http://fkzeljeznicar.ba/plavi-sutra-u-1 ... eza/18169/
Mogla bi sutra kombinacija u sredini bit Blagojević, Zola i Amir da vidimo kako to funkcioniše
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Trenutno je tu negdje... al znamo svi da je potencijal da postane bas dobar bek, moderan kakvi se danas cijene... igra u oba pravca iako treba poraditi na defanzivi ali to ce doci sa iskustvom, ima dobru motoriku, kad hoce i borbenost, ono bas kakvi danas bekovi trebaju biti...amazon je napisao/la:Ja bih ga pustio za 500.000e kao Bajica, sve ispod je malo.
e pa tome i služe stevanović x 2 i stanić. a i da bude kuku šta ćemo ako ta ponuda dođe.Hadzijalagic je napisao/la:Nema se njemu sta ne igrati.. On ima ugovor jos ravno tri godine i ako mu se ne igra postoji i klupa dok se na zazeli lopte..
Pola miliona + placenje pripreme za sljedecu sezonuChWilla je napisao/la:ogroman potencijal, ali zaista izgleda kao da mu je mrsko dalje biti ovdje. da se mene pita, ja bi ga za pola miliona eura spakovao s mašnom.
Udarac u mišić neće trenirati 2,3 dana i to je todjedovic01 je napisao/la:Memija ima veliki ego, sto moze biti i dobro i lose. Mnogo je on samouvjeren i svjestan je svog potencijala, msm da nece doputiti da propadne. Vidjet cemo sta ce biti s njim, al i on je mnogo umoran a i mlad pa su moguce oscilacije u njegovoj igri.
http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/
Bekric povrijedjen
exbabilon je napisao/la:Zukanovic u Romi, transfer ukupno 4 miliona eura, koliko nama ide?
Nije to bitno samo za igrace koji izadju iz juniora. Kroz drugi tim bi ti se nakon povreda vracali prvotimci. Kroz drugi tim bi formu odrzavali igraci koji pauziraju zbog kartona...Drugi tim bi ti omogucio da najtalentovanije juniore ranije pocnes ukljucivati u seniorsku konkurenciju. Ako hocemo da budemo u fulu,da svake sezone budemo glavni kandidati za trofeje(a hocemo,naravno),tesko je ocekivati da ti u prvi tim ulete igraci sa 16 godina kao sto je to slucaj bio sa Dadom,Amirom,Zerom,Mujagom...To su ti igraci koje ces jednu godinu kroz drugi tim pripremati na seniorski nogomet.amazon je napisao/la:Ma to je dobro samo za juniore, ko bi ti htio igrati u B timu, pa otisao bi sutra. Nemamo mi taj nivo jos kao sto je u Spaniji, Portugalu da bi nesto bitnoe znacilo. To su samo jos veci troskovi. Naravno da je onda bolje poslati ga na posudbu nego ovo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.