Otkud vi da trenirate u nasem kampu?Pappy je napisao/la:U kampu Sarajeva.narodniheroj je napisao/la:Drug, kakav Butmir spominješ ? Na kojem terenu u Butmiru ste trenirali ?Pappy je napisao/la:Danas prvi trening u Butmiru, igralo se između sebe. Došlo je nekih novih igrača. Od onih što su bili na probi, i juče igrali utakmicu, nikoga danas.
FK Slavija
Re: RE: Re: FK Slavija
Re: Odg: RE: Re: FK Slavija
Fino, fino, najprece je kod komsijePappy je napisao/la:U kampu Sarajeva.narodniheroj je napisao/la:Drug, kakav Butmir spominješ ? Na kojem terenu u Butmiru ste trenirali ?Pappy je napisao/la:Danas prvi trening u Butmiru, igralo se između sebe. Došlo je nekih novih igrača. Od onih što su bili na probi, i juče igrali utakmicu, nikoga danas.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: RE: Re: FK Slavija
Je l' zabranjeno ?19FKS46 je napisao/la:Otkud vi da trenirate u nasem kampu?Pappy je napisao/la:U kampu Sarajeva.narodniheroj je napisao/la: Drug, kakav Butmir spominješ ? Na kojem terenu u Butmiru ste trenirali ?
Pa morate komšijama pomoć jbm mu mater, toliko puta smo valjali.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Slavija
Koliko platite, toliko pomognemoPappy je napisao/la:Je l' zabranjeno ?19FKS46 je napisao/la:Otkud vi da trenirate u nasem kampu?Pappy je napisao/la: U kampu Sarajeva.![]()
Pa morate komšijama pomoć jbm mu mater, toliko puta smo valjali.
Re: FK Slavija
Armin Tanković na probi, nekadašnji mladi reprezentativac, Almir Pliska danas stigao na trening za koji dan će se znati. Još neka imena će tu biti.
Pliska je prevara od igraca, bio je u gradaccu zadnju polusezonu, nista nije pokazao vjeruj miPappy je napisao/la:Armin Tanković na probi, nekadašnji mladi reprezentativac, Almir Pliska danas stigao na trening za koji dan će se znati. Još neka imena će tu biti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Znam da nisu bili pretjerano tužni zbog njegovog odlaska. Al' jbg. Svako može doći da pokaže šta zna. Procjena ovog trenera je da nam trebaju 1 ili 2 napadača. Ja mislim suprotno. Imamo već sada jednog iskusnog, jednog u najboljim godinama, i dvojicu mlađih. Ako planira 4-4-2 onda ćemo jednog dovesti, ali koji god dođe mislim da neće imati veliku minutažu.esprit24 je napisao/la:Pliska je prevara od igraca, bio je u gradaccu zadnju polusezonu, nista nije pokazao vjeruj miPappy je napisao/la:Armin Tanković na probi, nekadašnji mladi reprezentativac, Almir Pliska danas stigao na trening za koji dan će se znati. Još neka imena će tu biti.
E cuj Pliska i neki Tankovic pa radije daj pet momaka iz Famosa da njih probamo a ne neke odpadke....evo citam jos nema Vejinovica to mi se bas nimalo ne dopada ali mi se svidja vijest da je Pape tu sa ekipom steta sto mu nije to upalilo u Estoniji ali Slaviji ce sigurno valjati na poziciji stopera jer je bas dobar igrac...Ako ce im ovo biti pojacanja za nastavak sezone onda nula bodova ocekivao sam bolja imena ja licno uopste nevjerujem u ove momke sto ih dovode raznorazni nazovi menadzeri na probe...bolje uzeti jednog ili dvojcu provjerenih igraca na pozicijama gdje si deficitaran i pokrij se po usima nego probavati raznorazne likove ciji je kvalitet rekla-kazala...
Samo polako...
Strpljenje je vrlina strpljivih.
Strpljenje je vrlina strpljivih.
Samo lagano i opusteno...ali me stvarno ovo nervira daj sansu evo lupam 5 ili mozda 3-ci momaka iz Famosa pa vidi sa cim momci raspolazu jer su vecinom to sve Slavijini igraci a ne neki tamo ga vamo ga neki likovi...
Ma nesumnjam ja da ce oni dobro odraditi prelazni rok samo kad vidim da probavaju i Kurtu i Murtu pa probaj i ove momke...mozda nemaju kvalitet ali bar si mu dao sansu da proba da vidi gdje se nalazi u odnosu na prvotimce i zacepio si usta svima koji kazu da si ih nepravedno zapostavio..
Ma sve ce to biti lagano i opusteno....
Ma nesumnjam ja da ce oni dobro odraditi prelazni rok samo kad vidim da probavaju i Kurtu i Murtu pa probaj i ove momke...mozda nemaju kvalitet ali bar si mu dao sansu da proba da vidi gdje se nalazi u odnosu na prvotimce i zacepio si usta svima koji kazu da si ih nepravedno zapostavio..
Ma sve ce to biti lagano i opusteno....
Dario Purić zvanično stigao.
Armin Tanković između nas i Čelika bira. Koliko imam informacije. Ne znam, što se mene tiče može i do Zenice.
Ako dođe nama dobrodošao. Nemanja Bošković bi takođe trebao potpisati, to je inače brat Darka Boškovića što igra za Mladost.
Ukratko dosao Krmar,Puric,Papaz a vjerovatno potpisuju Pliska,Boskovic i ovaj Tankovic sto ima opciju da bira...
@Pappy znas li sta je sa Oglecevcem gdje je on sad posto je razduzio Celikovu opremu...i on i Pigi su libero cini mi se..onako cisto informativno...
@Pappy znas li sta je sa Oglecevcem gdje je on sad posto je razduzio Celikovu opremu...i on i Pigi su libero cini mi se..onako cisto informativno...
Nigdje još. Traže klub.
Almir Pliska zvanicno.
Kakva je situacija sa Vejinovicem jel dosao i postoji li mogucnost da se mali Lalovic zadrzi dat mu ugovor ponuditi mu nesto mali bi mogao izrasti u bas dobrog igraca....postoji li i promil sanse da dodje nas bivsi igrac sto ga je Ceko najavljivao..
Dino Hasković najvjerovatnije u Gošku.
Sutra prijateljska sa Bosnom u Visokom. Stojanović i Radović će vjerovatno negdje na pozajmicu.
Nikola Radović raskinuo ugovor.
Ako sam ja dobro upratio napustili su ekipu Pervan,Bilic,Lalovic,Radovic,Crnomarkovic,Stojanovic,Haskovic,Sindzic,Dzip,Rovcanin i Jovanovic a dosli Puric,Papaz,Krmar,Boskovic i Pliska...Od ovih igraca koji su otisli jedino malo vecu minutazu je imao Rovac a meni licno je najvise zao malog Lalovica mada je on jos uvjek pod ugovorom sa Slavijom a Radu i Stojanovica bi volio ako nista bar vidjeti u dresu Famosa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.