FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ljudi jedino što znam da imamo beton ekipu i biće pravo teško sastaviti prvih 11, jedino što se zna su Pavlović, Barba, Kova i Emerson 
Mosa RajvoSa
pa realno 10 puta bolja igra nego u prvom, ali naravno i dalje ima mjesta za napredak jer se vidi da jos nismo na nivou na kojem sigurno mozemo biti, Deni kao i Reis bi mogli biti odlicna pojacanja, i moram da kazem da je Rustemovic zvijer, strasno koliko je spreman i steta je sto nemamo kakvog klasnog kreatora jer bi on daleko vise bio koristan za ekipu kao klasicni defanzivni vezni
Pyro is not a crime !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Koja nam je sledeca tekma?
Jesam ih pozelio gledat majko mila, jedva cekam Mostar
Jesam ih pozelio gledat majko mila, jedva cekam Mostar
ZZ
- muhamedhulk
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:Slijedi pisanje po sirotinji
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Okic je solidan ali za napadaca i to kada je u vrhunskoj formi znaci da igra svaku utakmicu i podize formu. A ovako se kao i Krste trosi na neprirodnoj poziciji na krilu. Tesko ce se on u ovom timu naigrati kao i Krste koji je trenutno u nesto boljoj formi samo dzabe. Simeunovic je odlican na krilu i nudi nesto novo jer je covjek pravo krilo ( ima brzinu, igru 1 na 1, asistencije ) i to mu je najbolja pozicija a Cesar ce sigurno dobijati svoje sanse uz najvjerovatnije Benku u napadu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 jan 2016, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
miden je napisao/la:Rustemovic jede malu djecu, pljuvaci u rupama.
@ajax fudbal je surov.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Onu koju su mu napravili u Listici zadnji put ?miden je napisao/la:Rustemovic jede malu djecu, pljuvaci u rupama.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Samo lagano, prva je pripremna.. Vidi se da cr deni i reis biti pojacanja..
Samo nek su se i pljuvaci usutili bar malo..
Samo nek su se i pljuvaci usutili bar malo..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Al Deni je mackaa 
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Mislim smijesno je Dzemu ili Radovca stavljati u kontekst sa Rustemovicem ovako spremnim, dovedite nam kreatora i imamo beton sredinu
Pyro is not a crime !
Amer Bekić ZVIJER
Ja sam zadovoljan sa Cezarom i Reisom, siguran sam da će unaprijediti našu igru
Almir Bekić također dobar, Simeunović
Ja bih samo Dulju umjesto Okića stavio u ovu postavu i to je najbolje zasad sto imamo. Treba znati da su igračima noge teške i da će vremenom igra biti brža.
Ja sam zadovoljan sa Cezarom i Reisom, siguran sam da će unaprijediti našu igru
Almir Bekić također dobar, Simeunović
Ja bih samo Dulju umjesto Okića stavio u ovu postavu i to je najbolje zasad sto imamo. Treba znati da su igračima noge teške i da će vremenom igra biti brža.
SARAJEVO
Brazilac klasicni brazilac jel, dobar tehnicar ima fudbal u malom prstu a s druge strane cini se slab sa fizickom spremom, medjutim pripremice njega Ješa do Zrinje. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Okić i Krle imaju konkurenciju do neba tešku jel tako , a na krilima su teško upotrebljivi tu pogotovo mislim na njihov defanzivni učinak , pa najgoru utakmicu sezone smo odigrali kad su njih dvojica počeli u Travniku ....
Deni otac krilo
Reis Emerson bi bio mnogo korisniji kao 10ka ali i ovako je bolji od projekta i vječnog talenta
ps. kojeg je ono našeg neki hadalj skršio sad pred kraj utakmice
Deni otac krilo
Reis Emerson bi bio mnogo korisniji kao 10ka ali i ovako je bolji od projekta i vječnog talenta
ps. kojeg je ono našeg neki hadalj skršio sad pred kraj utakmice
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja sam prvi kritikovao Krstu prije ovdje poslje one derbi utakmice i njegove setnje po terenu. Samo sada mi ga je malo zao jer se vidi da se trudi vise nego prije. Vise trci a kvalitet igracki on ima. Previse je to napadaca ali eto. Da je umjesto jednog napadaca neki vrhunski stoper ili bek vise bi valjalo. Ali bas vrhunski kao naprimjer Barbaric. Mogla se ovdje napraviti dva tima i to sa dvojicom napadaca mada svi igraju sa jednim ( Benko, Cesar, Bekic, Krste ).Bolanos je napisao/la: @ajax fudbal je surov.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 jan 2016, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Nije loše, još treba dosta stvari da se odradi i da se još uigraju, al sasvim ok za prvu tekmu. 
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
THEC je napisao/la:Mislim smijesno je Dzemu ili Radovca stavljati u kontekst sa Rustemovicem ovako spremnim, dovedite nam kreatora i imamo beton sredinu
Sto ce ti kreator pored Reisa,kad igramo 4-4-2.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Tito sve igra,i na štopera,lijevi bek,desno i lijevo krilo,zadnji vezni,centralni hahahhahah
Deni profesor.
Deni profesor.
Sabrine mi moje!
Po vidjenom prvih 11 na proljece:
Plakalo - Al.Bekic, Barbaric, Kovacevic, Kadusic - Rustemovic, Reis, Duljevic, Simeunovic - Am.Bekic, Benko
U Mostaru Krste umjesto Dulje.
Plakalo - Al.Bekic, Barbaric, Kovacevic, Kadusic - Rustemovic, Reis, Duljevic, Simeunovic - Am.Bekic, Benko
U Mostaru Krste umjesto Dulje.
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 29 jan 2016, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
zato sto mislim da je nerealno igrati svaku utakmicu sa dva napadaca, pogotov u Mostaru recimo, previse je to ofanzivno a i sam Reis ce doci vise do izrazaja u formaciji sa jednim napadacem gdje ce on igrati ofanzivnog veznog, danas se dosta recimo vracao nazad sto u formaciji sa jednim napadacem nece moratiMajkl je napisao/la:THEC je napisao/la:Mislim smijesno je Dzemu ili Radovca stavljati u kontekst sa Rustemovicem ovako spremnim, dovedite nam kreatora i imamo beton sredinu
Sto ce ti kreator pored Reisa,kad igramo 4-4-2.
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 29 jan 2016, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac i 14 gostiju.