Sarić i Kiso su defanzivci.Ja govorim o napadačima.SaltCityAttack je napisao/la:Istina ali Saric moze tu odigrat, Zeba kad je odsutan Ordagic ide na njegovo mjesto i uskace Saric ili Kiso na Ordagicevo..zato ja govorim Djelmic ako ga dovedemo nama rjesava pitanje dvije pozicije ..valjda Husref kaze Azmiru da ga zelisloboda72 je napisao/la:Ne bih da špekuliram oko Husića.
On me podsjeća da mi imamo samo Zebu i Ordagića .
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
I taj Saric kada je dosao bio cirkus zivi, sada cak kod Husrefa napredovao do solidnog igraca.
Kod Musemica je svaki nas igrac poboljsao igru.
Mora se samo poraditi malo na imidzu jer ovaj Ordagic i Piric sigurno vrijedi nekog novca. Da konacno u narednom periodu i mi zaradimo neki novac
Mora se samo poraditi malo na imidzu jer ovaj Ordagic i Piric sigurno vrijedi nekog novca. Da konacno u narednom periodu i mi zaradimo neki novac
neka Azmir uplati u kineskoj kladži, pa ćemo zaradit' 
To je njihov problem.TzXHc je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko ljudima smeta Sloboda kao prva, malo sam citao ovo na prepucavanjima... Bas jadno
Ja volim FK Tuzla City
Baš gledam kako se neki igrači dižu u nebesa, a ovoj dvojici papuče ne mogu okrenut.tuzlak1987 je napisao/la:I taj Saric kada je dosao bio cirkus zivi, sada cak kod Husrefa napredovao do solidnog igraca.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Marketing nam je krš jbg.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Slažem se.On je vukao loptu sagete glave. Husref ga je naučio da skrati postupak, primi i doda loptu.Doduše izvukao ga je na aut liniju .tuzlak1987 je napisao/la:I taj Saric kada je dosao bio cirkus zivi, sada cak kod Husrefa napredovao do solidnog igraca.
Ja volim FK Tuzla City
-
fukara1919
- Kontakt:
Evo ako neko zeli kupiti ovaj dres od Slobode, nek se javi.https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56AED92B
Kad već spomenu dres, jel moguće da nam neka radnja iz Fojnice štampa slova i grb na dres ? Naletih na njihovu stranicu pa mi čudno, jer kako znam da nam većinu stvari radi off-set
Đoko Milović u Olimpicu...Chinaglia je napisao/la:.
Zar nebi trebala biti od proljeća neka nova oprema i dresovi,čini mi se da je neko postavljao sliku ovdje
.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
u koliko je sati ova prijateljska sa zvijezdom...negdje pise 13 a negdje 14 sati...i jos jedno off pitanje...zna li neko dali se vracaju na TXTV kablovsku SK kanali...nesto sam cuo da ce ponovo od 1. februara pustiti signal...moze i u pp ako neko zna
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Suljo20002
- Kontakt:
I ja se to pitam.Bolje da ostanu ovi jer su ti dresovi na slici jako losi...Ne mislim na kvalitet nego na dezen.Volio bih nesto ovako sljedece sezone https://www.google.ba/search?hl=bs&biw= ... J8Cdh1M%3A Samo umjesto bijele crnaZodiac je napisao/la:Zar nebi trebala biti od proljeća neka nova oprema i dresovi,čini mi se da je neko postavljao sliku ovdje.
Zadnja izmjena: Suljo20002, dana/u 30 jan 2016, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
fakat, ako neko zna nek' napiše, i mene interesujestaragarda je napisao/la:i jos jedno off pitanje...zna li neko dali se vracaju na TXTV kablovsku SK kanali...nesto sam cuo da ce ponovo od 1. februara pustiti signal...moze i u pp ako neko zna
- Suljo20002
- Kontakt:
U 14 u cetvrtakstaragarda je napisao/la:u koliko je sati ova prijateljska sa zvijezdom...negdje pise 13 a negdje 14 sati...i jos jedno off pitanje...zna li neko dali se vracaju na TXTV kablovsku SK kanali...nesto sam cuo da ce ponovo od 1. februara pustiti signal...moze i u pp ako neko zna
šta da ti kažem, kvalitet uvijek ispliva, ebat' će nas Đokara i uzet' će nam tituluNKMramor je napisao/la: Đoko Milović u Olimpicu...![]()
mark my words
-
Blackmore2
- Kontakt:
U CEVRTAK UTAKMICA SA ZVJEZDOM
NEMA BODOVA STUŠNJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEMA BODOVA STUŠNJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Eto nam prilike da razbijemo monotoniju priprema i momcima damo podršku . svi natušanj!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otidjite na color Art printing na FB, oni su nam radili neku opremu sada..Suljo20002 je napisao/la:I ja se to pitam.Bolje da ostanu ovi jer su ti dresovi na slici jako losi...Ne mislim na kvalitet nego na dezen.Volio bih nesto ovako sljedece sezone https://www.google.ba/search?hl=bs&biw= ... J8Cdh1M%3A Samo umjesto bijele crnaZodiac je napisao/la:Zar nebi trebala biti od proljeća neka nova oprema i dresovi,čini mi se da je neko postavljao sliku ovdje.
Inače domaći i alternate dresovi su takvi da će protivnici dobit' epileptične napade kad' ih vide.tuzlak1987 je napisao/la:Otidjite na color Art printing na FB, oni su nam radili neku opremu sada..Suljo20002 je napisao/la:I ja se to pitam.Bolje da ostanu ovi jer su ti dresovi na slici jako losi...Ne mislim na kvalitet nego na dezen.Volio bih nesto ovako sljedece sezone https://www.google.ba/search?hl=bs&biw= ... J8Cdh1M%3A Samo umjesto bijele crnaZodiac je napisao/la:Zar nebi trebala biti od proljeća neka nova oprema i dresovi,čini mi se da je neko postavljao sliku ovdje.