Suljo care, daj slikaj nam to da vidimoSuljo20002 je napisao/la:Kostic govori za Avaz kako je vjerovatno zatvoren prelazni rok ali ako u BL osvojimo 3 boda moze garantovati titulu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da bi uzmemo jedno 7 bodova u prva tri kola,
Omi nek se kolju medjusobno
Omi nek se kolju medjusobno
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Najbitnije mi je da moja ekipa igra dobro i da pobjeđuje, te da se ne osvrćemo na rezultate protivnika, kaže Musemić.
Nisam Suljo al' mogu dat slikuChinaglia je napisao/la:Suljo care, daj slikaj nam to da vidimoSuljo20002 je napisao/la:Kostic govori za Avaz kako je vjerovatno zatvoren prelazni rok ali ako u BL osvojimo 3 boda moze garantovati titulu

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Još malo iz Sporta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Daj Husrefe Djelmica molim te covjek ce valjat i defanzivno..lik moze igrat i na Zebinom mjestu nedo bog kartona..daj Husrefeeeee ne **** nas 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo vi spominjite Djelmica pa sutra kada ode u drugu ekipu vi sutite onda dok nas par bombarduje citav forum. 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jaarane to su nase zelje a ne i Husrefova.doveli bi mi svakog da Hus kaze da mu treba...covjek rekao sta mu treba i to je to..ovdje su se zelje iznosile kojekakve , sa nekima se vjerovatno i razgovaralo, ali vec je receno da nas niko nece ucjenjivati traziti mjesto u ekipi i traziti pare..Jasmin Mesanovic ti je cist promjer..hoce da igra jer je mlad zeli se prodat vani, ali pored Ahmeta mu garancije nema ..sjesi care bori se da izbacis Veselinovica iz postave ako hkces ako neces zdravo...to je to jednostavno nedamo se vise zajebavat..ima tu i puno pozitive i ako nismo doveli mnogo...samo bi nam Djelmic jos legaotuzlak1987 je napisao/la:Samo vi spominjite Djelmica pa sutra kada ode u drugu ekipu vi sutite onda dok nas par bombarduje citav forum.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trebamo sacekati do ponedjeljka ja mislim da je to zadnji rok za dolazak igraca na Tusanj ocekujem tog poluspica al ne vjerujem da ce vise iko doci...
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma ne znam ali ako imamo priliku dovest Djelmica zasto ne..ipak kazem lik moze igrat na Zebinom mjestu, odlicno je krilo koji daje golove, navacuje i igra odlicnu odbranu ..sa njegovim dolaskom rjesili bi haman dvije pozicije nedo bog kartona, a uz to bi valjalo i Efendicu sigurno da bi mu pomoglo
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Njemu je ugovor do 31.-og pa vidjećemo, i meni nešto govori da bi mogao doći, al da ne baksuziramo ko sve ove do sad što smo htjeli. Husref izgleda baš ne blefira, što je rekao tako je i bilo tako da ne treba previše očekivati, al ljudski se nadati.
Ako ne dođe, ne raspravljajte se bezveze s drugim forumasima, on je naša želja, a ne Husrefova.
Ako ne dođe, ne raspravljajte se bezveze s drugim forumasima, on je naša želja, a ne Husrefova.
Kada vidim neke komentare na netu da sam Azmir,tacno bi rasformirao sve i poslao u pm.
Sad se traze objasnjenja od predsjednika zasto je ovako odradjen prelazni rok.
Tacno smo stoka ba.
Tacno smo stoka ba.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hababaab ojjj bozeee gdje to citas daj mi da vidimAgamemnon je napisao/la:Kada vidim neke komentare na netu da sam Azmir,tacno bi rasformirao sve i poslao u pm.
Tacno smo stoka ba.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ahmetović nam se mora čuvat u BL žutog kartona inače neće imat ko dat gol iz igre protiv Radnika 
Na fcb na nasoj stranici u komentarima.SaltCityAttack je napisao/la:Hababaab ojjj bozeee gdje to citas daj mi da vidimAgamemnon je napisao/la:Kada vidim neke komentare na netu da sam Azmir,tacno bi rasformirao sve i poslao u pm.
Tacno smo stoka ba.
Cekamo kaze sada da se predsjednik izjasni.
Mazda je kaze prelazni rok namjerno ovako uradjen idemo na EL za lp treba puno ulagat
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 29 jan 2016, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Probisvjet
- Kontakt:
Nadam se da Djelmic nece doci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Takvi bi se žalili i na titulu jer nije bez poraza uzeta. A predsjednik jedva čeka da njima podnese račune ...cccccccccc.
- Probisvjet
- Kontakt:
Neki su navikli da nikada ne budu nicim zadovoljni. Ovaj stadij na kojem je nasa Sloboda treba biti prezadovoljan. I vise nego zadovoljan.kadtrebaglasan je napisao/la:Takvi bi se žalili i na titulu jer nije bez poraza uzeta. A predsjednik jedva čeka da njima podnese račune ...cccccccccc.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kaže se seljo,a Mulalićeva se supruga zove Elvira.Suljo20002 je napisao/la:Mislis da nam nece Radnik i Zeljo uzet bodove na TusnjuChinaglia je napisao/la:mi ako preživimo BL i Vitez, titula je u Tuzli
Ja volim FK Tuzla City
sloboda72 je napisao/la:Kaže se seljo,a Mulalićeva se supruga zove Elvira.Suljo20002 je napisao/la:Mislis da nam nece Radnik i Zeljo uzet bodove na TusnjuChinaglia je napisao/la:mi ako preživimo BL i Vitez, titula je u Tuzli
Pa kralju
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.