FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nesto kontam ovaj Florenzi bas tanak na beku, mogla bi Roma hajrovat i Memiju, pa da nam za ovu godinu oni budu GS

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Jel sa Veležom u Međugorju igramo, i jel ima sanse za stream ?
- jaludovolimte
- Kontakt:
Bilo bi odlicno da ima strem.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
jaludovolimte je napisao/la:Igramo, bit ce stream. Kad je tekma, ukol'ko?
14h
hajde Medeni fali ti utakmica da se vratis u formu...moze MLS cekati malo

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
65. min
Haris Medunjanin ulazi umjesto Amira Hadziahmetovića, najvećeg talenta Premijer lige BiH, i vjerovatno, jednog od najboljih igrača lige
Edis Mulalić: Medunjanina sam uveo, kako bi se Amir što više odmorio za predstojeći meč kupa, ne zelimo rizikovati bilo kakvu povredu, uostalom, Medunjanin ga moze dostojno zamjeniti
Haris Medunjanin ulazi umjesto Amira Hadziahmetovića, najvećeg talenta Premijer lige BiH, i vjerovatno, jednog od najboljih igrača lige
Edis Mulalić: Medunjanina sam uveo, kako bi se Amir što više odmorio za predstojeći meč kupa, ne zelimo rizikovati bilo kakvu povredu, uostalom, Medunjanin ga moze dostojno zamjeniti
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
PipiDugaCarapa je napisao/la:65. min
Haris Medunjanin ulazi umjesto Amira Hadziahmetovića, najvećeg talenta Premijer lige BiH, i vjerovatno, jednog od najboljih igrača lige![]()
Edis Mulalić: Onaj... Pa vidite.... Onaj Medunjanina sam uveo, kako bi se Amir što više odmorio za predstojeći meč kupa, ne zelimo rizikovati bilo kakvu povredu, uostalom, Medunjanin ga moze dostojno zamjeniti
- LARSSONCHE
- Kontakt:

Ko ima blizu Lutriju BiH, nek igra preko 2,5 gola, kvota 1.7, a moze se probati vise golova prvo poluvrijeme 2,7
- amazon
- Kontakt:
Zanimljivo je bilo na pocetku ali sad vec postajes dosadan s tim glupostima. Odmori malo sta ti fali..MATORI je napisao/la:Bilmez si ti. Ovdje je riječ o fudbalu. Čini mi se.PipiDugaCarapa je napisao/la:Ko me još jednom citira da mi kaze, kako trebam pisati ovo ili ono, udarit ću mu tarabu ! Ne tjerajte me da naposlijetku, moja reakcija na sva vaša citiranja kao rezultat donese, komentarisanje apsolutno svega što nema ama baš nikakve veze sa fudbalom. Postoji opcija kojom ste u mogućnosti ignorisati me, ja Vas molim da je upotrijebite ! Koji bilmezi jbt..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Znaci jos Burekovic i Ugljesa pa idemo u Antaliju da zavrsimo pripreme, odigramo prijateljske a onda Siroki Brijeg i plavo proljece.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Da se ja pitam, dosta je bilo lijepih igrača,treba nam neko i ružan da ga žene ne okreću ko što su Uzelca..npr Kuyt,eno ga u feynoordu,moglo bi se štagod dogovorit 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jogeta onda dovest
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- LARSSONCHE
- Kontakt:
stream zelje samo za drugo poluvrijeme, prvo samo u snimku
Hvala jos jednom za prenos ss.ba.
Jel istina za ovu dvojicu?ugljesa je predobarElegant je napisao/la:Znaci jos Burekovic i Ugljesa pa idemo u Antaliju da zavrsimo pripreme, odigramo prijateljske a onda Siroki Brijeg i plavo proljece.
Jeste istina, samo ako uspiju dobiti čiste papire od svojih klubova.CARSON je napisao/la:Jel istina za ovu dvojicu?ugljesa je predobarElegant je napisao/la:Znaci jos Burekovic i Ugljesa pa idemo u Antaliju da zavrsimo pripreme, odigramo prijateljske a onda Siroki Brijeg i plavo proljece.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- amazon
- Kontakt:
Ugljesa ima povredu misicu ne znam da ce njega dovoditi..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Mangupe potpisuj

-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jel trebamo pratiti zvanicnu ?KrajPrice je napisao/la:Mangupe potpisuj![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.