FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
eh to je to, zao mi je ovog Metaleghea ali sad ulazi Espirito Nobre,spremite se da budete napunjeni 
Pyro is not a crime !
Pošto ja pratim Metalleghe, prvo poluvrijeme je igrao skoro najbolji sastav, sad tek ulaze noviji igrači i oni što ne dobivaju priliku inače, tako da je ovo jedinstvena prilika da se Brazilci pokažu 
Dzemica najgori! Pavlovicu prolazna ocjena, ostalo u 5 grama. Pljuvaci, taj što ga pljujete je Dzemica, a ne Rustemovic. Fuj
Das Ist Walter
-
robertugrenovic
- Kontakt:
Momci,imali još negdje prijenos il je to to na ss.ba? Sve prekida i ne valja k..
Poslano sa mog D6603 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog D6603 koristeći Tapatalk
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nista licno.. Samo mrzim ovu kuknjazu na sve zivo..Memara je napisao/la:Opaaa haha pazi pritisak strucnjakMosaaRajvosa je napisao/la: Nosi i baljka i co kuci sto se mene tice.. Nek ti prave kucni budzet
Evo sad dulja opali jednu u oblake i odma kuknjava nastane
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Pavlović me pozitivno iznenadio, nisam pljuvao dosad po Kramaru ali je momak očigledno
Ahmo 
SARAJEVO
Svi smo mi Boki Pavlovic

Pavlovic - odlican
Kallasi - spor defanzivno, ofanzivno nista posebno. Djeluje kao da ima koji kg viska i igra na misice. Dobar za Premijer lige donekle a za evropske utakmice nikako
Mihojevic - dobar osim one jedne izgubljene lopte u 16m poslje koje je lako mogao biti gol
Kramar - los
Heric - mlad, neiskusan nije za ovih zadnjih 12 utakmica trenutno
Berberovic - solidan igra na iskustvo i moze pomoci dok nema boljih igraca. Mada ni on nije nista posebno
Radovac - vidi se da ima kvalitet samo ako se zeli izvuci maksimum uz njega idealne su formacije sa petoricom u sredini terena ( 4-5-1, 3-5-2 ). Tada njegov kvalitet dolazi do izrazaja ovako tesko.
Veladzic - trebao bi biti odlican igrac za par godina samo trenutno jos uvijek nije na dovoljnom nivou.
Duljevic - nista posebno samo zna se koliko on moze tako da to i nije bitno.
Krste - dobar trudi se samo ne moze nesto vise da uradi jer nema dovoljnu pomoc u sredini terena. Odnosno nema dominacije u sredini terena i dovoljno kvalitetnih lopti za napadace
Benko - los odnosno losiji od Krste samo znamo koliko moze kada je u top formi
Ocekujem puno bolju partiju u drugom poluvremenu i odlicne partije Brazilaca i Simeunovica koji su zeljni dokazivanja a ovaj protivnik ih ne moze zaustaviti. Posebno ne u drugom poluvremenu.
Kallasi - spor defanzivno, ofanzivno nista posebno. Djeluje kao da ima koji kg viska i igra na misice. Dobar za Premijer lige donekle a za evropske utakmice nikako
Mihojevic - dobar osim one jedne izgubljene lopte u 16m poslje koje je lako mogao biti gol
Kramar - los
Heric - mlad, neiskusan nije za ovih zadnjih 12 utakmica trenutno
Berberovic - solidan igra na iskustvo i moze pomoci dok nema boljih igraca. Mada ni on nije nista posebno
Radovac - vidi se da ima kvalitet samo ako se zeli izvuci maksimum uz njega idealne su formacije sa petoricom u sredini terena ( 4-5-1, 3-5-2 ). Tada njegov kvalitet dolazi do izrazaja ovako tesko.
Veladzic - trebao bi biti odlican igrac za par godina samo trenutno jos uvijek nije na dovoljnom nivou.
Duljevic - nista posebno samo zna se koliko on moze tako da to i nije bitno.
Krste - dobar trudi se samo ne moze nesto vise da uradi jer nema dovoljnu pomoc u sredini terena. Odnosno nema dominacije u sredini terena i dovoljno kvalitetnih lopti za napadace
Benko - los odnosno losiji od Krste samo znamo koliko moze kada je u top formi
Ocekujem puno bolju partiju u drugom poluvremenu i odlicne partije Brazilaca i Simeunovica koji su zeljni dokazivanja a ovaj protivnik ih ne moze zaustaviti. Posebno ne u drugom poluvremenu.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ljudi...prijateljska...nema u kost...trce li svi? Trude li se? Imaju li ideju? Rezultat je nebitan. Gledajte tekmu kao takvu.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
[quote="kenanbrajic"]Ljudi...prijateljska...nema u kost...trce li svi? Trude li se? Imaju li ideju? Rezultat je nebitan. Gledajte tekmu kao takvu.

Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ja strucnjaka boze dragi 
Ako ste tako yebeni strucnjaci, valjda treba da znate da poslije fizickih priprema, noge su teske i da igraci ne mogu dati ni 50% onoga sto mogu pruziti..
Ovo je tempiranje forme
Ne kontam sta ste ocekivali? 5:0 da se vodi?
Ovde je bitno samo da se pljuje...
Ako ste tako yebeni strucnjaci, valjda treba da znate da poslije fizickih priprema, noge su teske i da igraci ne mogu dati ni 50% onoga sto mogu pruziti..
Ovo je tempiranje forme
Ne kontam sta ste ocekivali? 5:0 da se vodi?
Ovde je bitno samo da se pljuje...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel mislizi da je nekome stalo od ovih igraca do ove tekme?Svi se cuvaju neke povrede da sebi ne sjebu ostatak priprema,kad budu imali zdrav teren u antaliji onda im sudite
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ma ide pljuvanje, to je najlakse...
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- crozzer
- Kontakt:
crozzer je napisao/la:Znaci drugo poluvrijeme očekujemo:
Plakalo, Kadušić, Kovacevic, Barbarić, Bekic, Simeunovic, Rustemovic, Reis, Okic, Bekic, Cesar
Kakva kuknjava druze, pa ovo je ocajno. Jedino pohvale Pavlovicu zbog kojeg i dalje stoji 0-0. Ne znam sta gledas ali mi dva dodavanja ne mozemo sastaviti.MosaaRajvosa je napisao/la:Nista licno.. Samo mrzim ovu kuknjazu na sve zivo..Memara je napisao/la:Opaaa haha pazi pritisak strucnjakMosaaRajvosa je napisao/la: Nosi i baljka i co kuci sto se mene tice.. Nek ti prave kucni budzet
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- crozzer
- Kontakt:
Što ove dijagonale dobro idu za sad 
idemooo
idemooo
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Brate nije ovo Zrinjski, ovo je pripremna utakmica i to prva..Memara je napisao/la:Kakva kuknjava druze, pa ovo je ocajno. Jedino pohvale Pavlovicu zbog kojeg i dalje stoji 0-0. Ne znam sta gledas ali mi dva dodavanja ne mozemo sastaviti.MosaaRajvosa je napisao/la:Nista licno.. Samo mrzim ovu kuknjazu na sve zivo..Memara je napisao/la: Opaaa haha pazi pritisak strucnjak
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
OVo je prvi put da je prošla ona Ješina uigrana akcija iz slobodnjaka.
Osjetno smo bolji u drugom poluvremenu, vjerovatno iam i do toga što su ovima izašli neki iz prvih 11, ali bi ovde komotno moglo biti trpanja ako ovih 11 pritisne
Osjetno smo bolji u drugom poluvremenu, vjerovatno iam i do toga što su ovima izašli neki iz prvih 11, ali bi ovde komotno moglo biti trpanja ako ovih 11 pritisne
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], laznokrilo, OzmoodPinglewood i 11 gostiju.