Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Jos bolje, za mene dvije a ti jedi pitu 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Grand Slam
Ja vam obojici halalim.AsharaK je napisao/la:Moze virtu, nek jednom sisom tuce tebe, drugom mene.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da li sutra Djoković uzima svoj 6ti AO ili Murray nosi 5. tanjir doma
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sutra ide rutina 3:0, a mozda mu Nole i pusti jedan set ako se sazali jadniku.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Uzima Murray. Vrijeme je. Tri puta vec gubio u finalu ovdje.MaGiCa je napisao/la:Da li sutra Djoković uzima svoj 6ti AO ili Murray nosi 5. tanjir doma![]()
![]()
Virto koliko cemo uloziti na Andya? Kvota 5.
Steta sto Radwanska nije uzela. Ova Kerber isto gradjena ko Serena.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nije nam to baš pametna investicija.Greivis je napisao/la:Virto koliko cemo uloziti na Andya? Kvota 5.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Svakako. Možda ne baš u istoj meri, kao recimo Chelsea na detinjstvo balavurdije sa ss.ba koja voli Arsenal i voajera, ali svakako da.Virtu4l je napisao/la:Stvarno misliš da Novak utiče na nečije djetinjstvo i čini ga nesretnim?Texi je napisao/la: Jedina mana mu je to što je onemogućio dosta balavaca širom Balkana da imaju srećno detinjstvo
Inače, sutra u finalu Marej može odvesti dva seta u TB, uz recimo jedan koji bi osvojio. Sve preko toga je
I think I'm a pussy one.
Nema tu "vrijeme je". Dok je Nole na sceni nema tu nikakvog vremena. Iznenadice ga neko na 10 pokusaja tu i tamo.Greivis je napisao/la:Uzima Murray. Vrijeme je. Tri puta vec gubio u finalu ovdje.MaGiCa je napisao/la:Da li sutra Djoković uzima svoj 6ti AO ili Murray nosi 5. tanjir doma![]()
![]()
Kerber ima kvadricepse ko Roberto Carlos birvaktile, to si u pravu, ali je ipak vise zensko od one trance.
BRAVO za ANGIE.
Generalno sjajan meč,uzbudljiv, stizanje nevjerovatnih poena s obje strane, borba za svaki poen. Odbijanje nevjerovatnih Sereninih napada od strane Kerber je ovu prvu malo izgleda i učinilo nervoznom pa je napravila i par nevjerovatnih grešaka. A svakako je u ovom meču bilo dosta spektakla i dosta dobre , prave promocije ženskog tenisa.
Na kraju i sportsko ponašanje i pravi fair play Serene je za svaku pohvalu. Lijepo je i to u sportu (pogotovo danas) vidjeti...
Generalno sjajan meč,uzbudljiv, stizanje nevjerovatnih poena s obje strane, borba za svaki poen. Odbijanje nevjerovatnih Sereninih napada od strane Kerber je ovu prvu malo izgleda i učinilo nervoznom pa je napravila i par nevjerovatnih grešaka. A svakako je u ovom meču bilo dosta spektakla i dosta dobre , prave promocije ženskog tenisa.
Na kraju i sportsko ponašanje i pravi fair play Serene je za svaku pohvalu. Lijepo je i to u sportu (pogotovo danas) vidjeti...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Texi je napisao/la:Baš izdržljiv ovaj Srbin. ****, **** i ne pomišlja da stane. Jedina mana mu je to što je onemogućio dosta balavaca širom Balkana da imaju srećno detinjstvo, pa malo-malo ''ispliva'' na površinu neki sa traumama. Jbg, ne može se svima udovoljiti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Malo je nedostajalo da to bude choke u rangu Azarenke s US Opena, ali je Kerber ipak izdržala i pokazala da ima pobjednički mentalitet. Što se tiče defanzive i probijanja, u pojedinim trenucima je izgledala kao da je nju ušao duh Rafaela Nadala ili Novaka Đokovića. 
Svaba ti je to.Claus je napisao/la:Malo je nedostajalo da to bude choke u rangu Azarenke s US Opena, ali je Kerber ipak izdržala i pokazala da ima pobjednički mentalitet. Što se tiče defanzive i probijanja, u pojedinim trenucima je izgledala kao da je nju ušao duh Rafaela Nadala ili Novaka Đokovića.
Doduše.Effenberg je napisao/la:Svaba ti je to.Claus je napisao/la:Malo je nedostajalo da to bude choke u rangu Azarenke s US Opena, ali je Kerber ipak izdržala i pokazala da ima pobjednički mentalitet. Što se tiče defanzive i probijanja, u pojedinim trenucima je izgledala kao da je nju ušao duh Rafaela Nadala ili Novaka Đokovića.
- madridista4ever
- Kontakt:
ja stavio petaka na murraya u 2. kolu AO, kvota 6 jbg, a morao je doći do finala sa onakvim žrijebom..sad ako dobije dobro i jest, trancika, ako ne ko ga je.be 
qrac je ona najbolja. ne može ispred martine, evert a o graf da ne pričamo. obični snagator koji je iskoristio rupu u ženskom tenisu. da nije bilo povreda higins ne bi imala pola trofejaVirtu4l je napisao/la:Nisam ja u tom fazonu, za mene je ona najbolja teniserka svih vremena i ništa više. Njenom izgledu ne dajem neki značaj.AsharaK je napisao/la:Moze virtu, nek jednom sisom tuce tebe, drugom mene.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nije mogla Hingis da se nosi sa snagom sestara, zato je i otišla onako rano...šteta samo što Henin i Clijsters nisu igrale duže, one su bile prava konkurencija
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
4 puta je gubioGreivis je napisao/la:Uzima Murray. Vrijeme je. Tri puta vec gubio u finalu ovdje.MaGiCa je napisao/la:Da li sutra Djoković uzima svoj 6ti AO ili Murray nosi 5. tanjir doma![]()
![]()
Mora da se salis, cuj rupu u zenskom tenisu... Hingis, Davenport, Venus, Sharapova, Henin, Clijsters...DANTES je napisao/la:qrac je ona najbolja. ne može ispred martine, evert a o graf da ne pričamo. obični snagator koji je iskoristio rupu u ženskom tenisu. da nije bilo povreda higins ne bi imala pola trofejaVirtu4l je napisao/la:Nisam ja u tom fazonu, za mene je ona najbolja teniserka svih vremena i ništa više. Njenom izgledu ne dajem neki značaj.AsharaK je napisao/la:Moze virtu, nek jednom sisom tuce tebe, drugom mene.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
a koliko je trofeja uzela protiv njih, a koliko u zadnjih 3 godine 5-6 godina. šarapova je sve sem rival
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI