Real Madrid
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Real Madrid
Real i nije sportsko društvo u punom smislu te reči. Jbeš to društvo koje ima 2 kluba.
Barca jeste sportsko društvo, jer ima 10+ sekcija.
Barca jeste sportsko društvo, jer ima 10+ sekcija.
Vratit ce se Rudy pocetkom marta najkanije.Lima stize vec za 7 dana.Epidaurus je napisao/la:Ja ja, k.a.r.a.j.u nas a prosle sezone se sprdali s njima gdje god smo htjeli, u finalu lige ih pomeli ko da su Igokea
Raule kakve su sanse da se Rudy vrati ove sezone uopce ? Taylor mi vise lici na flopinu nego na monstruma kakvog smo ocekivali. Pod kosem je promaja cim Ayon izadje, a Reyes u ovim jacim utakmicama izgleda tragikomicno u odbrani. Samo me Chaco iz utakmice u utakmicu impresionira, covjek vodi napade sa nevidjenom lakocom.
Veceras bez njih i rovitog Ljulja na 1 loptu.Ruzno do bola al ima jos dosta prostora Real.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Samo da pozdravim košarkaše ovdje 

Steta za sinoc . Od gotovog se napravi veresija
Dobro rekose oni komentatori na SK ako Barca bude u zaostatku nekih 6-7 poena , velike su sanse da izgubimo , zbog nedostatka samopouzdanja
Ove godine smo izgleda bas fulali sa pojacanjima - Thompkins (sinoc nije ni ulazio nikako cini mi se ?), Teylor -nevjerovatne fizikalije , ali lik nije u stanju obican zicer pogoditi , jedino vrijedno pomena je ona monstruozna blokada , na N'doura se izgleda I ne racuna ozbiljno
Dosta fali Slaughter u odbrani , jer sad kad izadje Ayon nema ko da brani reket
Nadam se da ce biti nesto od tog Lime , inace nam se ne pise dobro
Sinoc Chacho pokazao klasu , doktor ove igre , ne znam na koliko je asistencija stao -13 ?
Dobro rekose oni komentatori na SK ako Barca bude u zaostatku nekih 6-7 poena , velike su sanse da izgubimo , zbog nedostatka samopouzdanja
Ove godine smo izgleda bas fulali sa pojacanjima - Thompkins (sinoc nije ni ulazio nikako cini mi se ?), Teylor -nevjerovatne fizikalije , ali lik nije u stanju obican zicer pogoditi , jedino vrijedno pomena je ona monstruozna blokada , na N'doura se izgleda I ne racuna ozbiljno
Dosta fali Slaughter u odbrani , jer sad kad izadje Ayon nema ko da brani reket
Nadam se da ce biti nesto od tog Lime , inace nam se ne pise dobro
Sinoc Chacho pokazao klasu , doktor ove igre , ne znam na koliko je asistencija stao -13 ?
Jooj patnje od utakmice
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Llul

Ipak Llull udje u Llull mode 
Laso opet, nakon finala prosle sezone, doktorirao odbranu Spanoulisa
Prvi put da je ekipa igrala u kontinuitetu odlicnu odbranu od prve do zadnje tri minute kad su se opustili i sa -19 Oly je dosao na -9.
Neshvatljiva nonsalancija u grupi u kojoj ce svaki kos biti izuzetno bitan.
Prvi put da je ekipa igrala u kontinuitetu odlicnu odbranu od prve do zadnje tri minute kad su se opustili i sa -19 Oly je dosao na -9.
Vrhunska odbrana na celu sa Ayonom.
Spanoulis igra ocajno zadnje 3 utakmice.Mozambik je napisao/la:Laso opet, nakon finala prosle sezone, doktorirao odbranu Spanoulisa
Spanulis je zadnju utakmicu odradio odlicno.
Raul_64 je napisao/la:Spanulis je zadnju utakmicu odradio odlicno.
17 poena/8 asistencija u pobjedi nad Panatinekosom prije samo par dana.
Raul_64 je napisao/la:17 poena/8 asistencija u pobjedi nad Panatinekosom prije samo par dana.
to nikoga ne zanima,pricamo o Euroligi
Btw,svaki put spavam gledajuci Grke,jedini oni nisu promijenili stil i nacin kosarke.
Rekao si u zadnje tri utakmice , rekao sam ti za zadnju utakmicu.Pao je euroligas.
Raul_64 je napisao/la:Rekao si u zadnje tri utakmice , rekao sam ti za zadnju utakmicu.Pao je euroligas.
Zadnje 3 utakmice Eurolige
10 minuta ;
10 poena(3/3),6 skokova,3 asistencije
solidno Luka , solidno
10 poena(3/3),6 skokova,3 asistencije
solidno Luka , solidno
Veceras se ova mora dobit. Igrat na Bourusisa on uvijek brzo dodje u probleme s licnim
I zatvorit onu dvojicu malih crnaca
Al nas je*u povrede cijele sezone
Al nas je*u povrede cijele sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.