PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Stavis jednog srbina u vrecu sa ****,i sjedes na njega a pred drugog izneses janje i pice.
Sto ti misli onaj u vreci misli ti i ovaj sto stobom jede i pije.
Vuk dlaku mijenja ali.....
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 28 jan 2016, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Mozda te ocni doktor ne laze, ali te logika odavno izdala. Je li toliko tesko za shvatiti da, da je bilo kamenja u opticaju, zavrsio bi neko u urgentnoj. Je li to toliko nelogicno, ili sta?
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa brani VRS tj momke koji su posteno i casno branili vas za svoje ciljeve, a bili su normalni samo ih rat zahvatio.
Ali nemoj braniti ove negativce, jer je to protiv zdravog razuma. Bio on osudjen ili ne iz aviona se vidi da nije cist lik bio sa glavom i da je krsio konvencije ratovanja tako da vam to ne moze biti nikako heroj.
Ali nemoj braniti ove negativce, jer je to protiv zdravog razuma. Bio on osudjen ili ne iz aviona se vidi da nije cist lik bio sa glavom i da je krsio konvencije ratovanja tako da vam to ne moze biti nikako heroj.
sta je problem legendo, nisu svi isti jelpinoglavi je napisao/la:dejavu je napisao/la:Ma odmah sam ja znao da on ne moze biti normalan, a pojedinci prave one balije s njim se cak poceli lizati, onaj postavi njihovu sliku, onaj s njim provocira...kad ces doci pameti bosnjo
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Legendo nemam ja s tobom sta pricatidejavu je napisao/la:sta je problem legendo, nisu svi isti jelpinoglavi je napisao/la:dejavu je napisao/la:Ma odmah sam ja znao da on ne moze biti normalan, a pojedinci prave one balije s njim se cak poceli lizati, onaj postavi njihovu sliku, onaj s njim provocira...kad ces doci pameti bosnjo
Nad tobom sunce najljepše sja
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ma dovoljno je da voliš svoje, poštuješ tudje i mirna Bosna..Agamemnon je napisao/la:Stavis jednog u vrecu sa ****,i sjedes na njega a pred drugog izneses janje i pice.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Šta su radili majstore?!tuzlak1987 je napisao/la:Pa brani VRS tj momke koji su posteno i casno branili vas za svoje ciljeve, a bili su normalni samo ih rat zahvatio.
Pipi out sa ove teme.............
pinoglavi je napisao/la:Jos da se prestane s nacionalizom i bit ce onda predobra temaPipiDugaCarapa je napisao/la:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 jan 2016, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Jos da se prestane s nacionalizom i bit ce onda predobra temaPipiDugaCarapa je napisao/la:
Nad tobom sunce najljepše sja
Nije otisao Lesinar, tesko cete se mene rijesiti, ako ste mi protivnici, u bilo kom pogledu. Za zafrkanciju sam, nije mi tesko, ali ako se laze o mom klubu, gradu, grupi, to ne prolazi, ne predajem se ja tako lako kao oni s kojim ste se raspravljali prije, pa kao izgubili, ovo ono. A-a. Ja vam nisam takavm, tvrd orah imate pred sobomshzna je napisao/la:Eto, ode jos jedan lesh.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Šta bola ti napisaAgamemnon je napisao/la:Stavis jednog u vrecu sa ****,i sjedes na njega a pred drugog izneses janje i pice.
Svoj ti pos'o ondapinoglavi je napisao/la: Legendo nemam ja s tobom sta pricati
nasa noc traje danima
Jel to ono saburaj bosnjo dok te kolju...MosaaRajvosa je napisao/la:Ma dovoljno je da voliš svoje, poštuješ tudje i mirna Bosna..Agamemnon je napisao/la:Stavis jednog u vrecu sa ****,i sjedes na njega a pred drugog izneses janje i pice.
**** to.
Postujemo mi tudje i volimo svoje,ali uvjek nam zaceraju.**** nas.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Vulture je napisao/la:Mozda te ocni doktor ne laze, ali te logika odavno izdala. Je li toliko tesko za shvatiti da, da je bilo kamenja u opticaju, zavrsio bi neko u urgentnoj. Je li to toliko nelogicno, ili sta?
Sinko, pada li tebi na pamet da je sa onom stijenom na svu srecu fulio pa niko nije zavrsio na urgentnom.. Postajes totalno nerelevantan za bilo kakvu normalnu diskusiju, a nadam se da si ban slijedi zbog veličanja onog starog izmeta iz haga
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da ne duzim o tome ima na svakoj strani normala ljudi koje je zahvatilo *ranje samo sto imaju razlicito misljenje.PipiDugaCarapa je napisao/la:Šta su radili majstore?!tuzlak1987 je napisao/la:Pa brani VRS tj momke koji su posteno i casno branili vas za svoje ciljeve, a bili su normalni samo ih rat zahvatio.
Ali nemoj braniti ove negativce, jer je to protiv zdravog razuma. Bio on osudjen ili ne iz aviona se vidi da nije cist lik bio sa glavom i da je krsio konvencije ratovanja tako da vam to ne moze biti nikako heroj.![]()
pinoglavi je napisao/la:Jos da se prestane s nacionalizom i bit ce onda predobra temaPipiDugaCarapa je napisao/la:
Pipi out sa ove teme.............![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je bila stijena, a nije dobacio niko, onda sta se zale. A ako je dobacio, i ako su bilE stijenE, kako kazu, onda nemoguce da ce promasiti kop pun ljudi, nemoguce. Tako da mislim da ipak logika nije na njihovoj straniMosaaRajvosa je napisao/la:Vulture je napisao/la:Mozda te ocni doktor ne laze, ali te logika odavno izdala. Je li toliko tesko za shvatiti da, da je bilo kamenja u opticaju, zavrsio bi neko u urgentnoj. Je li to toliko nelogicno, ili sta?
Sinko, pada li tebi na pamet da je sa onom stijenom na svu srecu fulio pa niko nije zavrsio na urgentnom.. Postajes totalno nerelevantan za bilo kakvu normalnu diskusiju, a nadam se da si ban slijedi zbog veličanja onog starog izmeta iz haga
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Vulture je napisao/la:Ako je bila stijena, a nije dobacio niko, onda sta se zale. A ako je dobacio, i ako su bilE stijenE, kako kazu, onda nemoguce da ce promasiti kop pun ljudi, nemoguce. Tako da mislim da ipak logika nije na njihovoj straniMosaaRajvosa je napisao/la:Vulture je napisao/la:Mozda te ocni doktor ne laze, ali te logika odavno izdala. Je li toliko tesko za shvatiti da, da je bilo kamenja u opticaju, zavrsio bi neko u urgentnoj. Je li to toliko nelogicno, ili sta?
Haj ba Vozdra decko, gledaj RTRS, slusaj sta ti Dodik kaze, stavi ruke i samo pravo gledaj, nista sa strane, samo drzi pravac...Daleko ces dogurati!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Vidi ovog Tuzlaka isto sranje, pa yebo te nije čudo da nas gaze kad smo stoka neviđena.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje sam ga ja opravdao?zeljeznicar1 je napisao/la:Vidi ovog Tuzlaka isto sranje, pa yebo te nije čudo da nas gaze kad smo stoka neviđena.
Fino rekao da brani nesto sto se ne moze braniti. Da postuje svoje zrtve i normalne ljude koji su bili za tu opciju ali da ne brani budale kao Mladic i ekstremiste.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Pa šta reći na ovo? Slucajno da nisi negdje u dijaspori bio ili nesto? e pa svasta...tuzlak1987 je napisao/la:Pa brani VRS tj momke koji su posteno i casno branili vas za svoje ciljeve, a bili su normalni samo ih rat zahvatio.
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.