Pa Kopljar je skoro svaku tekmu išao preko možda nije jednu a granica uvjek 2,5Forster je napisao/la:Da li sam ja Kopljara igrao preko, on bi bio na 0/4, a ne 4/4![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa Kopljar je skoro svaku tekmu išao preko možda nije jednu a granica uvjek 2,5Forster je napisao/la:Da li sam ja Kopljara igrao preko, on bi bio na 0/4, a ne 4/4![]()
![]()
![]()
evo sad drugi dadeclauzevic je napisao/la:igra li maqueda šta je reč?
LjumanM95 je napisao/la:samo za braću sa nulom na računu ostale nek guze manekeni
živio fuad backović
nevjerovatno ako si tako paomadridista4ever je napisao/la:ovo je kraj, gotovo je s kladionicom na duže vremena definitivno. na 50 KM stavio francusku +3,5, norveška +2,5 i hrvatska + 3,5. prva 2 prođu glat naravno, i onda na scenu stupaju hrvati... samo treba reći da su u zadnjih min i po imali 2 sedmerca i fulili oba, poslije drugog je cindrić čak i odbijenac uhvatio i opet fulio..da su 1 samo pogodili prošao bih..nevjerovatno jbt
Ma pogodi 4, i normalno više nijedan, uvijek na stranu kladionice nekako ode, što nije k'o Hansen ostao ispodBihac96 je napisao/la:Pa Kopljar je skoro svaku tekmu išao preko možda nije jednu a granica uvjek 2,5Forster je napisao/la:Da li sam ja Kopljara igrao preko, on bi bio na 0/4, a ne 4/4![]()
![]()
![]()
ja sam uvjeren da u današnjem sportu kladionica upetljana u svaki aspekt igre i svakog sporta, nevjerovatno je kako svi ti rezultati ispadaju u korist kladionice u bobu..prave pare se očigledno ne vrte u igri, već u kladionici. sitna smo mi buranija da bi išta imali od kladionice, a oni koji imaju čine rezultate ovakvim.. na marku nešta uplatiti ako je dosadno da ispratiš i to ne svaki dan i svi bi sretniji bili sigurno..ovako sam svoje živce potrošio...zgmiky je napisao/la:padovi na kladionici su sve čudniji i nevjerojatniji, ovo što se radi je smiješno i kakvi rezultati ispadaju, sprdaju se s rajom i od sirotinje rade još veću
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.