Pacenici, vi koji ste se nasli uvrijedjeni, navijao/simpatizirao sam za Hrvatsku

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Yebo ja sve svoje,ako on nije na Spance opasnu lovu bacio. Frajer je sve moguce situacije,svojim vidjenjem,dosudio Spancima.2 igraca Spanije brane iz prostora,pivot Hrvatske se nekako izbori za poziciju iako je pod cistim faulom i 7m,kaze hladno "I think he was way inside"Heller je napisao/la:Čuj komentatora, They should stick with Waterpolo next time, its less stres... HAHAHHAHAHAHHA
Aferim momčinoalan_kardec je napisao/la:ja sam jedan od njih.
60 minuta na pivota i finale , umjetnostrio_Ferdy88 je napisao/la:Došao Raul i bacio drkitzu na svoje špance, ključajte temu
Svašta se danas naziva umjetnost, pa i turbo folkRaul_64 je napisao/la:60 minuta na pivota i finale , umjetnostrio_Ferdy88 je napisao/la:Došao Raul i bacio drkitzu na svoje špance, ključajte temu
Ovo sam danas vidio ali nisam stigao odgovoriti.alan_kardec je napisao/la:oslabio skandinavski lobi u ehf/ihf?
Raul_64 je napisao/la:60 minuta na pivota i finale , umjetnostrio_Ferdy88 je napisao/la:Došao Raul i bacio drkitzu na svoje špance, ključajte temu
Istina , doduse sve sem Van Gaalovog Uniteda.rio_Ferdy88 je napisao/la:Svašta se danas naziva umjetnosti, pa i turbo folkRaul_64 je napisao/la:60 minuta na pivota i finale , umjetnostrio_Ferdy88 je napisao/la:Došao Raul i bacio drkitzu na svoje špance, ključajte temu
Kad su imali Romera i drugog Entreriosa mogli su potegnut iz vana ibogami.Tako su hrvatsku nabili 2005 na svjetskom.alan_kardec je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:60 minuta na pivota i finale , umjetnostrio_Ferdy88 je napisao/la:Došao Raul i bacio drkitzu na svoje špance, ključajte temu
kao nekad su igrali drugačije
Nije United nikad ni spadao tu, ni onaj pod onim neakvim škotskim klocem a ni ovajRaul_64 je napisao/la: Istina , doduse sve sem Van Gaalovog Uniteda.
kuknjavaVirtu4l je napisao/la:Ovo sam danas vidio ali nisam stigao odgovoriti.alan_kardec je napisao/la:oslabio skandinavski lobi u ehf/ihf?
Ne samo da je oslabio, nego ih bukvalno više nema u vodećim strukturama EHF i IHF. Dok je glavni IHF-ov čovjek za sudije Nijemac.
Nekad su bili tu rame uz rame, ali više nisu. Govorim o zadnjih 3-4-5 godina. Mene nekako Hrvati podsječaju u rukometu kao Berdych u tenisu, uvijek su tu u završnicama i malo im fali ali nikad to malo uzeti.KpbKaka22 je napisao/la:Reci mi po ceme je danska i spanjolska ispred hrvatske zadnjih 10 god ? Sta je onaj decko dzabe piso o onim medaljama po ceme se vidi da su druga najuspjesnija repka na svjetu
Ma nevezano za današnju utakmicu. Nije mi to bila namjera.samo_lijevo je napisao/la: kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.