FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Haase
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Haase » 29 jan 2016, 14:57

UltraSA je napisao/la:Po vidjenom prvih 11 na proljece:
Plakalo - Al.Bekic, Barbaric, Kovacevic, Kadusic - Rustemovic, Reis, Duljevic, Simeunovic - Am.Bekic, Benko
:tokralju:
(aka. simon )

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 jan 2016, 14:57

Ne treba zuriti sa najavama, ali se cini da ce poslije danasnje utakmice vladati dosta drugacija atmosfera. Apatija i depresija bi vrlo brzo mogla biti zamijenjena euforijom. Nije ni to dobro, ali sta ces takvi smo. :mrgreen:

Danas se dobro pokazali igraci koje cesto volimo osporavati, a novi igraci koje smo pozurili proglasiti promasajima pokazuju drugaciju sliku. Dakle, Reis, Deni i Pavlovic su bili pravo osvjezenje. Zatim Bekic i Rustemovic podizu igru na nivo vise. Izgleda da nam napadaci trenutno najvise kaskaju, niko se nije posebno pokazao.

Ovaj dio priprema je uvijek fokusiran na fizicku snagu, tako da i igraci u utakmicama osjete taj umor, odnosno kako se cesto kaze "teske noge." Na terenima u Turskoj ce se ovo jos bolje iskristalisati i cini se da cemo vrlo brzo znati pocetnih 11. Sve u svemu, izgleda da se na pripremama odlicno radi. :thumbup:
#divovi

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jan 2016, 14:58

Pa od Denia svakako mozes samo ocekivati da nastavi gdje je stao. Bio je prvo krilo ove lige, plasio sam se da ga je ono neigranje unistilo psihicki, ali izgleda da nije i bice pojacanje.

Emersona barem spremiti za 45 minuta, espirito nobre, dobar tehnicar, valjat ce :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 jan 2016, 14:59

Ko ce igrati sa Amerom u napadu? :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 jan 2016, 15:01

Pavlovic, Amer Bekic, Rustemovic i Barbaric - odlicni.
Deni i Kovacevic jako dobri.
Duljevic ce proigrati kada to bude najpotrebnije tako da to nije problem.

Napad fenomenalan. Golman prema ovome odlican. Krila dobra a potencijalno odlicno kada i Duljevic proigra. Zadnja linija djeluje pomalo nesigurno a ni sredina terena nije nesto.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 jan 2016, 15:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 29 jan 2016, 15:02

zagorski je napisao/la:Ko ce igrati sa Amerom u napadu? :D
Leon tata.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 jan 2016, 15:02

Nakon patnje u prvom poluvremenu, drugo je bilo za uživati. Bez treptaja sam odgledao. :thumbup:

Iz prvih 45 minuta po meni niko nije vrijedan spomena, niko nije zaslužio nikakvu pohvalu, osim Pavlovića ustvari, a jedini koji se baš isticao ali u negativnom smislu je bio Kramar. Očajan je bio, zaista.

Drugo poluvrijeme, kao što rekoh, uživancija. :hmmmm:

First of all, da se primijetiti da kada god se na forumu napiše neki post poput ovoga;
ZeroStyle je napisao/la:Ko Amera Bekica smatra ozbiljnim i dobrim igracem nek se ubije.
brat hladno izdominira i, nek' se ne naljuti niko, posere usta onim koji su to isto pisali. :wave:

Amere, doktore, ljubi te brat, samo tako nastavi! :bow: Čim je došao pravi trener ono što je trebao je i prepoznao, hvala Bogu da se sada on pita. Nije džaba Zukanović napisao ko će igrati u napadau :njanjanja:

Plakalo bez posla, Kova i "Barbi" ok, Kadušić ok,
Almir Bekić konstantno pokazuje kako treba da izgleda pravi bek u modernom fudbalu! :tokralju:
Rustem - bravo majstore, ljubi brat i tebe, ali nemaš mjesta na avataru pored mog i tvog druga, ti si svoje ispucao. :kafa: :thumbup:
Emerson - Čini se da bi upravo on mogao biti ono što tražimo, prevaga na sredini. Danas je to dobro izgledalo, vidjećemo kako će protiv jačih protivnika, ali me kilaža brine... :hmmmmm:
Deni - Bravo majstore! :tokralju: Fantastična partija. Brzina :tokralju: :tokralju: :tokralju: Samo nastavi majstore, nemoj razočarati raju koja te branila ovde kad si došao. :kafa: Nisam očekivao baš odmah ovakve partije, vidio sam te kao odličnu zamjenu za eventualno novo pojačanje na krilu koje bi bilo neki level iznad, ali si me danas, bar za sada, oduševio i već se guraš i u prvih 11. :thumbup:
Okić - najgori danas, riješio bih ga se ja što prije.
Cesar - Ni tamo ni vamo, nemam još formirano mišljenje o njemu.

I za kraj, šta reći nego - AMER BEKIĆ!!! :bow: :tokralju: :ljepota: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
1946

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 jan 2016, 15:06

AdiFKS je napisao/la:Daj ljubi vas brat, da napisete REALAN post kakav izvjestaj...za nas pacenike koji smo na poslu.
Prvo lose, nista, nula, Radovac i Dzemo ne mogu drzati sredinu, puno je to bolje kad igra Rustemovic Emerson, isto krila Deni odlican, Mihaojevic i Kramar beze odigrali, Barba i Kova puni bolji, Reis nije los, ali treba raditi na fizickoj spremi, vjerujem da ce biti spreman kad prodju pripreme, Cezara nije nesto puno imao lopti u nogama, Kadusic bolji od Kallasia iako se borio.
Kramar onako, ali ne treba suditi na prvu, vidjecemo jos
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jan 2016, 15:09

Ovakav Amer Bekic, meni to i nije neko iznenadjenje. Momak ubire plodove svoga truda, zalaganja, sabura :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2016, 15:09

Sljedeca sa Citlukom :njanjanja:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 29 jan 2016, 15:09

Ovo je po meni idealnih 11 samo na osnovu danas pokazanog: Pavlovic;
Kalasi,Kovacevic,Barbaric,Al.Bekic;
Rustemivic, Reis, Duljevic, Simeunovic; u spicu Cezar ,Bekic
Mosa RajvoSa

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 29 jan 2016, 15:09

Amer Bekic ce uskoro novi ugovor potpisati.ja mislim prije utakmice u Mostaru.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 jan 2016, 15:10

[youtube][/youtube]

Deni na 1:53 :D
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 jan 2016, 15:11

pitarlOOk je napisao/la:Ovo je po meni idealnih 11 samo na osnovu danas pokazanog: Pavlovic;
Kalasi,Kovacevic,Barbaric,Al.Bekic;
Rustemivic, Reis, Duljevic, Simeunovic; u spicu Cezar ,Bekic
mali Kadusic je po meni bolja opcija od Kallasija al svakako vjerujem da ce ih Jesa rotirati
Pyro is not a crime !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 jan 2016, 15:13

Zukanovic je napisao/la:Amer Bekic ce uskoro novi ugovor potpisati.ja mislim prije utakmice u Mostaru.
:bow:
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 jan 2016, 15:13

THEC je napisao/la:pa realno 10 puta bolja igra nego u prvom, ali naravno i dalje ima mjesta za napredak jer se vidi da jos nismo na nivou na kojem sigurno mozemo biti, Deni kao i Reis bi mogli biti odlicna pojacanja, i moram da kazem da je Rustemovic zvijer, strasno koliko je spreman i steta je sto nemamo kakvog klasnog kreatora jer bi on daleko vise bio koristan za ekipu kao klasicni defanzivni vezni
Rustemovic bi bio odlican u 3-5-2 ili 4-5-1 uz Emersona i jos jednog centralnog veznog ( Radovac, Kova ) i tu bi mogao da radi samo defanzivne zadatke. Samo nema nista od toga jer gubis jednog napadaca a i ovako ih je previse cak i kada igras sa dvojicom. Jer dvojica od trojice Cesar, Bekic i Krste ne mogu poceti utakmicu. Ako uzmemo da bi Benko trebao biti starter.

High

Post Postao/la High » 29 jan 2016, 15:13

Amer se ne smije pljuvati! :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2016, 15:14

Protiv Citluka bi trebali ubaciti Krajisnika pa da vidimo ako mali sta zna, drugo poluvrijeme danas odlicno iako nisam mogao gledati :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 jan 2016, 15:15

Da se ne zaboravi Okić odron
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 jan 2016, 15:15

Ajax je napisao/la:
THEC je napisao/la:pa realno 10 puta bolja igra nego u prvom, ali naravno i dalje ima mjesta za napredak jer se vidi da jos nismo na nivou na kojem sigurno mozemo biti, Deni kao i Reis bi mogli biti odlicna pojacanja, i moram da kazem da je Rustemovic zvijer, strasno koliko je spreman i steta je sto nemamo kakvog klasnog kreatora jer bi on daleko vise bio koristan za ekipu kao klasicni defanzivni vezni
Rustemovic bi bio odlican u 3-5-2 ili 4-5-1 uz Emersona i jos jednog centralnog veznog ( Radovac, Kova ) i tu bi mogao da radi samo defanzivne zadatke. Samo nema nista od toga jer gubis jednog napadaca a i ovako ih je previse cak i kada igras sa dvojicom. Jer dvojica od trojice Cesar, Bekic i Krste ne mogu poceti utakmicu. Ako uzmemo da bi Benko trebao biti starter.
ma vidi i ja bih najradije da igramo sa dva napadaca jer je i samim napadacima tako lakse jer jedan moze da razvlaci odbranu i tako otvara prostor drugom, no pitam se da li ce Jesa bas imati tolika muda pa u mostaru na derbiju ili u tuzli da izadje sa dva napadaca...ako cemo tako igrati kreator nam ne treba, to neka bude Reis, no ako necemo tako igrati onda nam treba jos jedan vezni, sto se napadaca tice nazalost znam da ih ima previse, pa mozda se zato i ganja da se proda Krste ili Benko, a i ovakav Amer Bekic moze za ne daj Boze odigrati na krilu kvalitetnije od Sevke ili Krste jer je dosta brzi
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot] i 9 gostiju.