Cigo taxijoker90 je napisao/la:Al "taksista romske klijentele"!![]()
Nadimci na ovom dijelu foruma zasluzuju pohvale sami za sebe!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Možda bi i trebali, čisto da se solidarišemo s vamarigotina je napisao/la:Tuzlanska Sloboda je najjadniji sportski kolektiv u povijesti čovječanstva i kao takav bi trebao biti ukinut
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Branio srpstvo ahahahahaha
e hljeb te ****

e hljeb te ****
Ja brato. Voza samo romine. Kidaju mu gatari nokte u autu i bacaju po podu. Cekas za milju maraka keca na Bayern kući protiv Hofenhaima . Slucajno ga neznajuci zaustavis da te odbaci kuci i padnes na listićujoker90 je napisao/la:Al "taksista romske klijentele"!![]()
Gratis sihir uz voznju dobijas!Cocaine je napisao/la:Ja brato. Voza samo romine. Kidaju mu gatari nokte u autu i bacaju po podu. Cekas za milju maraka keca na Bayern kući protiv Hofenhaima . Slucajno ga neznajuci zaustavis da te odbaci kuci i padnes na listićujoker90 je napisao/la:Al "taksista romske klijentele"!![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 30 jan 2016, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na forumu... Sad ispada da sam tastatura huligan, ali aj, nisam imao prilike pred vama da drugacije to manifestujem, elem. Taman presli na normalne teme, nemoj sad da vracasSteph je napisao/la:Branio srpstvo ahahahahaha![]()
![]()
![]()
e hljeb te ****![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Naravno da ću da se vraćam, jer svima na svakoj stranici treba ponoviti šta si ti napisao ogromnim slovima da niko ne fuli.
Pravi Sveti Sava, prosvetitelj
Nullius in verba
E onda ti kocis napredak i normalan tok teme.Steph je napisao/la:Naravno da ću da se vraćam, jer svima na svakoj stranici treba ponoviti šta si ti napisao ogromnim slovima da niko ne fuli.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ti il si **** trol il si totalno ludVulture je napisao/la:E onda ti kocis napredak i normalan tok teme.Steph je napisao/la:Naravno da ću da se vraćam, jer svima na svakoj stranici treba ponoviti šta si ti napisao ogromnim slovima da niko ne fuli.
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Normalan tok ove teme je oni nas ko napadaju, a mi se ko branimo 
Da ne ulazim na opste diskusije kod kona, moze li mi ovdje neko reci sta se to Bekric zakacio sa Simeoneom pa danas fulio tekmu??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pastrmka spominju te i na Chatu
Nullius in verba
-
VelikiKemo
- Kontakt:
ODBIO DA OPET RUČA VIRŠLE I ONAJ KISELI JOGURT!!joker90 je napisao/la:Da ne ulazim na opste diskusije kod kona, moze li mi ovdje neko reci sta se to Bekric zakacio sa Simeoneom pa danas fulio tekmu??
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pastrmka je vjeran ovom pdf-u bio, u maju kad se budemo rastajali plakat cemo svi kao cetvrti razred sto se vraca sa ekskurzije 
Ma buraz baš rijetko pišem na forumu, a kad pišem pišem na nasem podforumu. Strašno ocm ovaj lik ba iz Mostara više objava ovdje napisao o Slobodi i navijačima nego na svojoj temi i o svom klubu. Ne možeš da vjeruješ kakav retardinjo...tuzlak1987 je napisao/la:Normalan tok ove teme je oni nas ko napadaju, a mi se ko branimo
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Pa politika nije sigurno, hag, zrtve, postojane i nepostojane, vec fudbalska prepucavanja. E sad to je sirok pojam, ali izasli smo iz nekih okvira nedavno.
A ti samo nastavi, slobodno samo citiraj moje postove, pisi sta sam pisao, spamuj, pa nek' onda malo tebe napadaju
A ti samo nastavi, slobodno samo citiraj moje postove, pisi sta sam pisao, spamuj, pa nek' onda malo tebe napadaju
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bekric odbio u Zelji 2 da pije kiselo mlijeko, trazio kolu
vi ste forumaši drugoga reda i kao takvi zaslužujete biti gaženi i ponižavani od svih nas baš kao i vaš klub čije se postojanje može poistovjetiti s memlom iz pupkaTzXHc je napisao/la:Ma buraz baš rijetko pišem na forumu, a kad pišem pišem na nasem podforumu. Strašno ocm ovaj lik ba iz Mostara više objava ovdje napisao o Slobodi i navijačima nego na svojoj temi i o svom klubu. Ne možeš da vjeruješ kakav retardinjo...tuzlak1987 je napisao/la:Normalan tok ove teme je oni nas ko napadaju, a mi se ko branimo
goveđigulašmajka
Ma ti druže nisi dobar s glavom sto posto.rigotina je napisao/la:vi ste forumaši drugoga reda i kao takvi zaslužujete biti gaženi i ponižavani od svih nas baš kao i vaš klub čije se postojanje može poistovjetiti s memlom iz pupkaTzXHc je napisao/la:Ma buraz baš rijetko pišem na forumu, a kad pišem pišem na nasem podforumu. Strašno ocm ovaj lik ba iz Mostara više objava ovdje napisao o Slobodi i navijačima nego na svojoj temi i o svom klubu. Ne možeš da vjeruješ kakav retardinjo...tuzlak1987 je napisao/la:Normalan tok ove teme je oni nas ko napadaju, a mi se ko branimo
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.