Konzerva i njegov kub ispuzali ispod kamena pocetkom 2000-tih i nekome drzi predavanja o postojanjurigotina je napisao/la:vi ste forumaši drugoga reda i kao takvi zaslužujete biti gaženi i ponižavani od svih nas baš kao i vaš klub čije se postojanje može poistovjetiti s memlom iz pupkaTzXHc je napisao/la:Ma buraz baš rijetko pišem na forumu, a kad pišem pišem na nasem podforumu. Strašno ocm ovaj lik ba iz Mostara više objava ovdje napisao o Slobodi i navijačima nego na svojoj temi i o svom klubu. Ne možeš da vjeruješ kakav retardinjo...tuzlak1987 je napisao/la:Normalan tok ove teme je oni nas ko napadaju, a mi se ko branimo
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Pa sta cu ti ja, trpi sadVulture je napisao/la:@Heller, sprdnja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
FK Sarajevo uručilo otkaz fizioterapeutu, kao naknadu mu dužni obezbjediti dvije firme. Bolje čovjek prošao od Alispahića, Stepanova i Harmonya
"Branim Srpstvo"
Počastvovan sam što imam priliku ove, mogu slobodno reći epske postove sa PLBiH čitati. Ko zna kada će, jedan ovakav divljak ponovo posjetiti nas odabrane forumaše, tj. nas koji posjećujemo ovaj dio foruma. Jedna ovakva izjava mora ući u anale forumskih postova, čisto da se ne zaboravi, uostalom, previše su forumaši ulazi u njegov anal bez ikakvih, za njega olakšavajućih sredstava.
Sada slobodno možemo zapjevati onu: "Svi su tu kao nekada !"
"Branim Srpstvo"
Počastvovan sam što imam priliku ove, mogu slobodno reći epske postove sa PLBiH čitati. Ko zna kada će, jedan ovakav divljak ponovo posjetiti nas odabrane forumaše, tj. nas koji posjećujemo ovaj dio foruma. Jedna ovakva izjava mora ući u anale forumskih postova, čisto da se ne zaboravi, uostalom, previše su forumaši ulazi u njegov anal bez ikakvih, za njega olakšavajućih sredstava.
Sada slobodno možemo zapjevati onu: "Svi su tu kao nekada !"
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 30 jan 2016, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Nesposobnost slobode kao kluba savršeno je proporcionalna ograničenosti i neinteligenciji njenih navijača
goveđigulašmajka
Ma de opušteno zapadni mostar white power! Vi igrali fudbal dok smo mi jos pamuk brali ocm...rigotina je napisao/la:vaše upise treba ograničiti na 5 znakova i sprovesti strogu rasnu politiku protiv cjelokupnog tuzlanskog pučanstva na ovom podforumu
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Cujem u Slobodu dolazi neki Pocifa Vamvrsis,igro u Iraklisu prije pola godine
lezVe do bagro
A sta da ja trpim, pa ne smeta mi, ako ces iskrenoHeller je napisao/la:Pa sta cu ti ja, trpi sadVulture je napisao/la:@Heller, sprdnja
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Tvoja inteligencija je proporcionalna granulaciji kamena koji stucašrigotina je napisao/la:Nesposobnost slobode kao kluba savršeno je proporcionalna ograničenosti i neinteligenciji njenih navijača
Nullius in verba
Resoect za @rigotinu, @vulture i @bratu jer sami biju bitke ovdje. Drvenim filozofima, NaCl-iranim i nama je puno lakse zbog brojnosti. 
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Evolution87
- Kontakt:
Mozete vi jos bolje, potrudite se malo 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
a vidi ga jest ponosan, rješio je premetaljku. Doe kompjuter!DoeTz je napisao/la:Svrsis al mami svojoj na cufa moze tako ?dzelllo je napisao/la:Cujem u Slobodu dolazi neki Pocifa Vamvrsis,igro u Iraklisu prije pola godine
goveđigulašmajka
Blago tebi s takvim mozgomDoeTz je napisao/la:Svrsis al mami svojoj na cufa moze tako ?dzelllo je napisao/la:Cujem u Slobodu dolazi neki Pocifa Vamvrsis,igro u Iraklisu prije pola godine
lezVe do bagro
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd bgt pa ovdje smo mi protiv ostalih realnoBolanos je napisao/la:Resoect za @rigotinu, @vulture i @bratu jer sami biju bitke ovdje. Drvenim filozofima, NaCl-iranim i nama je puno lakse zbog brojnosti.
Jes ku,rac lakseBolanos je napisao/la:Resoect za @rigotinu, @vulture i @bratu jer sami biju bitke ovdje. Drvenim filozofima, NaCl-iranim i nama je puno lakse zbog brojnosti.
@rigotina cujem da si prvak svoje ulice, da u par udaraca od kamena promjera 2-3 cm napraviš prah
Nullius in verba
Kako kad brate.tuzlak1987 je napisao/la:Hajd bgt pa ovdje smo mi protiv ostalih realnoBolanos je napisao/la:Resoect za @rigotinu, @vulture i @bratu jer sami biju bitke ovdje. Drvenim filozofima, NaCl-iranim i nama je puno lakse zbog brojnosti.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jelde?dzelllo je napisao/la:Blago tebi s takvim mozgomDoeTz je napisao/la:Svrsis al mami svojoj na cufa moze tako ?dzelllo je napisao/la:Cujem u Slobodu dolazi neki Pocifa Vamvrsis,igro u Iraklisu prije pola godine
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
OPLAKAH TIHeller je napisao/la:Jes ku,rac lakseBolanos je napisao/la:Resoect za @rigotinu, @vulture i @bratu jer sami biju bitke ovdje. Drvenim filozofima, NaCl-iranim i nama kao netrofejnijem sarajevskom klubu, Bulićevim pulenima, probijačima budžeta, nadoknađivačima miliona je puno lakse zbog brojnosti.![]()
![]()
Sabinjaro, bio sam prinuđen napraviti neke izmjene u tvom postu, nadam se da se ne ljutiš
J.EBO VAS HLJEB I RIGOTINA I PASTRMKA I ŠTRUMPFOVI I PITARI, NE MOŽETE GOV,NA POBJEDIT ! ŠTA, GDJE ĆU, ŠTA ĆU, GDJE ĆU U PI,ČKU MATERINU!? NEĆU OVDJE ĆU !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bar da imamo smogovce ali o njima ni traga ni glasa na ovom forumuBolanos je napisao/la:Kako kad brate.tuzlak1987 je napisao/la:Hajd bgt pa ovdje smo mi protiv ostalih realnoBolanos je napisao/la:Resoect za @rigotinu, @vulture i @bratu jer sami biju bitke ovdje. Drvenim filozofima, NaCl-iranim i nama je puno lakse zbog brojnosti.
Ma moze i tako brate, ne ljutim se naravno. #ajzea
@tuzlak ne samo na forumu nego i opcenito.
@tuzlak ne samo na forumu nego i opcenito.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.