Najjace ce biti negdje za godinu izjava za Avaz u fazonu "za Sarajevo me vezu lijepa sjecanja uprkos svemu".Zip je napisao/la:Stepa za kapitenaBolanos je napisao/la:Ali Step je nasa ikona.![]()
![]()
To je nasa legenda.. Dje nece biti legenda kad je prvi igrac u historiji FKS da je za 6 mjeseci uzeo 150k
Trebalo je naplatiti ona 2 sava nakon Lecha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
A bogami i mi njegovaBolanos je napisao/la:Ali Step je nasa ikona.![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
ovaj fak tor postao kao av az

-
arminarsenal
- Kontakt:
Joj al' ovog Rustema nikako ne gotivim,da nam je nekog kapitalca na DMF,strasnu bi ekipu imali 
Prelijep prizor, ovako on sad negdje u Novom Sadu broji cash i umire od smijeha. Jos ako je u mogucnosti da cita objave sa foruma kad je bio spreman "raskinuti ugovor na svoju stetu jer je uvrijedjen" onda njegovom smijehu nema kraja. Step, oprosti nam.Rinuka je napisao/la:A bogami i mi njegovaBolanos je napisao/la:Ali Step je nasa ikona.![]()
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
"Zelim se zahvaliti navijacima i Upravi kluba, mogu vam sa sigurnoscu reci da su to najbolji ljudi i navijaci koji jedan klub moze imati"Bolanos je napisao/la:Najjace ce biti negdje za godinu izjava za Avaz u fazonu "za Sarajevo me vezu lijepa sjecanja uprkos svemu".Zip je napisao/la:Stepa za kapitenaBolanos je napisao/la:Ali Step je nasa ikona.![]()
![]()
To je nasa legenda.. Dje nece biti legenda kad je prvi igrac u historiji FKS da je za 6 mjeseci uzeo 150k
Trebalo je naplatiti ona 2 sava nakon Lecha![]()
![]()
Jbte sta je ovo, danas je IN trolati na forumuarminarsenal je napisao/la:Joj al' ovog Rustema nikako ne gotivim,da nam je nekog kapitalca na DMF,strasnu bi ekipu imali
Mozda je on jedan od ovih novih insajdera na forumuBolanos je napisao/la:Prelijep prizor, ovako on sad negdje u Novom Sadu broji cash i umire od smijeha. Jos ako je u mogucnosti da cita objave sa foruma kad je bio spreman "raskinuti ugovor na svoju stetu jer je uvrijedjen" onda njegovom smijehu nema kraja. Step, oprosti nam.Rinuka je napisao/la:A bogami i mi njegovaBolanos je napisao/la:Ali Step je nasa ikona.![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Cak se i ime poklapa Milan/Mirel Stepanov 
-
Pitaristok
- Kontakt:
E jeste podvodljivi svaka vam cast
Zayebancija brate.. Sta drugo raditi u ovo doba kad sav normalan svijet ili spava ili guzi..Nama nece san na oci, a pichke nigdje ni za lijekaPitaristok je napisao/la:E jeste podvodljivi svaka vam cast
Ma **** ovo jedva cekam:Antaliju, tek ce tu biti tekme a nadam se da ce ss.ba imati prenose i iz antalije
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne trolam majkemi,stavljaju slike po fejsu i govore hajde više,pa kontam nije valjda opcija da kod njih dođe.moonman je napisao/la:Nemoj poceti i ti trolat, dosta nam mirel za danas.Majkl je napisao/la:Šta je sa ovim Medunjaninom,je li ovo fakat opcija da dođe kod nk skretnicar.Zašto ga mi ne bi uzeli.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- sarajevo46
- Kontakt:
Nadam se da ću vidjeti ovu zastavu protiv NK Čelik.joker90 je napisao/la:PANZER!!![]()
![]()

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kouadio niko nista ne zna???
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.