Ako iko bude dolazio neće na tu poziciju sigurno,joker90 je napisao/la:Samo dobar zadnji vezni, pored toga ako jos neko dođe je samo bonus..
Reis, Rustem, Radovac, Berberovic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako iko bude dolazio neće na tu poziciju sigurno,joker90 je napisao/la:Samo dobar zadnji vezni, pored toga ako jos neko dođe je samo bonus..
Sto ovo???Lakoste je napisao/la:Sretno Duljevicu.
Ko je od tih najbrojanih dobar zadnji vezni??Pitaristok je napisao/la:Ako iko bude dolazio neće na tu poziciju sigurno,joker90 je napisao/la:Samo dobar zadnji vezni, pored toga ako jos neko dođe je samo bonus..
Reiz nije zadnji vezni.Pitaristok je napisao/la:Ako iko bude dolazio neće na tu poziciju sigurno,joker90 je napisao/la:Samo dobar zadnji vezni, pored toga ako jos neko dođe je samo bonus..
Zar nije na lijevomPitaristok je napisao/la:+ ti je jos i Heriću primarna pozicija zadnji vezni, ali ga je jučer šef upotrijebio na desnom beku
Ako ćeš tako gledati onda imaš primarnijih pozicija za popuniti takvim igračima od pozicije zadnjeg veznog, po meni npr. lijevi bek gdje imaš Ahmu i mladog Kadušić, koji je mlad pa onda ne bi ni on mogao po tebi biti karika, u ostatku sezone, koja će se izboriti sa tim pritiskom, jel tako...joker90 je napisao/la:Ja kada kazem dobar zadnji vezni druze, onda mislim na nekog ko ce praviti razliku na terenu u nasu korist. Znaci klasa za ovu ligu, pravo pojacanje. Sve druge pozicije su koliko-toliko fino popunjene, ali ovdje nam treba jedan takav igrac kojem ce Rustemovic biti rezerva. Ne moze mali Heric biti znacajna karika u ovakvoj polusezoni pod pritiskom gdje je upitna i evropa.
Pomjesao si mislim poziciju lijevog i desnog beka. Kadusic je vec pokazao kakav je potencijal i da se na njega moze racunati, gurati jos djece bi bilo pogubno za nas. Sjeti se Cimirota i njegovog znacaja za ovu ekipu i kako smo izgledali kad je on na terenu i kad ga nema. Rustemovic mu nije ni priblizno dostojna zamjena, sad sto neki furaju inat pa ga hvale na silu i u kontru meni npr, to je druga stvar. Zadnji vezni tipa Cimirot je ono sto nam fali ako zelimo se ukljuciti u borbu za titulu.Pitaristok je napisao/la:Ako ćeš tako gledati onda imaš primarnijih pozicija za popuniti takvim igračima od pozicije zadnjeg veznog, po meni npr. lijevi bek gdje imaš Ahmu i mladog Kadušić, koji je mlad pa onda ne bi ni on mogao po tebi biti karika, u ostatku sezone, koja će se izboriti sa tim pritiskom, jel tako...joker90 je napisao/la:Ja kada kazem dobar zadnji vezni druze, onda mislim na nekog ko ce praviti razliku na terenu u nasu korist. Znaci klasa za ovu ligu, pravo pojacanje. Sve druge pozicije su koliko-toliko fino popunjene, ali ovdje nam treba jedan takav igrac kojem ce Rustemovic biti rezerva. Ne moze mali Heric biti znacajna karika u ovakvoj polusezoni pod pritiskom gdje je upitna i evropa.
Znam i ja da je Herić premlad, ali ako ti je cilj da napraviš ga igracem onda mu moraš i dati da igra barem u situacijama kad je rezultat riješen, ako bi zanemario da imaš mladića u ekipi pa nagomilavo igrača na tu poziciju il pozicije onda nam Akademija i ne treba, koji će ti k. Kad ti izdanci ne igraju ( samo u rezultatski rješenje utakmicama osim ako nije neki ultra talenat), kontaš tebra...
Uputi nas?Fudo je napisao/la:Jos kramara, ma sto da ne. Tarasis se govana i dovodis jos veca ****
Trenutno korisnika/ca: Kockoglavi, Lavcina, mnon46, Tarapi i 64 gosta.