Ma ozbiljno se frajer nesto zakacio sa sabljom grbavickom, da su bar virsle i jogurt u pitanju.. Ne da Mulalic da mu neko glumi zvijezdu..tuzlak1987 je napisao/la:Bekric odbio u Zelji 2 da pije kiselo mlijeko, trazio kolu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Rigotino, okani se malo gulaša, udario ti je u glavu. Uzmi nešto drugo. Evo npr. imaju kod nas dobre tuzlanske kobasice.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ko ce se bola rastajat. Bola posjedujem 36% dionica ove temetuzlak1987 je napisao/la:Pastrmka je vjeran ovom pdf-u bio, u maju kad se budemo rastajali plakat cemo svi kao cetvrti razred sto se vraca sa ekskurzije
Thctz haj ti care na diskusije i temu anime manga
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tesko je biti trener ovim nasim govedimajoker90 je napisao/la:Ma ozbiljno se frajer nesto zakacio sa sabljom grbavickom, da su bar virsle i jogurt u pitanju.. Ne da Mulalic da mu neko glumi zvijezdu..tuzlak1987 je napisao/la:Bekric odbio u Zelji 2 da pije kiselo mlijeko, trazio kolu
Jesi lud carkoCocaine je napisao/la:Ko ce se bola rastajat. Bola posjedujem 36% dionica ove temetuzlak1987 je napisao/la:Pastrmka je vjeran ovom pdf-u bio, u maju kad se budemo rastajali plakat cemo svi kao cetvrti razred sto se vraca sa ekskurzije
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Povrijeđen, nije mu se trebao toliko zamjeritijoker90 je napisao/la:Da ne ulazim na opste diskusije kod kona, moze li mi ovdje neko reci sta se to Bekric zakacio sa Simeoneom pa danas fulio tekmu??
Skandalozno: Dva pijetlića, nakon što su naruženi od strane trenera, naplatilo odštetu od FK Sarajevo u iznosu od 112.000. Valuta nam, istini za volju, nije poznata
@rigotina ubi nogom
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ne uklapas se. Haj bjezi prijavit cu ti post zbog trolanja temeTzXHc je napisao/la:Jesi lud carkoCocaine je napisao/la:Ko ce se bola rastajat. Bola posjedujem 36% dionica ove temetuzlak1987 je napisao/la:Pastrmka je vjeran ovom pdf-u bio, u maju kad se budemo rastajali plakat cemo svi kao cetvrti razred sto se vraca sa ekskurzije
Kazu Bekric ga provocirao, pitao ga navodno koliko sedmica ima sati, sto se nije svidjelo Sablji ni malo.. Sad ne znam koliko u ovom ima istine..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E moj Rigotina opalilo te sunce, idi pitaj pretke kako se zastiti od sunca dok lupas po kamenu, to vam je dole porodicna tradicija, s koljena na koljeno, dok UDBA ne naletirigotina je napisao/la:vi ste forumaši drugoga reda i kao takvi zaslužujete biti gaženi i ponižavani od svih nas baš kao i vaš klub čije se postojanje može poistovjetiti s memlom iz pupkaTzXHc je napisao/la:Ma buraz baš rijetko pišem na forumu, a kad pišem pišem na nasem podforumu. Strašno ocm ovaj lik ba iz Mostara više objava ovdje napisao o Slobodi i navijačima nego na svojoj temi i o svom klubu. Ne možeš da vjeruješ kakav retardinjo...tuzlak1987 je napisao/la:Normalan tok ove teme je oni nas ko napadaju, a mi se ko branimo
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 30 jan 2016, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rgotina je malo nervozan, izgubili su u rukometu, a prase se okrece i vatromet postavljen
vaše upise treba ograničiti na 5 znakova i sprovesti strogu rasnu politiku protiv cjelokupnog tuzlanskog pučanstva na ovom podforumu
goveđigulašmajka
[/quote]
Jesi lud carko[/quote]
Ne uklapas se. Haj bjezi prijavit cu ti post zbog trolanja teme[/quote]
Nemoj, molim te!
Jesi lud carko[/quote]
Ne uklapas se. Haj bjezi prijavit cu ti post zbog trolanja teme[/quote]
Nemoj, molim te!
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Jel to Poglavnik iz tebe progovararigotina je napisao/la:vaše upise treba ograničiti na 5 znakova i sprovesti strogu rasnu politiku protiv cjelokupnog tuzlanskog pučanstva na ovom podforumu
Nullius in verba
A nemoj, daj im malo vise Slobode prilikom pisanjarigotina je napisao/la:vaše upise treba ograničiti na 5 znakova i sprovesti strogu rasnu politiku protiv cjelokupnog tuzlanskog pučanstva na ovom podforumu
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- tuzlak1987
- Kontakt:
E cuj rasna pa sta smo to mi crnci 
Svakome u autu na retrovizoru unutra visi miris samo u taksiste romske klijentele noktarica

Svaka ti je ko Njegoseva, braniocu srpstvaVulture je napisao/la:A nemoj, daj im malo vise Slobode prilikom pisanjarigotina je napisao/la:vaše upise treba ograničiti na 5 znakova i sprovesti strogu rasnu politiku protiv cjelokupnog tuzlanskog pučanstva na ovom podforumu
One word: Antotuzlak1987 je napisao/la:E cuj rasna pa sta smo to mi crnci
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 30 jan 2016, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Druskane nije ti ovo NDH da sprovodis rasnu politiku.rigotina je napisao/la:vaše upise treba ograničiti na 5 znakova i sprovesti strogu rasnu politiku protiv cjelokupnog tuzlanskog pučanstva na ovom podforumu
Gulas pod misku koru kruha i mrs tucat kamen.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
@Heller, sprdnja 
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.