Čuj "navodno bacali kamenje", koji nosens
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ja sam tebi priložio dokaz, to što kod tebe vlada mišljenje da su momci, koji su se nalazili na toj tribini, trebali postaviti glave da ih pogodite stijenama koje ste bacali, meni dovoljno govori da bi te neko trebao odvesti na psihijatrijsko vještačenje. Javno ti želim poručiti da ti udaram tarabu, te da si što se mene tiče isključen iz bilo kakve diskusije, a to ni Krleža nije uspio.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Hjoj, majko mila, s kim ja dijelim planetu Zemlju... Kakve bolan stijene, otkud nam stijene, i kakvo psihijatrijsko vjestacenje? Ja budale nevidjene... Aj neka mi neko pametan odgovori otkuda nama stijene, i to jos pogotovo one koje su se nalazile na atletskoj stazi, posto taj dokaz pokazuje da jedan momak dize nesto sa atletske i baca.. Dakle, da cujem misljenja, otkuda stijene? I otkuda normalan covjek moze baciti stijenu tek tako? Ti sebe pravo ne kontas sta pricas, ili ocigledno ne znas svoj jezik, pa koristis rijeci u totalno drugacijem kontekstu. Jeste bilo bacanja, ali ne kamenja, Bog bio s tobom, mada ti ni on garant ne moze pomoci, taman da se udruze Hristos, Alah i Buda. Bilo upaljaca, baklji, cepova, tako toga, kakve stijene...
U sustini, jos jedan pokazatelj koliko vi imate kompleks od nas, koliko nas se bojite kad se pravdate takvim bvudalastinama, ali dobro.
U sustini, jos jedan pokazatelj koliko vi imate kompleks od nas, koliko nas se bojite kad se pravdate takvim bvudalastinama, ali dobro.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Biće da ovaj lik na 0:25 diže praznu ambalažu od mlijeka sa atletske pa je baca sa dvije ruke da bolje letiVulture je napisao/la:Hjoj, majko mila, s kim ja dijelim planetu Zemlju... Kakve bolan stijene, otkud nam stijene, i kakvo psihijatrijsko vjestacenje? Ja budale nevidjene... Aj neka mi neko pametan odgovori otkuda nama stijene, i to jos pogotovo one koje su se nalazile na atletskoj stazi, posto taj dokaz pokazuje da jedan momak dize nesto sa atletske i baca.. Dakle, da cujem misljenja, otkuda stijene? I otkuda normalan covjek moze baciti stijenu tek tako? Ti sebe pravo ne kontas sta pricas, ili ocigledno ne znas svoj jezik, pa koristis rijeci u totalno drugacijem kontekstu. Jeste bilo bacanja, ali ne kamenja, Bog bio s tobom, mada ti ni on garant ne moze pomoci, taman da se udruze Hristos, Alah i Buda. Bilo upaljaca, baklji, cepova, tako toga, kakve stijene...
Inače gledaj na 0:33 Rikverc brigade kad je nestalo "robe"
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa da, kompleksi, kazem ja... A gledaj ove vase sto skacu sa 5 m na tvrdu zemlju, po volji na glavu, treniraju skakanje u dubFaraonTM je napisao/la:Biće da ovaj lik na 0:25 diže praznu ambalažu od mlijeka sa atletske pa je baca sa dvije ruke da bolje letiVulture je napisao/la:Hjoj, majko mila, s kim ja dijelim planetu Zemlju... Kakve bolan stijene, otkud nam stijene, i kakvo psihijatrijsko vjestacenje? Ja budale nevidjene... Aj neka mi neko pametan odgovori otkuda nama stijene, i to jos pogotovo one koje su se nalazile na atletskoj stazi, posto taj dokaz pokazuje da jedan momak dize nesto sa atletske i baca.. Dakle, da cujem misljenja, otkuda stijene? I otkuda normalan covjek moze baciti stijenu tek tako? Ti sebe pravo ne kontas sta pricas, ili ocigledno ne znas svoj jezik, pa koristis rijeci u totalno drugacijem kontekstu. Jeste bilo bacanja, ali ne kamenja, Bog bio s tobom, mada ti ni on garant ne moze pomoci, taman da se udruze Hristos, Alah i Buda. Bilo upaljaca, baklji, cepova, tako toga, kakve stijene...
U sustini, jos jedan pokazatelj koliko vi imate kompleks od nas, koliko nas se bojite kad se pravdate takvim bvudalastinama, ali dobro.![]()
Inače gledaj na 0:33 Rikverc brigade kad je nestalo "robe"
I ponavljam boldirano: kako normalan covjek moze bacati stijenu tek tako? Znas ti koliko je to kg? A koliko ta "stijena" leti?
Bili i ostali plavi atleticari, pa kad se nesto desi, onda kmeee, oni imali kamenje, kmeee, oni imali ovo, oni imali ono. Aj slazite jos da smo vas gadjali iz tenkova, taman prilici vama
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Gledaj što je i @FaraonTM upao u ove pučke rasprave. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma niste nas bolan gađali kamenjem i pokojom "hripom", kažem da su ovo zapravo ambalaže od mlijeka i papirnati aviončići. Al' ne možeš ti protiv zavjere iz Federacije, čak i snimke montirajuVulture je napisao/la: Pa da, kompleksi, kazem ja... A gledaj ove vase sto skacu sa 5 m na tvrdu zemlju, po volji na glavu, treniraju skakanje u dub![]()
I ponavljam boldirano: kako normalan covjek moze bacati stijenu tek tako? Znas ti koliko je to kg? A koliko ta "stijena" leti?
Bili i ostali plavi atleticari, pa kad se nesto desi, onda kmeee, oni imali kamenje, kmeee, oni imali ovo, oni imali ono. Aj slazite jos da smo vas gadjali iz tenkova, taman prilici vama
A i ovo na 0:33 zapravo Plavi bježe preko pola terena da izađu sa stadiona
@High
Smiješna mi brate konstatacija da ovaj video zapravo nije istina
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovim klipom ste se vi samo osramotili, ali ajde, shvaticete mozda.. A mozda i shvatate, samo eto kako stvari stoje kad cak i svoju sramotu morate da iznosite kao svoj argument protiv nas, preuvelicavajuci i izmisljajuci svasta...FaraonTM je napisao/la:Ma niste nas bolan gađali kamenjem i pokojom "hripom", kažem da su ovo zapravo ambalaže od mlijeka i papirnati aviončići. Al' ne možeš ti protiv zavjere iz Federacije, čak i snimke montirajuVulture je napisao/la: Pa da, kompleksi, kazem ja... A gledaj ove vase sto skacu sa 5 m na tvrdu zemlju, po volji na glavu, treniraju skakanje u dub![]()
Bili i ostali plavi atleticari, pa kad se nesto desi, onda kmeee, oni imali kamenje, kmeee, oni imali ovo, oni imali ono. Aj slazite jos da smo vas gadjali iz tenkova, taman prilici vama![]()
A i ovo na 0:33 zapravo Plavi bježe preko pola terena da izađu sa stadiona
@High
Smiješna mi brate konstatacija da ovaj video zapravo nije istina
Nego, de mi reci, sta ste skontali kao argument za ove sramote na slikama, kalasi, bombe, nozevi? Ili mozda idete toliko daleko pa ste dogurali do oklopnih vozila? Ne znam da li da se smijem ili da placem... Ma ipak cu se smijati, vi trebate da placete

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Skinuli vi ovo jel??
Daj budi ozbiljan svega ti
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kakav, vi nam pokloniliFaraonTM je napisao/la:Skinuli vi ovo jel??![]()
Nego, reci mi, imate li one transove koje ste vi nama preoteli u postenom fajtu s nama? Aaa da, sad se sjecam. Niste vi ni imali neki posten fajt s nama. O uzetim transovima da ne pricam. Imate ih koliko i osvojenih bodova kod nas u posljednjih 10 godina.
Zadnja izmjena: Vulture, dana/u 28 jan 2016, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
E ne vjerujem 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
samo bih nešti da kažem, iliti napišem, bez ikakve želje da ulazim u raspravu, TM znaju spomenut' oduzet' trans Fukarama, ili akciju u Tuzli, pa onda ismijavat' i podjebavat', a kad se njima spomene njihova bježanija na Alipašinom od Fukara, ili oduzet trans od istih (to znaju ovi stariji, neka oni kažu, ja samo prenosim šta sam pročitao), ili oduzete transove od drugih navijačkih skupina, to se elegantno iskulira, ili poput svih imaju neko objašnjenje
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Čuj gađali nas čepovima i upaljačima
Nisam znao da i ovakvi vode rasprave na forumu, impozantno otkriće, u rangu onih o kojima bruji cijeli svijet
edit:
Zašto se dopuštaju slike ratnih zločinaca na ovom forumu?
Nisam znao da i ovakvi vode rasprave na forumu, impozantno otkriće, u rangu onih o kojima bruji cijeli svijet
edit:
Zašto se dopuštaju slike ratnih zločinaca na ovom forumu?
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 jan 2016, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
A šta će, jadnici...Chinaglia je napisao/la:samo bih nešti da kažem, iliti napišem, bez ikakve želje da ulazim u raspravu, TM znaju spomenut' oduzet' trans Fukarama, ili akciju u Tuzli, pa onda ismijavat' i podjebavat', a kad se njima spomene njihova bježanija na Alipašinom od Fukara, ili oduzet trans od istih (to znaju ovi stariji, neka oni kažu, ja samo prenosim šta sam pročitao), ili oduzete transove od drugih navijačkih skupina, to se elegantno iskulira, ili poput svih imaju neko objašnjenje
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ma ne, uzeli svako po stijenu precnika po' metEra i mase bar 300 kila pa bacali u vis i u dalj jedno 15 m. Kako da ne, ni Arnold Schwarzenegger to ne bi nmogao. I sto je jos najgore, niko povrijedjen na kraju, a po tom tvom inteligentnom zakljucku, trebalo je biti minimum petero mrtvih. Kako logican i inteligentan zakljucak, bravo!PipiDugaCarapa je napisao/la:Čuj gađali nas čepovima i upaljačima![]()
![]()
![]()
I toliko o tvom ignorisanju...
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Zato sto vecina (cast izuzecima)nema ni 15,16 godina.Chinaglia je napisao/la:samo bih nešti da kažem, iliti napišem, bez ikakve želje da ulazim u raspravu, TM znaju spomenut' oduzet' trans Fukarama, ili akciju u Tuzli, pa onda ismijavat' i podjebavat', a kad se njima spomene njihova bježanija na Alipašinom od Fukara, ili oduzet trans od istih (to znaju ovi stariji, neka oni kažu, ja samo prenosim šta sam pročitao), ili oduzete transove od drugih navijačkih skupina, to se elegantno iskulira, ili poput svih imaju neko objašnjenje
Ali dobra je sora bila.
Ne spominju ni kada su ostali na Tusnju nisu mogli izaci do pola noci.imaju negdje clanak iz novina haos oko stadiona bio.
Ali ne spominju to.premlado je to ovdje vecinom tako da ih razumijem.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Vulture, brisu sliku sa ratnim zlocincem
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- tuzlak1987
- Kontakt:
Manijaci su nakon ovoliko skinute odjece nakon incidenta mogli komotno da krenu na plazu 
jesu l' ono TM šetkali oko Tušnja, njih manja grupica, pa je neko dobio ciglu u glavu, ili sam nešto pobrkao
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Vulture je napisao/la:Hjoj, majko mila, s kim ja dijelim planetu Zemlju... Kakve bolan stijene, otkud nam stijene, i kakvo psihijatrijsko vjestacenje? Ja budale nevidjene... Aj neka mi neko pametan odgovori otkuda nama stijene, i to jos pogotovo one koje su se nalazile na atletskoj stazi, posto taj dokaz pokazuje da jedan momak dize nesto sa atletske i baca.. Dakle, da cujem misljenja, otkuda stijene? I otkuda normalan covjek moze baciti stijenu tek tako? Ti sebe pravo ne kontas sta pricas, ili ocigledno ne znas svoj jezik, pa koristis rijeci u totalno drugacijem kontekstu. Jeste bilo bacanja, ali ne kamenja, Bog bio s tobom, mada ti ni on garant ne moze pomoci, taman da se udruze Hristos, Alah i Buda. Bilo upaljaca, baklji, cepova, tako toga, kakve stijene...
ne vjerujem da se čep diže sa dvije ruke i iznad glave baca kao aut da izvodiš?? Kao neutralan vidim na klipu da decko podize prilicno velik predmet koji lici na kamen i pritom ne moze puno da ga baci jer je ocito tezak...Ne znam sta ti vidis i gdje je taj čep?
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.