Neymar has on Snapchat denied claim by a Madrid radio that he dined in Madrid yesterday, saying the journalist is a fool who talks shit.

Zanimljiva mi ova slika u pozadini
Elem, još malo i Pero će lično da ponudi staronji blowjob.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Neymar has on Snapchat denied claim by a Madrid radio that he dined in Madrid yesterday, saying the journalist is a fool who talks shit.

Torres je se nadavao golova protiv Barce i rijetko se koja utakmica može naći, a da on nije dao gol. Čak nam je i sa Chelsea 2012 godine dao gol, kao i u prvoj ligaškoj utakmici ove sezone tako da je bolje da on ne igraenobarca je napisao/la:To sto nema Torresa im je samo plusmessilla je napisao/la:Svi su spremni za sutra, sem naravno Rafinhe.enobarca je napisao/la:Je li Alba spreman za sutra, da nema kakvih novih ozljeda, slabo ovih dana pratim sve to zbog ispita
Kod njih nema Corree, Tiaga i Torresa.Nisam ih pratio nesto posebno ove sezone pa ne znam kakve su uloge Coree(nikad cuo za ovoga
) i Tiaga, znam da je Tiago prijasnjih sezona bio vazna karika u vezi, ako je i dalje tako odlicno sto ga nema, najveca opasnost ce naravno biti Griezman koji je prilicno dobar ove sezone, ali ne vjerujem da ce im zadati previse problema, ocekujem lagan trijumf
Znaci sutra dobijamo jos tu 6-tumessilla je napisao/la:Istina je to što kažeš. Kloc nam je zabijao i kad je najlošiji bio![]()
Ima jedna zanimljiva situacija. Od sezone 2010/2011 smo odigrali 17 utakmica sa njima. Prvo smo dobili 6 u nizu pa je bio niz od 6 tekmi bez pobjede, a trenutno smo na brojci od 5, a sutra je 6...
Znači da ne bi valjalo s njima igrati u LP.leorey je napisao/la:Znaci sutra dobijamo jos tu 6-tu

Lillard je napisao/la:Jel vrijeme da Messi počne igrat?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.