PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Vidi četalja jest se uzjebo, pa sklonite ga yebo vas on i njegove slike.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
RATKO MLADIĆ JE HEROJ, NE RATNI ZLOČINAC!dejavu je napisao/la:Vulture, brisu sliku sa ratnim zlocincem
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
zeljeznicar1 je napisao/la:Vidi četalja jest se uzjebo, pa sklonite ga yebo vas on i njegove slike.
Ni tvoj komentar nije puno bolji. On sa slikom ti s komentarom izadjete na isto..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- Evolution87
- Kontakt:
,Vulture je napisao/la:RATKO MLADIĆ JE HEROJ, NE RATNI ZLOČINAC!dejavu je napisao/la:Vulture, brisu sliku sa ratnim zlocincem
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 28 jan 2016, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A bio si normalan danas, fuj!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Vulture je napisao/la:RATKO MLADIĆ JE HEROJ, NE RATNI ZLOČINAC!dejavu je napisao/la:Vulture, brisu sliku sa ratnim zlocincem
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ne znam sto se primate na provokacije ovog bale. Samo prijaviti i staviti na ignore. 
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Vulture je napisao/la:RATKO MLADIĆ JE KITARA, NE RATNI ZLOČINAC!dejavu je napisao/la:Vulture, brisu sliku sa ratnim zlocincem
Jasno je sta decko sa komentarom zeli, tako da ne nasjedaj..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
A jel ti mozda razmisljas da je cep sicusan da se ne bi vidio na snimku? I da sam cep pomenuo kao primjer, bilo je neceg, ali kamenja, pa da razmisljate svi, sto nije slucaj, bilo bi i mrtvih. A niko ni taket. I da se razmislja, doslo bi se do zakljucka da je takav kamen, tacnije "stijenu" nemoguce baciti toliko. Ali ajde, ponavljao ja to bezbroj puta, ne moze do mozga, nema ga...MosaaRajvosa je napisao/la:Vulture je napisao/la:Hjoj, majko mila, s kim ja dijelim planetu Zemlju... Kakve bolan stijene, otkud nam stijene, i kakvo psihijatrijsko vjestacenje? Ja budale nevidjene... Aj neka mi neko pametan odgovori otkuda nama stijene, i to jos pogotovo one koje su se nalazile na atletskoj stazi, posto taj dokaz pokazuje da jedan momak dize nesto sa atletske i baca.. Dakle, da cujem misljenja, otkuda stijene? I otkuda normalan covjek moze baciti stijenu tek tako? Ti sebe pravo ne kontas sta pricas, ili ocigledno ne znas svoj jezik, pa koristis rijeci u totalno drugacijem kontekstu. Jeste bilo bacanja, ali ne kamenja, Bog bio s tobom, mada ti ni on garant ne moze pomoci, taman da se udruze Hristos, Alah i Buda. Bilo upaljaca, baklji, cepova, tako toga, kakve stijene...
U sustini, jos jedan pokazatelj koliko vi imate kompleks od nas, koliko nas se bojite kad se pravdate takvim bvudalastinama, ali dobro.
ne vjerujem da se čep diže sa dvije ruke i iznad glave baca kao aut da izvodiš?? Kao neutralan vidim na klipu da decko podize prilicno velik predmet koji lici na kamen i pritom ne moze puno da ga baci jer je ocito tezak...Ne znam sta ti vidis i gdje je taj čep?
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Mozda je cep od buretaMosaaRajvosa je napisao/la:Vulture je napisao/la:Hjoj, majko mila, s kim ja dijelim planetu Zemlju... Kakve bolan stijene, otkud nam stijene, i kakvo psihijatrijsko vjestacenje? Ja budale nevidjene... Aj neka mi neko pametan odgovori otkuda nama stijene, i to jos pogotovo one koje su se nalazile na atletskoj stazi, posto taj dokaz pokazuje da jedan momak dize nesto sa atletske i baca.. Dakle, da cujem misljenja, otkuda stijene? I otkuda normalan covjek moze baciti stijenu tek tako? Ti sebe pravo ne kontas sta pricas, ili ocigledno ne znas svoj jezik, pa koristis rijeci u totalno drugacijem kontekstu. Jeste bilo bacanja, ali ne kamenja, Bog bio s tobom, mada ti ni on garant ne moze pomoci, taman da se udruze Hristos, Alah i Buda. Bilo upaljaca, baklji, cepova, tako toga, kakve stijene...
U sustini, jos jedan pokazatelj koliko vi imate kompleks od nas, koliko nas se bojite kad se pravdate takvim bvudalastinama, ali dobro.
ne vjerujem da se čep diže sa dvije ruke i iznad glave baca kao aut da izvodiš?? Kao neutralan vidim na klipu da decko podize prilicno velik predmet koji lici na kamen i pritom ne moze puno da ga baci jer je ocito tezak...Ne znam sta ti vidis i gdje je taj čep?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zamolio bih te da izbrišeš post, ne zbog njega već zbog tebe. Dobit ćeš ban zbog neandertalca, za šta ne vidim svrhu. Iz iskustva ti govorimEvolution87 je napisao/la:.Vulture je napisao/la:RATKO MLADIĆ JE HEROJ, NE RATNI ZLOČINAC!dejavu je napisao/la:Vulture, brisu sliku sa ratnim zlocincem
Administracijo, reaguj !
PS, isto vrijedi i za forumaša pod pseudonimom @zeljeznicar1
Eto kako vam je normala, upravo se pokazao u pravom svijetlu
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 jan 2016, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Jesam ja mozda tebe vrijedjao, pa da ti sad meni ovako vracas? Je li?Evolution87 je napisao/la: DA BOG DA TI SE DJETETU ZA LIJEKOVE SKUPLJALO I NIKAD NE SKUPILO
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ma odmah sam ja znao da on ne moze biti normalan, a pojedinci prave one balije s njim se cak poceli lizati, onaj postavi njihovu sliku, onaj s njim provocira...kad ces doci pameti bosnjo
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=SzLRpi-W_mkRinuka je napisao/la:Mozda je cep od buretaMosaaRajvosa je napisao/la:Vulture je napisao/la:Hjoj, majko mila, s kim ja dijelim planetu Zemlju... Kakve bolan stijene, otkud nam stijene, i kakvo psihijatrijsko vjestacenje? Ja budale nevidjene... Aj neka mi neko pametan odgovori otkuda nama stijene, i to jos pogotovo one koje su se nalazile na atletskoj stazi, posto taj dokaz pokazuje da jedan momak dize nesto sa atletske i baca.. Dakle, da cujem misljenja, otkuda stijene? I otkuda normalan covjek moze baciti stijenu tek tako? Ti sebe pravo ne kontas sta pricas, ili ocigledno ne znas svoj jezik, pa koristis rijeci u totalno drugacijem kontekstu. Jeste bilo bacanja, ali ne kamenja, Bog bio s tobom, mada ti ni on garant ne moze pomoci, taman da se udruze Hristos, Alah i Buda. Bilo upaljaca, baklji, cepova, tako toga, kakve stijene...
Nemam cvike, redovno na zdravstvenom, sve ok s ocima, genetski sve uredno...al pogledam opet klip, reko hajd... i na 19 pa na 27 sekundi isti "predmet" koji kazem velicinom izgleda na veci kamen u narodu poznato s malo preuvelicavanja "stijena"...pa nek pogledaju ostali pa nek me razuvjere ili me laze ocni doktor
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma zafrkancija do maloprije..
Pa ne znam zbog cega sam ja sad nesto nenormala kad branim svoju grupu, dok drugi nalaguju na istu. Zasto sam ja sad nenormalan? A svi ti koji nesto lazu, te kamenje, te stijene, to nista, pa vrijedjaju najmilije... I ja kao nenormalan... Ajde citirajte mi post u kom vidite ista nenormalno, molim vas, poducite me, kad ja vec ne znam da se normalno ponasam. Svasta.pinoglavi je napisao/la:A bas normala momak bio do maloprije jbg
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Tisi nenormalan zato sto pises nalaguju a i ne pismwn si
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 28 jan 2016, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Eto, ode jos jedan lesh.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
dejavu je napisao/la:Ma odmah sam ja znao da on ne moze biti normalan, a pojedinci prave one balije s njim se cak poceli lizati, onaj postavi njihovu sliku, onaj s njim provocira...kad ces doci pameti bosnjo
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.