Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jaludovolimte je napisao/la:Igramo, bit ce stream. Kad je tekma, ukol'ko?
PipiDugaCarapa je napisao/la:65. min
Haris Medunjanin ulazi umjesto Amira Hadziahmetovića, najvećeg talenta Premijer lige BiH, i vjerovatno, jednog od najboljih igrača lige![]()
Edis Mulalić: Onaj... Pa vidite.... Onaj Medunjanina sam uveo, kako bi se Amir što više odmorio za predstojeći meč kupa, ne zelimo rizikovati bilo kakvu povredu, uostalom, Medunjanin ga moze dostojno zamjeniti
Zanimljivo je bilo na pocetku ali sad vec postajes dosadan s tim glupostima. Odmori malo sta ti fali..MATORI je napisao/la:Bilmez si ti. Ovdje je riječ o fudbalu. Čini mi se.PipiDugaCarapa je napisao/la:Ko me još jednom citira da mi kaze, kako trebam pisati ovo ili ono, udarit ću mu tarabu ! Ne tjerajte me da naposlijetku, moja reakcija na sva vaša citiranja kao rezultat donese, komentarisanje apsolutno svega što nema ama baš nikakve veze sa fudbalom. Postoji opcija kojom ste u mogućnosti ignorisati me, ja Vas molim da je upotrijebite ! Koji bilmezi jbt..
Jel istina za ovu dvojicu?ugljesa je predobarElegant je napisao/la:Znaci jos Burekovic i Ugljesa pa idemo u Antaliju da zavrsimo pripreme, odigramo prijateljske a onda Siroki Brijeg i plavo proljece.
Jeste istina, samo ako uspiju dobiti čiste papire od svojih klubova.CARSON je napisao/la:Jel istina za ovu dvojicu?ugljesa je predobarElegant je napisao/la:Znaci jos Burekovic i Ugljesa pa idemo u Antaliju da zavrsimo pripreme, odigramo prijateljske a onda Siroki Brijeg i plavo proljece.
jel trebamo pratiti zvanicnu ?KrajPrice je napisao/la:Mangupe potpisuj![]()
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 37 gostiju.