PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
[youtube][/youtube]
Dok svi marisu spid, koku, eksere, zna se cime se rigotina puca...
Dok svi marisu spid, koku, eksere, zna se cime se rigotina puca...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Svoje usporedbe vas i primata potkrepljujem stvarnim dokazima dok mi ti pokušavaš odgovoriti jeftinim provokacijama. Postojanje tvoga kluba kao najneuspješnijeg sportskog kolektiva nema nikakvog smisla a vas kao njegovih navijača još i manje.Heller je napisao/la:Jes ku,rac lakseBolanos je napisao/la:Resoect za @rigotinu, @vulture i @bratu jer sami biju bitke ovdje. Drvenim filozofima, NaCl-iranim i nama je puno lakse zbog brojnosti.![]()
![]()
@rigotina cujem da si prvak svoje ulice, da u par udaraca od kamena promjera 2-3 cm napraviš prah![]()
goveđigulašmajka
Bravo evo ti bananadzelllo je napisao/la:JajaDoeTz je napisao/la: Jelde?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pa ja svoje tvrdnje da si rođen za lupanje macolom ne moram ni potkrijepiti to je aksiom... Boli te **** jos mjesec dana pa lagano bijele čarape, japanke i furaš...rigotina je napisao/la:Svoje usporedbe vas i primata potkrepljujem stvarnim dokazima dok mi ti pokušavaš odgovoriti jeftinim provokacijama. Postojanje tvoga kluba kao najneuspješnijeg sportskog kolektiva nema nikakvog smisla a vas kao njegovih navijača još i manje.Heller je napisao/la:Jes ku,rac lakseBolanos je napisao/la:Resoect za @rigotinu, @vulture i @bratu jer sami biju bitke ovdje. Drvenim filozofima, NaCl-iranim i nama je puno lakse zbog brojnosti.![]()
![]()
@rigotina cujem da si prvak svoje ulice, da u par udaraca od kamena promjera 2-3 cm napraviš prah![]()
Jos jedno pitanje kad nabiješ gajbu za voće na glavu jel se savršeno uklopi?
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 30 jan 2016, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
- Evolution87
- Kontakt:
heller u elementu 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pisu se stranice visokim tempom kao nekada, a tek se prijateljske pocele igrati.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

još jedan dokaz da ste bliski srodnici primata. Nikakve provokacije, samo hipoteze i dokazi.
Zadnja izmjena: rigotina, dana/u 30 jan 2016, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
goveđigulašmajka
Sta ovaj ima u arhivi sve moguce slike vezane za Slobodu, pa samo vadi kad zatreba?
Jedan grad, jedna ljubav!
Uh sad valja objasnit. Razumijem ja krmak da ti nisi dobacio dalje od macole, kod ovog covjeka u ruci je motorna pila tzv. motorka, to ti je ko neka brza pila, a pila ti je nesto efikasnije od sjekire.
Ne odgovori mi za gajbu, imam par komada, ako ti treba da ti ostavim?
Ne odgovori mi za gajbu, imam par komada, ako ti treba da ti ostavim?
Nullius in verba
dragi ovdje se vodi rasprava o vašem filogenetskom podrijetlu a ti daješ usporedbe macoli i motornih pila?Heller je napisao/la:Uh sad valja objasnit. Razumijem ja krmak da ti nisi dobacio dalje od macole, kod ovog covjeka u ruci je motorna pila tzv. motorka, to ti je ko neka brza pila, a pila ti je nesto efikasnije od sjekire.
Lijepo sam rekao da vam postove treba ograničiti na najviše 5 znakova da bi normalni pripadnici ljudske vrste mogli voditi konstruktivne rasprave
goveđigulašmajka
- PlavaPorodica
- Kontakt:
rigotina je napisao/la:
još jedan dokaz da ste bliski srodnici primata. Nikakve provokacije, samo hipoteze i dokazi.
Azmirami ovo je nenadjebivo

Od kamena u njegovom slučaju, nije jos sjekira prošla kroz njegov kamenjar..Heller je napisao/la:Uh sad valja objasnit. Razumijem ja krmak da ti nisi dobacio dalje od macole, kod ovog covjeka u ruci je motorna pila tzv. motorka, to ti je ko neka brza pila, a pila ti je nesto efikasnije od sjekire.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Torbicom ga, Fuade
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jesi se ti to na mene naljutio zbog Botel, jesam ti uvrijedio životnog partnera? Nemaš se zbog čega stidit, 21 vijek je, preko dana tucaš kamen, preko noći Botu, ajde mora i to neko.rigotina je napisao/la:dragi ovdje se vodi rasprava o vašem filogenetskom podrijetlu a ti daješ usporedbe macoli i motornih pila?Heller je napisao/la:Uh sad valja objasnit. Razumijem ja krmak da ti nisi dobacio dalje od macole, kod ovog covjeka u ruci je motorna pila tzv. motorka, to ti je ko neka brza pila, a pila ti je nesto efikasnije od sjekire.
Lijepo sam rekao da vam postove treba ograničiti na najviše 5 znakova da bi normalni pripadnici ljudske vrste mogli voditi konstruktivne rasprave
Nullius in verba
Ja konto mi usli u fin dijalog a on Botu otiso guzit, nista cujemo se sutra, koristi zastitu...
Nullius in verba
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 31 jan 2016, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ma nije to ode u hitnu.sad ga provukose.pozno sam ga po vunenim carapama i japankama.Heller je napisao/la:Ja konto mi usli u fin dijalog a on Botu otiso guzit, nista cujemo se sutra, koristi zastitu...
A ljepo mu kazem pazi kada tucas kamen hoce frljaknut u oko.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Mostarci hodaju s bijelim oko nosa. Krmak krecnjakom Pastrmka zdrogom.
Nullius in verba
Izbio si mu kljove sa ovimHeller je napisao/la:Jesi se ti to na mene naljutio zbog Botel, jesam ti uvrijedio životnog partnera? Nemaš se zbog čega stidit, 21 vijek je, preko dana tucaš kamen, preko noći Botu, ajde mora i to neko.rigotina je napisao/la:dragi ovdje se vodi rasprava o vašem filogenetskom podrijetlu a ti daješ usporedbe macoli i motornih pila?Heller je napisao/la:Uh sad valja objasnit. Razumijem ja krmak da ti nisi dobacio dalje od macole, kod ovog covjeka u ruci je motorna pila tzv. motorka, to ti je ko neka brza pila, a pila ti je nesto efikasnije od sjekire.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..