Tako rade veliki nakon neuspjeha.Michael Biegler podneo ostavku na mestu selektora Poljske!
EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čemu toliko podcjenjivanje Nijemaca. Momčine pobijedile Dansku recimo, igraju bez najbitnijih igrača i sad kao nemaju šanse protiv Španije.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ako smo išta naučili to je da se Njemačka ne može potcijeniti, vidjeli smo to i jutros (Kerber). Kvalitet je na strani Španije, to je sigurno, ali u finalnom meču svi daju 110% svojim mogućnosti. Nadam se zanimljivom finalu i borbi Nijemaca do posljednje sekunde, sa 7 igrača u polju naravnocipiripi je napisao/la:Čemu toliko podcjenjivanje Nijemaca. Momčine pobijedile Dansku recimo, igraju bez najbitnijih igrača i sad kao nemaju šanse protiv Španije.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znate ono fudbal je igra između dvije ekipe u kojoj uvijek Njemačka pobjedi 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Osim kad igraju sa Italijanima.
Tada višedecenijski kompleksi prorade i tu Schwabima biva kraj.

Tada višedecenijski kompleksi prorade i tu Schwabima biva kraj.

Dosadio i bogu i narodu sa tim Hrvatima. Cemu toliki kompleks kad treba sa ucimo od njih u svim mogucim sportovima?Virtu4l je napisao/la:Nebitan detalj i bespotrebna drama oko te sitnice, Norvežani nisu uspjeli ni da izvedu loptu. Da se desilo 'rvatima vjerovatno bi narednih 100 godina kmečali kako su oštećeni
Kelner69 je napisao/la:Dosadio i bogu i narodu sa tim Hrvatima. Cemu toliki kompleks kad treba sa ucimo od njih u svim mogucim sportovima?
Zadojili ga CG Srbi, dole, mitomanijom i kroatofobijom.
Sad ima prezir i prema šahovskoj tabli, kao onomad prešjednik mu Vlade Milo.

Ne mogu protiv Njemačkog lobija u EHF-usamo_lijevo je napisao/la:kuknjava
Norveska povukla zalbu kuknjava

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kelner69 je napisao/la:Dosadio i bogu i narodu sa tim Hrvatima. Cemu toliki kompleks kad treba sa ucimo od njih u svim mogucim sportovima?Virtu4l je napisao/la:Nebitan detalj i bespotrebna drama oko te sitnice, Norvežani nisu uspjeli ni da izvedu loptu. Da se desilo 'rvatima vjerovatno bi narednih 100 godina kmečali kako su oštećeni

satro.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Pojasni?Tribalian je napisao/la:Kelner69 je napisao/la:Dosadio i bogu i narodu sa tim Hrvatima. Cemu toliki kompleks kad treba sa ucimo od njih u svim mogucim sportovima?Virtu4l je napisao/la:Nebitan detalj i bespotrebna drama oko te sitnice, Norvežani nisu uspjeli ni da izvedu loptu. Da se desilo 'rvatima vjerovatno bi narednih 100 godina kmečali kako su oštećeni![]()
![]()
![]()
satro.
Kelner69 je napisao/la: Pojasni?

- samo_lijevo
- Kontakt:
kuknjava
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Oprostite zbog off-topica; gdje se mogu naći čitave utakmice sa SP 2009. u Hrvatskoj?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Kamenjasi moj magicni, kamenjasi su me zadojili, svojim prezirom i podsmijehom prema svemu sto dolazi iz moje zemlje, thompsonima u svakom obliku, itd...MaGiCa je napisao/la: Zadojili ga CG Srbi, dole, mitomanijom i kroatofobijom.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pravo si zanimljiv.Tribalian je napisao/la:Kelner69 je napisao/la: Pojasni?
Moram za Nijemce da vidim sta magicni duo kaze jesu li nakon sto osvoje sad oni top 4 reprezentacija.Ili mozda najbolja u zadnje 3,4 godine?Nisam jos pohvatao kako se tu ulazi ili ispada,ali nadam se da ce ova dvojica nakon utakmice imati vremena za sve detaljno objasniti nama oducenima od rukometa.messilla je napisao/la:Vala sramota da ces navijati za mrske Svabe koji su tu zahvaljujuci sudijama.SiamoNoi je napisao/la:Bravo za Nijemce,najvece iznenadjenje turnira.Navijat ce se za njih u fnalu.
Izbori

rio_Ferdy88 je napisao/la:IspravljenoVirtu4l je napisao/la:Da se desilo bilo kojoj ex yu repki vjerovatno bi narednih 100 godina kmečali kako su oštećeni

Virtu4l je napisao/la:Kamenjasi moj magicni, kamenjasi su me zadojili, svojim prezirom i podsmijehom prema svemu sto dolazi iz moje zemlje, thompsonima u svakom obliku, itd...MaGiCa je napisao/la: Zadojili ga CG Srbi, dole, mitomanijom i kroatofobijom.
a ravnogorci?
-
- Kontakt:
Njemci totalno nezasluženo u polufinalu ovo je crveni karton za klupu Njemačke i sedmerac za Norvešku, u utakmici 2 čista prekršaja sedmerca i isključenja nisu svirana, a da ne pričam o isključenju Jondala i čini mi se Bjornsena nigdje veze. Opet Norvežani su ispali glupi navijao sam na kraju da ispadnu imali su sve u svojim rukama i nisu iskoristili Berge izgubio utakmicu kada je ostavio Hansena na klupi i ptice na grani su znale da će Tonnesen uzeti one šuteve na kraju totalno amaterski kraj Norvežana bez i jedne akcije u zadnjih 5 minuta ni za krilo ni pivotmena sve na silu, a pogotovo onaj udarac Hansena na 2 min i 50 sekundi do kraja.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Evo ga ovaj, nije izdrzao.filip13 je napisao/la:
a ravnogorci?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.