Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Tuzlak04
-
Kontakt:
sloboda72 je napisao/la:Suljo20002 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:mi ako preživimo BL i Vitez, titula je u Tuzli

Mislis da nam nece Radnik i
Zeljo uzet bodove na Tusnju
Kaže se seljo,a Mulalićeva se supruga zove Elvira.
Frajer uhodi tuđe žene
Stalker(u)
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 29 jan 2016, 18:04
Probisvjet je napisao/la:Nadam se da Djelmic nece doci.
Zasto ? na dvije pozicije igra i treba nam desno krilo koji daje golove, centrira dobro i uz to dobre paspve daje..njegovim dolaskom ja bi bio zadovoljan
Zadnja izmjena:
SaltCityAttack, dana/u 29 jan 2016, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Aerials
- Interni moderator
-
Kontakt:
Ma sigurno je ovo izjavio u fazonu obrnute psihologije

-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 29 jan 2016, 18:09
Agamemnon je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Kada vidim neke komentare na netu da sam Azmir,tacno bi rasformirao sve i poslao u pm.
Sad se traze objasnjenja od predsjednika zasto je ovako odradjen prelazni rok.
Tacno smo stoka ba.
Hababaab ojjj bozeee gdje to citas daj mi da vidim
Na fcb na nasoj stranici u komentarima.
Cekamo kaze sada da se predsjednik izjasni.
Mazda je kaze prelazni rok namjerno ovako uradjen idemo na EL za lp treba puno ulagat

Ja nigdje ne mogu da vidim de mi posalji link na fb..vidim onaj istok istok nesto pisao ali nista lose
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Skver
-
Kontakt:
Husref ne mijenja tim koji pobjedjuje, sto bi ista mijenjao ono sto su stekli teskim radom, zasto bi kvario harmoniju u ekipi.....Uvijek ce biti onih koji ce biti necim nezadovoljni....Svaki iole dobar trener ne bi mijenjao nista u ekipi koja je na prvom mjestu. Pokazalo se da imamo i dobru klupu koju smo jos vise pojacali sto sa igracima sto sa kondicionim trenerom, ja se nadam jos boljim rezultatima nego sto smo imali na jesen, a i sam raspored nam je bolji nego sto smo imali u jesenjem dijelu. Samo budala bi nesto mijenjala, ako neko misli da su se druge ekipe pojacale, debelo se varaju, oni su samo doveli igraca koji tek trebaju da se uigraju i pokazu da li su pojacanja ili samo prinove. Ovo sto su uradili Sarajevo a pogotovo Zeljo mi nema nikakve logike, a niti imaju trenere tog kapaciteta da sve to posloze. Po meni jedino Zrinjski bi mogao biti jaci nego sto je bio, ali ni to niko ne moze garantovati.
-
VelikiKemo
-
Kontakt:
Postao/la VelikiKemo » 29 jan 2016, 18:25
Skver je napisao/la:Husref ne mijenja tim koji pobjedjuje, sto bi ista mijenjao ono sto su stekli teskim radom, zasto bi kvario harmoniju u ekipi.....Uvijek ce biti onih koji ce biti necim nezadovoljni....Svaki iole dobar trener ne bi mijenjao nista u ekipi koja je na prvom mjestu. Pokazalo se da imamo i dobru klupu koju smo jos vise pojacali sto sa igracima sto sa kondicionim trenerom, ja se nadam jos boljim rezultatima nego sto smo imali na jesen, a i sam raspored nam je bolji nego sto smo imali u jesenjem dijelu. Samo budala bi nesto mijenjala, ako neko misli da su se druge ekipe pojacale, debelo se varaju, oni su samo doveli igraca koji tek trebaju da se uigraju i pokazu da li su pojacanja ili samo prinove. Ovo sto su uradili Sarajevo a pogotovo Zeljo mi nema nikakve logike, a niti imaju trenere tog kapaciteta da sve to posloze. Po meni jedino Zrinjski bi mogao biti jaci nego sto je bio, ali ni to niko ne moze garantovati.
+1
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
Agamemnon
-
Kontakt:
Pa eto Dado rekao je momak puno toga.
Ne vidjeh nigdje da pise super predsjednice,reprogram pred potpisom,prvi put kako znam za sebe NIKO nije napustio klub samoincijativno.i td da ne nabrajamo.
Nevalja nista niko svi boze bolji od nas,sad jos ljudi hoce da se predsjednik ocituje povodom prelaznog roka. ..
A sta ce nam trener,kada mi bolje znamo.
Uostalom daj ti nama pojacanja ne bitno koliko kosta i ko ce to da plati.
Toliko je drugih pozitivnih stvari ljudi se uhvatili pojacanja pa pojacanja.
Pa valjda trener zna bolje od nas sviju.
Pregovarali smo sa pregrst igraca doveli dvojicu.
Ljudi se precjenjuju jbt.
Pristali su igrati za manje ili iste uslove u drugim klubovima a nama bi zavalili cjenu.
Svaka cast i Azmiru i Husrefu.
Bolje potrositi te pare na premije ovim nasim lavovima i nagraditi ih nego bacati pare na nove igrace.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 29 jan 2016, 18:29
sloboda72 je napisao/la:Suljo20002 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:mi ako preživimo BL i Vitez, titula je u Tuzli

Mislis da nam nece Radnik i
Zeljo uzet bodove na Tusnju
Kaže se seljo,a Mulalićeva se supruga zove Elvira.
Hhaha koji kralj zna od svakog ime zene

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Tuzlak04
-
Kontakt:
Skver je napisao/la:Husref ne mijenja tim koji pobjedjuje, sto bi ista mijenjao ono sto su stekli teskim radom, zasto bi kvario harmoniju u ekipi.....Uvijek ce biti onih koji ce biti necim nezadovoljni....Svaki iole dobar trener ne bi mijenjao nista u ekipi koja je na prvom mjestu. Pokazalo se da imamo i dobru klupu koju smo jos vise pojacali sto sa igracima sto sa kondicionim trenerom, ja se nadam jos boljim rezultatima nego sto smo imali na jesen, a i sam raspored nam je bolji nego sto smo imali u jesenjem dijelu. Samo budala bi nesto mijenjala, ako neko misli da su se druge ekipe pojacale, debelo se varaju, oni su samo doveli igraca koji tek trebaju da se uigraju i pokazu da li su pojacanja ili samo prinove. Ovo sto su uradili Sarajevo a pogotovo Zeljo mi nema nikakve logike, a niti imaju trenere tog kapaciteta da sve to posloze. Po meni jedino Zrinjski bi mogao biti jaci nego sto je bio, ali ni to niko ne moze garantovati.
Vidjet ćemo da li mudra odluka Husrefa da nista posebno ne mijenja. Imamo priliku da uzmemo titulu, a neuspjeh će biti isključivo šefova krivica. Imaš odriješene ruke za pojačanjima a tebi ništa ne treba. Ne bi se složio da se ne treba ništa mijenjati u ekipi koja pobjeđuje. Imamo mi par mjesta gdje opasno skripi i gdje postoji manjkavost . .
-
Skver
-
Kontakt:
Tuzlak04 je napisao/la:Vidjet ćemo da li mudra odluka Husrefa da nista posebno ne mijenja. Imamo priliku da uzmemo titulu, a neuspjeh će biti isključivo šefova krivica. Imaš odriješene ruke za pojačanjima a tebi ništa ne treba. Ne bi se složio da se ne treba ništa mijenjati u ekipi koja pobjeđuje. Imamo mi par mjesta gdje opasno skripi i gdje postoji manjkavost . .
Svjestski klubovi imaju mjesta u ekipi gdje "skripi" gdje su im treneri na udaru, gdje nece biti u ovoj sabaniji od lige.....to ne skripi u drugim ekipama u PL, sve idealno, ljudi izmenjali skoro citave ekipe? Malo ba popustite sa tim kriterijima.....
-
Tuzlak04
-
Kontakt:
Skver je napisao/la:Tuzlak04 je napisao/la:Vidjet ćemo da li mudra odluka Husrefa da nista posebno ne mijenja. Imamo priliku da uzmemo titulu, a neuspjeh će biti isključivo šefova krivica. Imaš odriješene ruke za pojačanjima a tebi ništa ne treba. Ne bi se složio da se ne treba ništa mijenjati u ekipi koja pobjeđuje. Imamo mi par mjesta gdje opasno skripi i gdje postoji manjkavost . .
Svjestski klubovi imaju mjesta u ekipi gdje "skripi" gdje su im treneri na udaru, gdje nece biti u ovoj sabaniji od lige.....to ne skripi u drugim ekipama u PL, sve idealno, ljudi izmenjali skoro citave ekipe? Malo ba popustite sa tim kriterijima.....
Šta ako ključni igrač ne bude, to to . . .a recimo od njega sve zavisi. . . nevezano ko, ali recimo Ahmetović me je u nekoliko trenutaka podsjećao na Krpića. Šta ako taj trenutak potraje . . .rijetka prilika da imamo sve u rukama, a možemo prokockati . .
Ne traži niko mijenjanje kompletne ekipe. ..
-
fkslatina1976
-
Kontakt:
Postao/la fkslatina1976 » 29 jan 2016, 19:44
Zna husref vrlo dobro sta radi sloboda je jaka ko beton, a titula? sta i ako je ne uzmemo uzecemo evropu sigurno..i ja bi volio da je doveo jos jednog napadaca ali..ne zaboravimo da pored ahmeta i krpe i drugi igraci daju golove! zeba ordaga veseli kostic saric..
nema razloga za brigu
-
Suljo20002
-
Kontakt:
Postao/la Suljo20002 » 29 jan 2016, 19:51
Ojj znaci nevjerujem.
Uđem na forum i imam sta i vidjeti.6 notifikacija
Sloboda 72 najjaci si care

-
sloboda72
-
Kontakt:
Evo nam i Kupa.
29.01.2016FUDBAL
Kup BiH: Žrijeb parova četvrtfinala 18. februara
Žrijebanje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine održat će se u četvrtak 18. februara u hotelu Park u Vogošći.
U žrijebu će se naći osam klubova, i to: FK Borac, FK Mladost, FK Radnički, FK Radnik, FK Sarajevo, FK Sloboda, NK Široki Brijeg i FK Željezničar.
Prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH trebale bi se igrati 9. marta, a revanši sedam dana kasnije.
Titulu brani sarajevski Olimpic, koje je takmičenje okončao nakon prvog kruga, kada je poražen u Lukavcu od Radničkog.
(****)
Ja volim FK Tuzla City
-
sloboda72
-
Kontakt:
Poslije drugog kola i Radnika, Kup, pa u Vitez, pa revanš Kupa, pa seljo. Šest utakmica u 23 dana.
Zrinjski se kutarisao Kupa.
Ja volim FK Tuzla City
-
staragarda
- Interni moderator
-
Kontakt:
Postao/la staragarda » 29 jan 2016, 20:38
sloboda72 je napisao/la:Poslije drugog kola i Radnika, Kup, pa u Vitez, pa revanš Kupa, pa seljo.
Prepisat ćemo to sve hladno...posebno ove zadnje seljobere a mene najviše brine gdje smjestiti trenerskog maga edisa "onaj" mulalica... Možda na krov sjevera

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
sloboda72
-
Kontakt:
staragarda je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Poslije drugog kola i Radnika, Kup, pa u Vitez, pa revanš Kupa, pa seljo.
Prepisat ćemo to sve hladno...posebno ove zadnje seljobere a mene najviše brine gdje smjestiti trenersku magazin edisa "onaj" mulalica... Možda na krov sjevera

Za nju (suprugu) je samo jedno ,jedino mjesto.Sjeti se kako su oni nas"nabadali".
Zadnja izmjena:
sloboda72, dana/u 29 jan 2016, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
sloboda72
-
Kontakt:
Zna li se gdje će Edin Husić ? Vidim nije više u Mladosti iz DK.
Ja volim FK Tuzla City
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 29 jan 2016, 20:45
sloboda72 je napisao/la:Zna li se gdje će Edin Husić ? Vidim nije više u Mladosti iz DK.
Nadam se da nama nece

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Marsiano i 4 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []