Morao samBlueBosnian je napisao/la:Pa bitnija im je ovdje pobjeda. Kup svakako ne mogu osvojiti, razbiće ih Atletico
Koliko je to igraca igralo danas iz one startne postave?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Morao samBlueBosnian je napisao/la:Pa bitnija im je ovdje pobjeda. Kup svakako ne mogu osvojiti, razbiće ih Atletico
Gledao sam Juve, al' vidio sam sastave.marconato je napisao/la:Morao samBlueBosnian je napisao/la:Pa bitnija im je ovdje pobjeda. Kup svakako ne mogu osvojiti, razbiće ih AtleticoMada sam ga i ja nagrdio zbog zrtvovanja 3 boda prosli vikend
Koliko je to igraca igralo danas iz one startne postave?
Odbrana im je slabija strana, ono baš se osjeti izostanak Fontasa. Na bekovima su jaki, Mallo je, iako mlad, već dugi niz godina jedan od najboljih RB lige, a Jonny koji igra lijevo je isto tako veliki potencijal.marconato je napisao/la:Da, ali ta jedna pobjeda je bila pretproslo kolo, pa sad i ovaj trijumf u kupu...Onaj poraz od Raya ne racunam, vec smo rekli zasto.
Šta ja rekoh momčino?BlueBosnian je napisao/la:
De ba, ja kao nisam priželjkivao prolaz?messilla je napisao/la:Šta ja rekoh momčino?BlueBosnian je napisao/la:![]()
Kakva volovska muda Berizza

messilla je napisao/la:Celta, Barca, Sevilla i Valencia.
Sutra opet dosadni žrijeb.![]()
Tekme sredinom naredne sedmice i sedam dana kasnije.

Nije valjda da se nadaš nečemurambo16 je napisao/la:Barcelona je itekako ranjiva. Ovi sami sebe zakopali
Na kraju dana,tako je to kad Simeone naloži
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.