare.![]()
![]()
![]()
![]()
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Iznajmili ga od demineraVulture je napisao/la: Jug, jasta, doveli kera da ih cuva u slucaju haosa![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Aha, naročito od bijesne rulje koja je u stanju iščupati ovo kamenje iz zemlje, donijeti ga na stadion i od tolike dragosti i želje za dokazivanjem šta je u vašem vlasništvu, goste gađati istim..Vulture je napisao/la: Jug, jasta, doveli kera da ih cuva u slucaju haosa![]()
Na koga se to odnosilo?PipiDugaCarapa je napisao/la:Aha, naročito od bijesne rulje koja je u stanju iščupati ovo kamenje iz zemlje, donijeti ga na stadion i od tolike dragosti i želje za dokazivanjem šta je u vašem vlasništvu, goste gađati istim..Vulture je napisao/la: Jug, jasta, doveli kera da ih cuva u slucaju haosa![]()
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Odnosilo se na: Aladina, Jasminu, Čarizarda, Bulbasora, četrdeset hajduka i njihovog vrhovnog vođu, etc.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel tako kao sto kažeš lutvemiPipiDugaCarapa je napisao/la:Ma jok, iznajmio komad zemlje u vašem kampu. Pa kad može Slavija, koja vas je javno optuživala za namještanje utakmice, sa Šavijom na čelu, zašto ne bi mogao i on?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Rinuka je napisao/la:Prije da je zapad..Jug nije ovako popunjenRedEvil je napisao/la:Ovo na grbavici,na juguProbisvjet je napisao/la:Lutvo na ispaši. Brajlović izgleda ukinuo dostavu čantare.![]()
![]()
![]()
![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
zeljeznicar1 je napisao/la:Podstanar sa kobilje glave nijedne.RedEvil je napisao/la:Ovo na grbavici,na juguProbisvjet je napisao/la:Lutvo na ispaši. Brajlović izgleda ukinuo dostavu čantare.![]()
![]()
![]()
@vulture
Cuva njih na jugu neko drugi,malo jaci

Cuva njih na jugu neko drugi,malo jaci
Kakav li je to samo entuzijauam kad cupaju onakve kamencuge

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ovo je moj idol oca misloboda72 je napisao/la:MIROSLAV BLAŽEVIĆ, OD FIĆE DO LIMUZINE.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Vulture je napisao/la:Kakav li je to samo entuzijauam kad cupaju onakve kamencuge![]()
0:19, 0:25, 0:27 - sam obrati pažnju, neviđen entuzijazam. Kamenolom iz Banja Luke je, bar je tako vidljivo, radio punim intezitetom tih dana. Ne znam, možda je to i preblago rečeno, ali shvata se poenta što je najvažnije. Da je više ovakvih utakmica, ne bi radnici Dobrnje muku mučili sa platama.
dejavu je napisao/la:Kakav lik redevil..
Deba se na 0:52 ne moze popet 
A ti to nas vezujes sa kamenjem? Vidi, vidi, boga ti, interesantno... To sto ste vi skakali sa te tribine iza kao u bazen, a ne na tlo, to pravdate tim da smo mi vas navodno gadjali kamenjem? Ccc, kako samo vas entuzijazam radi, ja mislio neko vas gadjao na sugavici, a ono jes vraga. Dzabe vam lazi o kamenju, bojite nas se, strumfici, pa pa!PipiDugaCarapa je napisao/la:[youtube][/youtube]Vulture je napisao/la:Kakav li je to samo entuzijauam kad cupaju onakve kamencuge![]()
0:19, 0:25, 0:27 - sam obrati pažnju, neviđen entuzijazam. Kamenolom iz Banja Luke je, bar je tako vidljivo, radio punim intezitetom tih dana. Ne znam, možda je to i preblago rečeno, ali shvata se poenta što je najvažnije. Da je više ovakvih utakmica, ne bi radnici Dobrnje muku mučili sa platama.

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.