FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 29 jan 2016, 18:34

sofronije je napisao/la:E ko izmisli ove trening utakmice da prenosi ....samo unese nemir .... svi bi preko noci kao i u zivotu ...da mu se preko noci obogatiti boze dragi....sve razjebat i ponovo dovest nove igrace i strucni stab ...neide ovo ovako...kakvih sve pacijenata ima
odigrati marku na kvotu 29329303045040503043 :mrgreen:

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 29 jan 2016, 18:39

Samo jedna stvar što me konstantno bode u oči,da se izjasnim.
Vas par forumaša,neću da imenujem, kao da gledate dvije utakmice.Jedna je dok gubimo ili je iks,a sasvim druga kad zabijemo gol.
Danas do gola,mislio sam po vasim procjenama da smo na plitkom ledu.Nisam gledao utakmicu,na poslu sam bio.
Sad citam komentare,zabi ga Bega,i druga prica skroz automatski.
Tu losu igru bez kreacije ste automatski prepravili u napredak u odnosu na prosle utakmice treninge.
Ne znam sto ste toliko licemjerni, i sve vam je crno ili bijelo.
Zamolio bih od sad admine ovog foruma,da se u toku utakmice jednostavno zakljuca tema,i ne postavljajte streamove,neki od nas to nisu zasluzili definitivno.

sofronije
Kontakt:

Post Postao/la sofronije » 29 jan 2016, 18:52

ChWilla je napisao/la:
sofronije je napisao/la:E ko izmisli ove trening utakmice da prenosi ....samo unese nemir .... svi bi preko noci kao i u zivotu ...da mu se preko noci obogatiti boze dragi....sve razjebat i ponovo dovest nove igrace i strucni stab ...neide ovo ovako...kakvih sve pacijenata ima
odigrati marku na kvotu 29329303045040503043 :mrgreen:
da :thumbup:

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 29 jan 2016, 19:03

Koliko ima istine u ovome da igramo u Zepcu ????
19TM87 ZAVIDOVICI

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jan 2016, 19:19

ja mislim da ti je to živa istina :mrgreen:

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 29 jan 2016, 19:25

ChWilla je napisao/la:ja mislim da ti je to živa istina :mrgreen:
budi ozbiljan :) zna li neko jel suplja ili ce se igrat ta prijateljska ;)
19TM87 ZAVIDOVICI

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jan 2016, 19:27

fakat mislim da nije šuplja, što bi bila?

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 29 jan 2016, 19:34

Ajde ko ima provjeren info nek to potvrdi ;)
19TM87 ZAVIDOVICI

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 29 jan 2016, 19:34

Alipasino je napisao/la:Sablja voli Zelju Ali volim ga i ja Ali nisam trener.On nije da vodi prvi Tim.Ovoliko igraca kupit a trener ti maltene amater e to neide.On ima taktiku trebaju svi da ginu to je dobro Ali Sabljice mora neki i povezat predriblat nabacit podvuc loptu.Prolaz nam je u kupu jer mi dobijamo sve SA 1-0 nama CE tesko ko go zavalit.Dakle kup je Nas slobodno se zalozite na kladari.
Bez namjere da umanjim Sabljin doprinos klubu i njegovu ljubav prema njemu, i ja također mislim da on u ovom trenutku nije dorastao da bude na ćelu struke. Ovo moje mišljenje nema nikakve veze sa ove dvije zadnje utakmice. Mislim da trenutno nije dorastao ovoj funkciji ni u taktičkom smislu a donekle ni po svom ponašanju na klupi. Ali bez obzira na ovo moje lično promišljanje i on i igraci imaju moju punu podrsku. Inače mišljenja sam da bi za nas največe pojačanje bio dolazak Slavka Petrovića. Po meni ništa manje nego povrarak Amara.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 29 jan 2016, 19:40

Valter je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Sablja voli Zelju Ali volim ga i ja Ali nisam trener.On nije da vodi prvi Tim.Ovoliko igraca kupit a trener ti maltene amater e to neide.On ima taktiku trebaju svi da ginu to je dobro Ali Sabljice mora neki i povezat predriblat nabacit podvuc loptu.Prolaz nam je u kupu jer mi dobijamo sve SA 1-0 nama CE tesko ko go zavalit.Dakle kup je Nas slobodno se zalozite na kladari.
Bez namjere da umanjim Sabljin doprinos klubu i njegovu ljubav prema njemu, i ja također mislim da on u ovom trenutku nije dorastao da bude na ćelu struke. Ovo moje mišljenje nema nikakve veze sa ove dvije zadnje utakmice. Mislim da trenutno nije dorastao ovoj funkciji ni u taktičkom smislu a donekle ni po svom ponašanju na klupi. Ali bez obzira na ovo moje lično promišljanje i on i igraci imaju moju punu podrsku. Inače mišljenja sam da bi za nas največe pojačanje bio dolazak Slavka Petrovića. Po meni ništa manje nego povrarak Amara.
Slazem se s vama, mislim da Edis nije dorastao. Nadajmo se najboljem i povratku Amara na klupu. Edise ako citas, molim te obuci nesta normalno osim trenerke kad s klupe vodis ekipu!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 29 jan 2016, 19:42

Ubi vas ova južina izgleda...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jan 2016, 19:53

trenerke nose i u njemačkoj. ne ulazeći u ovo ostalo.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 jan 2016, 20:21

Mozda da izleti u ono blato u armani odijelu ili cekaj ipak je guči vise golem I bolji.
Kravata plave boje I grb na njoj a ispod pecat gučke :roll:
Trener I trenerka idu zajedno pa nije direktor ili advokat.
To je nas sablja :bih:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 29 jan 2016, 20:23

Odović i ova ekipa :O

Al' treba Edisa pustiti da radi svoj posao, ima ekipu ekstra, ima sirinu. Ja mu želim odmah da osvoji i ligu i kup, ali sam skeptik. Prijateljske nisu mjerilo, vidjet cemo. Tek ga možemo kritikovati nakon meča sa Širokim.

Meni smeta kod njega najviše što je nakon meča sa Sarajevom pričao kako oni imaju toliki stručni štab, a on da ima samo Karica i Hidica cini mi se. I kao to mu je dovoljno, izgleda on ne voli da mu neko pametuje pa mozda i zbog toga nemamo slozeniji stručni štab. Ovaj stručni štab nam je na razini Vrbanjuše i imperativ treba da bude njegovo proširivanje.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 29 jan 2016, 20:38

MuhamedTM je napisao/la:Neki dan jedan forumas napisao da je Edis u prednosti, aman-zaman uz duzno postovanje I blago receno Edis treba jos pure. Motivacija ok, taktika i postavka igre slabo ba brat bratu.

Neka Edisa ali Amar bi nam ko budali samar lego.
Ima tu dosta dosta dobri igraca koje treba uklopiti.
Nece moci preko noci.

Meilson koja majstorija (Meilson je Alberto Tomba), nesto sam bio 100% siguran da ce on biti pojacanje, sad za sad to pokazuje.
Hodžurda ko Maldini :D
Ljudi (aldin) ga pljuvo kad je tek dosao iz Slavije a momak pojacanje pravo ;)
Beganovic je sretan a kad si sretan kazu nisi ni u wc gladan :rol:
Samo malo da vise poradi u teretani itd.
Tiago sebican I ševa sam sebe, ozbiljno Tiago smanji fejsbuk inace klupa ti je kako igras.
Jedva cekam da odemo u Tursku tamo su jace ekipe.

SportSport.ba hvala za prenos, aferim!
E yebo ga amar vise.Pa i on sam je gubio pripremne id Famosa i Igmana iz konjica jbt...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jan 2016, 20:44

trenerka.

slika

brate, sama ti reč kaže ko šta radi ...

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 29 jan 2016, 20:51

Hoce li se na Grbavici igrati sa Vitezom? Bilo je nekog govora..
BUDI ŽELJO !!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 29 jan 2016, 20:51

miretm je napisao/la:Koliko ima istine u ovome da igramo u Zepcu ????
Istina, pisao sam ja ovdje o tome, a moj izvor informacija je @Signore :) Idi na njihovu temu, sve što se zna je napisano.
Nek' i tebi dođe Željo haman pa u goste :P
Životni saputnik! 1921

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jan 2016, 21:01

Realna prica je da mi mozemo samo pisati u prazno, ali isto tako cinjenica je da Edis najslabija karika trenutno u klubu, sto ne znaci da nece uraditi dobar posao. Po pripremni tekmama gdje moze probati igrati s dva spica, pa cak i tri, a u pitanju je pripremna i protivnik koji ce igrati bunker onda sam malo skeptik po tom pitanju. Kad imas dobar roster, kad imas dosta napadaca, ti trecu pripremnu utakmicu igras isto, mislim da je to odmah minus.
Opet na kraju mi se nista ne pitamo nego razmisljamo na glas, a sta ce biti na kraju vidjet cemo ko ce biti u pravu. Ja bih ga pustio da vidimo hocemo moci izboriti evropu, ako ne uspije naci nekog iskusnijeg trenera.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 29 jan 2016, 21:07

amazon je napisao/la:Realna prica je da mi mozemo samo pisati u prazno, ali isto tako cinjenica je da Edis najslabija karika trenutno u klubu, sto ne znaci da nece uraditi dobar posao. Po pripremni tekmama gdje moze probati igrati s dva spica, pa cak i tri, a u pitanju je pripremna i protivnik koji ce igrati bunker onda sam malo skeptik po tom pitanju. Kad imas dobar roster, kad imas dosta napadaca, ti trecu pripremnu utakmicu igras isto, mislim da je to odmah minus.
Opet na kraju mi se nista ne pitamo nego razmisljamo na glas, a sta ce biti na kraju vidjet cemo ko ce biti u pravu. Ja bih ga pustio da vidimo hocemo moci izboriti evropu, ako ne uspije naci nekog iskusnijeg trenera.
I dobro je sto se nista ne pitamo. Mi bi samo dovodili igrace i mijenjali trenere.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Pablo11, Proximic i 46 gostiju.