FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo opusteno, prva je pripremna.. Ne branim nikoga nego me pomalo nestrpljenje nervira..Bosniacum Lilium je napisao/la:Kramar nije ni za Viteza, opet to ponavljam. Rustemovicu djecu prave ovi livadari
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Rekao bih Bulicu i Kramaru "nabijem vas na ku.rac", ali plasim se da bi to njima bio kompliment
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 29 jan 2016, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Svaki napad po desnoj strani, Veladžić i Kallasi su izgubili puno lopti.
(aka. simon )
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Kramar nije ni za Viteza, opet to ponavljam. Rustemovicu djecu prave ovi livadari
Rustemović uopšte nije na terenu.
Kramar za sada vidno najlošiji na terenu.
1946
- crozzer
- Kontakt:
Marko je dobar za sada...
Jemal i kalasi najbolji na terenu, veladzic se trudi al vidi se da mu treba snage projekat nije ni dotako loptu dosad
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Kramar nije ni za Viteza, opet to ponavljam. Rustemovicu djecu prave ovi livadari![]()
Rustemović uopšte nije na terenu.
Kramar za sada vidno najlošiji na terenu.
Navika, mislio sam na Berberovica
Koliko je lopti imao u svom posjedu a koliko je iskoristio, jedino što puno trči ostalo sto se realizacije tiče slabo.sonpenn je napisao/la:Kallasi do sad najbolji po mom misljenju.
(aka. simon )
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Bespotrebno pljuca na rustema.. Ustvari si mislio da je on od dzeme a dzemo jedan od boljih na terenu.. Sto je reci navika pljuvati pa kako god da se igra
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Cuj Kallasi najbolji haha pa ovdje se trenutno nezna koje gori.
Toliko je los da sam i ja mislio da je Rustemovic...MosaaRajvosa je napisao/la:Bespotrebno pljuca na rustema.. Ustvari si mislio da je on od dzeme a dzemo jedan od boljih na terenu.. Sto je reci navika pljuvati pa kako god da se igra
pa sta ste ocekivali danas, barcelonu da cete gledati ?
nista cudno u tome sto je utakmica negledljiva 
Pyro is not a crime !
Memara je napisao/la:Toliko je los da sam i ja mislio da je Rustemovic...MosaaRajvosa je napisao/la:Bespotrebno pljuca na rustema.. Ustvari si mislio da je on od dzeme a dzemo jedan od boljih na terenu.. Sto je reci navika pljuvati pa kako god da se igra
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tempo utakmice je baš onakav kakav treba biti kada se uzme u obzir da su pripreme tek pocele, pojedincima još uvijek nije jasno za šta služe ovakve utakmice, ovde je rezultat najmanje bitan.
(aka. simon )
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Memara je napisao/la:Toliko je los da sam i ja mislio da je Rustemovic...MosaaRajvosa je napisao/la:Bespotrebno pljuca na rustema.. Ustvari si mislio da je on od dzeme a dzemo jedan od boljih na terenu.. Sto je reci navika pljuvati pa kako god da se igra
Kramar
EDIT: Pavlovic
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 29 jan 2016, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
- crozzer
- Kontakt:
Bravo Pavlovicu, kakva odbrana 
Kramer skrivi slobodan udarac na 16 m pavlovic iz 90 vsdi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.