Euroliga 2015/16
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Euroliga 2015/16
Barcelona zdravo.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Nije da nismo navikli.Ethel je napisao/la:Barcelona zdravo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Koliko malo krvi ima u Tomicu.
U ovoj grupi se nista ne moze predvidit.Sa 8-8 mozes imati prednost domaceg terena a mozes i ispasti.
U ovoj grupi se nista ne moze predvidit.Sa 8-8 mozes imati prednost domaceg terena a mozes i ispasti.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Re: Odg: RE: Re: Euroliga 2015/16
Ja mekanijeg frajera u zivotu nisam vidio, cvrsce sam playmakere u zenskoj kosarci vidjao.Raul_64 je napisao/la:Koliko malo krvi ima u Tomicu.
Jedino osjecaj za pas koji ima to nema ni jedan centar u Europi trenutno i na tome mu skidam kapu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
MarQuez Haynes novi je igrač Panathinaikosa
Raduljica pojeo Bilana 
nisam gledao. nisam očekivao da ih ovako lako dobijulumani je napisao/la:Raduljica pojeo Bilana
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dobro se drže.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Nema Huertasa nema Tomica.
Barcelona je bambergovana.
Ko voli brojke neka obrati paznju na zadnji mjesec Tomica.Igra k´o da je kockasti dres na njemu.
Ko voli brojke neka obrati paznju na zadnji mjesec Tomica.Igra k´o da je kockasti dres na njemu.
Tomić je posebna priča, al' cijela momčad je u qurcu. Još jedna sezona u EL potraćena 
Ma grupa je napacena , moze biti svega.
Al na ljeto se vec znalo da barcelona sastavi blago receno prosjecnu ekipu.Nema tu nijednog igraca koji pravi razliku.Pogotovo na bekovskim pozicijama.Nema tu igraca sa poenima u rukama.Satoranski i Ribas to nisu,odlicni igraci rola al nisu poenterska/kreatorska opcija ozbiljne ekipe.Navarro/Oleson su vise minus igraci danas.
Al na ljeto se vec znalo da barcelona sastavi blago receno prosjecnu ekipu.Nema tu nijednog igraca koji pravi razliku.Pogotovo na bekovskim pozicijama.Nema tu igraca sa poenima u rukama.Satoranski i Ribas to nisu,odlicni igraci rola al nisu poenterska/kreatorska opcija ozbiljne ekipe.Navarro/Oleson su vise minus igraci danas.
Kaze ovaj na SK sto prenosi Unikaha-Lokomotiva "po novom pravilu ako promenite izraz lica posle sudijske odluke, odmah tehnicka" 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Cska razbi Zelene,odlicno su odigrali
Teodosic igra dosta ozbiljno,mislim da je napokon spreman da uzme Euroligu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Melih >>> JJ Redick 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja sam bas mislio napisati da mu ni ove godine ne gine prva petorka Evrolige.lumani je napisao/la:Cska razbi Zelene,odlicno su odigraliTeodosic igra dosta ozbiljno,mislim da je napokon spreman da uzme Euroligu.
Olympiakos odigrao nestvarnu odbranu u drugom poluvremenu
Laboral dobi i Reala.. isticu ozbiljnu kandidaturu za top 8.
Fener na rutinu dobi Efesa, iako su odigrali prosječnu tekmu.
Ali Caja radi strasan posao, a i igraju finu kosarku, tipujem na njih prije Barce i Reala. Pogotovo jer Real ima još samo 2 tekme doma.
Ali Caja radi strasan posao, a i igraju finu kosarku, tipujem na njih prije Barce i Reala. Pogotovo jer Real ima još samo 2 tekme doma.
Real je u opasnim sranjima. A Ertel pa yebo te konj zar je teško dati 11 poena?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.